06 qershor 2019

June 6, 2019 02:00 Updated

06 qershor 2019

June 6, 2019 02:00 Updated
Komento

9 Komente

 1. A.GRAMSH June 6, 08:15

  MALLKIMI!SHTATZANIJA’ E GJON GJINIT KURBAN KOKA E EDVINIT?

  ‘Nje drejtesi e vonuar eshte drejtesi e mohuar’!Monteskje
  ———-
  Ne vend te paraDhenjes
  Qe sKiprtaret e veçanerisht ‘hajdaret’ ‘zagaret’ e ‘kosovaret’ as te mos ‘habiten’ e as te mos ‘çuditen’ pas 30 vjetesh se ç’fare po ndodh ne kete vend pa shtet pa asnje pushtet e pa popull duhet ti nenshtrohen kurseve kunder analfabetizmit si mbas lufte e kryesisht ata ‘zagare’ qe e mbajne veten ‘gazetare’ e te studjojne veprat e rilindasve ku nder te tjera po ricitoj:

  ”..Dhe vjen i huaji e u rri n’voter
  me ju turpnue me grue e moter
  e per ca pare qe do fitoni
  besen e t’pareve te gjithe e harroni..”

  Vetem njerezit pa tru e konsiderojne ‘lajm’ e aqe me teper ‘skandal’ nje bisede telefonike alabakesh ne nje vend ku perjetohet sistem gjysem feudal zogolljan e mesjetar e ku shkalla e analfabetizmit ja kalon edhe 75 perqindeshit te kohes se Zogollit e ku kreret e xhihadit mezi presin 30 vjet te shtrojne rrugeve ‘iftarr’ kur nje popull tridhjet vjet ‘agjeron’!

  Vetem alabaket zagaret e racave FEV ZI lesi apo Balli e konsiderojne ‘lajm’ aqe me teper ‘skamndal’ ca ‘Pordhe’ vetem se dalin nga goja e nje te ‘Huaji’!
  Per shumicen e shqipetareve,jo vetem 56 perqind qe nuk voton por per 90 perqind tere ky lloj ‘Informacioni-Diarre’ qe po qelb dynjane 30 vjet eshte pjese e skenareve apo propogandes se XHIHADIT ulur kembekryq ne ‘shtetin’ e kalifatit te Bathores dikur ish shteti islamik i Shqiperise se mesme te Esad Pashe Toptanit!
  Vetem tru shpelaret i japin ‘rendesi’ ketij lloj ‘lajmi’ paçavure dale nga nje ‘BILD’ sepse HALETE ne kete vend sinonim i ‘redaksive’ dhe ‘studjove televizive’ nuk turperohen me nga PORDHET!

  Propoganda e aqntishqipetarizmes 30 vjet dhe restaurimit te xhihadit ta marre vesh mire edhe kjo ‘REDAKSI’ qe pas 30 vjetesh ben sikur ‘habitet’ per çudi ka patur dhe ka per Bosht:

  Biberaj-Beograd-Berishe-Basha-Bledi-Balli-Babale-Berat Buzhale-Bato-BILLD!!!!!!!!!!shumica agjente te UDB-se xhihadiste trushpelare te veshur si ‘kosovare!?

  Rrenjet e KRIMIT!
  ——–
  Rrenjet e krimit duhet ti kerkojme jo tek kush nxori ca paçavure nga nje istitucion HAJDARESH qe quhet prokurori e aqe me teper te krriminalizojme ate qe i Botoi mbasi mori nje qese FLORI nga njerezit me ferexhe ne koke si i derguar i kalifit SALI!JO!
  Rrenjet e krimit duhet ti kerkojme tek MUNGESA e shtetit te se drejtes,tek mungesa e 4 pushteteve e mbi te gjitha tek mungesa e zbatimit te LIGJIT!
  Tek ne ‘LIGJI jo vetem nuk eshte i barabarte per te gjithe por 30 vjet JO TE GJITHE JANE TE BARABARTE PARA LIGJIT!

  Lajmi nuk perbejne ca mijera e mijera faqe te kopjuara nga tere gazetat e HUAJA e te perktthyer ne gjithe gjuhet e HUAJA nxjere nga goje te HUAJA e inyterpretuar nga ‘Bilda’ apo ‘Bastarde te HUAJ!
  JO!Lajmi tragjik qe duhet te jete prezent 24 ore mbi 24 ore eshte ‘MALLKIMI’ i ketij vendi dhe POPULLI si asnjehere ne histori qe drejtesine e pret nga
  GJIN GJONAT qe si i derguar i ‘ALLAHUT’ me frymenm e shenjte ka ngelur ‘SHTATEZANE’ dhe jeton PARAJSEN tokesore mbi germadhat e KRIMIT qe ne bvend te gureve kane KOCKA femijesh shqipetare duke marre 2 VJET-‘Shperblim’ apo ‘PRINDERIM’ e nuk eshte per tu habitur te shperblehet me MILIARDA nga ‘pergjimet’ sikur e ka lene ‘shtatexzane’ nga nje ‘thonj pa prere’ i quajtur Edvin!?

  ‘Perendi! Ku je!”
  Nga e presin ‘rilindjen’ sKipetaret qe akoma nuk u jane gjykuar 35 MIJE dosje kur ketu tere ‘sistemi KRRIMINAL i ‘drejtesise’ eshte ne dore te krereve te Xhihadit Mulla Omarit ,Like florise e kalif Salise dhe GJIN GJONAT vazhdojne me leje PRINDERIMI dhe njekohesisht jane ne krye edhe te KLD-Keshillit larte te drejtesise edhe ne krye te KQZ-KLP-KLGJ !

  A e merni vesh o Shqipetare-‘Nenes mos ja beni varre’!
  Qe ketu pas 30 vjetesh ne kete vend te abandonuar edhe nga Zoti i derguari i Allahut ne kalifatin e Bathores ku sundon kalifi Sali eshte GJIN GJONI qe ka zevendesuar MUSHKAT e ka ngelur ‘SHTATZANE’ me frymen e shenjte dhe ka marre 2 vjet LEJE-PRINDERIMI ne vend qe te ish tani ne BURGIM te PERJETSHEM!
  A e merni vesh o Bastarde qe mereni me ‘lajmin’ e Billd zedhenese e Biberajve Berishave Bledave,Ballinjve,Bashave ,Buzhaleve,Batove….qe ‘FATI’ juaj eshte ne dore te ‘Shtatezanes’ GJIN GJONI qe ne krye te KOLEGJIT ZGJEDHOR dhe te KLD-KLV apo keshillit te larte te Drejtesise kthyer ne keshill i larte te VETERINARISE edhe do vazhdoje tu gjykoje,edhe do vazhdoje tu hetoje,edhe do vazhdoje tu denoje,por edhe njekohesisht do vazhdoje te jete ne kolegjin ‘ZGJEDHOR me ‘femijen’ ne prere duke i dhene SISE e do nu,muroje do administroje to mbroje VOTEN tuaj me porosi te guides Supreme apo Kalifit SALI e ne emer te Alla Akbar se mos ua vjedh EDVINI!

  P.S E vetemja zgjidhje?Shtet rrethim,shpallje gjendjes jashtezakoneshme,prezenca e NATO dhe heqja 100 perqind pasaportave shqipetare dhene TE HUAJVE perfshi ata ‘Kosovare’ e nxjerja jashte kufijve te ish Shqiperise dikur banuar nga SHQIPETARE!

  Reply to this comment
 2. A.GRAMSH June 6, 08:26

  MALLKIMI!SHTATZANIJA’ E GJON GJINIT KURBAN KOKA E EDVINIT?

  ‘Nje drejtesi e vonuar eshte drejtesi e mohuar’!Monteskje
  ———-
  Ne vend te paraDhenjes
  Qe sKiprtaret e veçanerisht ‘hajdaret’ ‘zagaret’ e ‘kosovaret’ as te mos ‘habiten’ e as te mos ‘çuditen’ pas 30 vjetesh se ç’fare po ndodh ne kete vend pa shtet pa asnje pushtet e pa popull duhet ti nenshtrohen kurseve kunder analfabetizmit si mbas lufte e kryesisht ata ‘zagare’ qe e mbajne veten ‘gazetare’ e te studjojne veprat e rilindasve ku nder te tjera po ricitoj:

  ”..Dhe vjen i huaji e u rri n’voter
  me ju turpnue me grue e moter
  e per ca pare qe do fitoni
  besen e t’pareve te gjithe e harroni..”

  Vetem njerezit pa tru e konsiderojne ‘lajm’ e aqe me teper ‘skandal’ nje bisede telefonike alabakesh ne nje vend ku perjetohet sistem gjysem feudal zogolljan e mesjetar e ku shkalla e analfabetizmit ja kalon edhe 75 perqindeshit te kohes se Zogollit e ku kreret e xhihadit mezi presin 30 vjet te shtrojne rrugeve ‘iftarr’ kur nje popull tridhjet vjet ‘agjeron’!

  Vetem alabaket zagaret e racave FEV ZI lesi apo Balli e konsiderojne ‘lajm’ aqe me teper ‘skandal’ ca ‘Pordhe’ vetem se dalin nga goja e nje te ‘Huaji’!
  Per shumicen e shqipetareve,jo vetem 56 perqind qe nuk voton por per 90 perqind tere ky lloj ‘Informacioni-Diarre’ qe po qelb dynjane 30 vjet eshte pjese e skenareve apo propogandes se XHIHADIT ulur kembekryq ne ‘shtetin’ e kalifatit te Bathores dikur ish shteti islamik i Shqiperise se mesme te Esad Pashe Toptanit!
  Vetem tru shpelaret i japin ‘rendesi’ ketij lloj ‘lajmi’ paçavure dale nga nje ‘BILD’ sepse HALETE ne kete vend sinonim i ‘redaksive’ dhe ‘studjove televizive’ nuk turperohen me nga PORDHET!

  Propoganda e aqntishqipetarizmes 30 vjet dhe restaurimit te xhihadit ta marre vesh mire edhe kjo ‘REDAKSI’ qe pas 30 vjetesh ben sikur ‘habitet’ per çudi ka patur dhe ka per Bosht:

  Biberaj-Beograd-Berishe-Basha-Bledi-Balli-Babale-Berat Buzhale-Bato-BILLD!!!!!!!!!!shumica agjente te UDB-se xhihadiste trushpelare te veshur si ‘kosovare!?

  Rrenjet e KRIMIT!
  ——–
  Rrenjet e krimit duhet ti kerkojme jo tek kush nxori ca paçavure nga nje istitucion HAJDARESH qe quhet prokurori e aqe me teper te krriminalizojme ate qe i Botoi mbasi mori nje qese FLORI nga njerezit me ferexhe ne koke si i derguar i kalifit SALI!JO!
  Rrenjet e krimit duhet ti kerkojme tek MUNGESA e shtetit te se drejtes,tek mungesa e 4 pushteteve e mbi te gjitha tek mungesa e zbatimit te LIGJIT!
  Tek ne ‘LIGJI jo vetem nuk eshte i barabarte per te gjithe por 30 vjet JO TE GJITHE JANE TE BARABARTE PARA LIGJIT!

  Lajmi nuk perbejne ca mijera e mijera faqe te kopjuara nga tere gazetat e HUAJA e te perktthyer ne gjithe gjuhet e HUAJA nxjere nga goje te HUAJA e inyterpretuar nga ‘Bilda’ apo ‘Bastarde te HUAJ!
  JO!Lajmi tragjik qe duhet te jete prezent 24 ore mbi 24 ore eshte ‘MALLKIMI’ i ketij vendi dhe POPULLI si asnjehere ne histori qe drejtesine e pret nga
  GJIN GJONAT qe si i derguar i ‘ALLAHUT’ me frymenm e shenjte ka ngelur ‘SHTATEZANE’ dhe jeton PARAJSEN tokesore mbi germadhat e KRIMIT qe ne bvend te gureve kane KOCKA femijesh shqipetare duke marre 2 VJET-‘Shperblim’ apo ‘PRINDERIM’ e nuk eshte per tu habitur te shperblehet me MILIARDA nga ‘pergjimet’ sikur e ka lene ‘shtatexzane’ nga nje ‘thonj pa prere’ i quajtur Edvin!?

  ‘Perendi! Ku je!”
  Nga e presin ‘rilindjen’ sKipetaret qe akoma nuk u jane gjykuar 35 MIJE dosje kur ketu tere ‘sistemi KRRIMINAL i ‘drejtesise’ eshte ne dore te krereve te Xhihadit Mulla Omarit ,Like florise e kalif Salise dhe GJIN GJONAT vazhdojne me leje PRINDERIMI dhe njekohesisht jane ne krye edhe te KLD-Keshillit larte te drejtesise edhe ne krye te KQZ-KLP-KLGJ !

  A e merni vesh o Shqipetare-‘Nenes mos ja beni varre’!
  Qe ketu pas 30 vjetesh ne kete vend te abandonuar edhe nga Zoti i derguari i Allahut ne kalifatin e Bathores ku sundon kalifi Sali eshte GJIN GJONI qe ka zevendesuar MUSHKAT e ka ngelur ‘SHTATZANE’ me frymen e shenjte dhe ka marre 2 vjet LEJE-PRINDERIMI ne vend qe te ish tani ne BURGIM te PERJETSHEM!
  A e merni vesh o Bastarde qe mereni me ‘lajmin’ e Billd zedhenese e Biberajve Berishave Bledave,Ballinjve,Bashave ,Buzhaleve,Batove….qe ‘FATI’ juaj eshte ne dore te ‘Shtatezanes’ GJIN GJONI qe ne krye te KOLEGJIT ZGJEDHOR dhe te KLD-KLV apo keshillit te larte te Drejtesise kthyer ne keshill i larte te VETERINARISE edhe do vazhdoje tu gjykoje,edhe do vazhdoje tu hetoje,edhe do vazhdoje tu denoje,por edhe njekohesisht do vazhdoje te jete ne kolegjin ‘ZGJEDHOR me ‘femijen’ ne prere duke i dhene SISE e do nu,muroje do administroje to mbroje VOTEN tuaj me porosi te guides Supreme apo Kalifit SALI e ne emer te Alla Akbar se mos ua vjedh EDVINI!

  P.S E vetemja zgjidhje?Shtet rrethim,shpallje gjendjes jashtezakoneshme,prezenca e NATO dhe heqja 100 perqind pasaportave shqipetare dhene TE HUAJVE perfshi ata ‘Kosovare’ e nxjerja jashte kufijve te ish Shqiperise dikur banuar nga SHQIPETARE!

  Reply to this comment
 3. lexues i Dites June 6, 08:41

  Gramsh,mire qe te kemi ty se ‘dita ‘po na le shendene….
  Si mund te pergojohet kryetari i qeverrise se nje kryetar bashkije ka folur ne telefon qofte edhe me nje rrugaç apo edhe idjot aqe me teper te pa denuar me pare!’
  A mund ti kerkohet nga nje sharabajke me emerin Doda te iki kryeministri se paska folur Dako me nje aAvdyl qe Duka thot valai bilai un e njof per burre te ndershem!?
  Ne cilin vend edhe te Botes se trete ti kerkohet kryeministrit Italian grek maqedonas apo kançelares Merkel jep doreheqje se ka folur nje kryetar bashkoije me nje njeri po ai njeriu eshte i forte dhe detyron njerezit te votojne ate qe nuk duam ne????
  Si mund te katandisemi ne kete derexhe ku nje redaksi aqe me teper deri tani konsideriuar si e pa varur e vprofesioniste ti kerkoje publikisht kryetarit te qeverrise te beje testin e droges te njejten gje qe kerkon ne gjendje te renduar psiqike krrimineli Karaxhixh Sali!

  Vetem idjotet nuk e dine qe ketu shitnblerja e votes eshte kthyer ne normalitet por per tae thene veper penale duhet vertetuar se vota e votimi eshte personal ..Vetem idjotet nuk e dine qe ne krye te vjedhjes se votave ose Blerjes se vjedhja eshte gje tjeter jane banda LSI qe me superstrada te marra me qira nga nje kompani qe jane te vertetuara shperndante miliona naten ne tere Shqiperi,,,dhe prape nuk mund ta akuzosh per hajduteri e aqe me teper kerkosh kryeministrit doreheqje ..kjo eshte vertet çmenduri..!!
  Atij gazetarit qe i kerkon kryeministrit testin e droges beini urgjent testin e droges…

  Reply to this comment
 4. fantazma Bismark June 6, 08:51

  Si mund te katandiset ne kete fare derexheje nje vend e nje popull qe nuk gjen asnje lloj rruge dalje…Po behemi gazi i Botes mbare .Pakan pas te drejte ata intelektuale si Fishta,Konica e tjere wqe direkt apo indirekt e mohonin te qenurit shqipetar..

  Reply to this comment
 5. FAZLLIQ-qires i familjes Berisha June 6, 09:39

  NUK KEMI AS FJALOR TE GJUHES SHQIPE TE PERKTHEJME NGA TUQISHTJA TOG FJALET ..
  ”SHIT-BLERJE VOTASH’ NGA ‘VJEDHJE VOTASH’!?

  Reply to this comment
 6. QInam QIrio QIriazi June 6, 10:04

  O Milet!! Zgjedhjet jane ne siklet…
  Nuk ka kush te administroje e numuroje votat e sjhqipetareve sepse kryetari e anetari i kolegjit zgjedhor njeheresh dhe anetar i KLD-se -Keshillit larte te drejtesise
  me urdher te SHKTZ-Shkelqesise se Tij Zotit Like Florise dikur ka mbledhur KLD-Keshillin e Larte te Drejtesise dhe i ka dhene leje prinderore 2 vjet Ghin Gjonit me urdher te Karaxhixh Salise!!!!!!!
  KLGJ-Keshilli i Larte i Gjyqesise qe thuhet se ka zevendesuar KLD-Keshillin e larte te Drejtesise eshte mbledhur urgjent jo si strukture per treformen e drejtesise po si tja beje hallit madh se nuk di nese leja e lindjes dhe prinderimit te Gjin Gjonit me firmen e Like florise e me urdher te karaxhixh Salise ka fuqi zbatuese edhe per prinderim dhe per administrim e numurim!!!!!!!!!!!
  Mbledhja e KLGJ qe thuhet se ka zevendesuar KLD me urdher te SHKTZ-Like florise sipas utrdherit te SHKTZ -Salise eshte mbledhur me dyer te mbyllura e ka 48 ore qe agjeron e akoma nuk gjen zgjidhje te ketij problemi kaqe madhor ne prag zgjedhjesh me Gjin Gjonin apo pa gjin gjonit…’Te rrosh apo ta rruash’apo ‘keq me burre e keq pa burre e keq te mos e rruash kurre…….
  Vendimin e KLD qe ka zevendesuar KLGJ do ta japim o nepermjet BILD o nepermjet agjensise se lajmeve AKSHAM!

  Reply to this comment
 7. L.H June 6, 11:39

  O THANO!
  Ke konsideron ‘skandal’ ne PS qe nje Dako kerkon votat qofte edhe me blerje apo shitblerja e kreut ‘SocialSSalist’ Kaçit te ZI apo KA QOI tek preri i kryekrriminelit Sali!’
  Ke konsideron ‘skandal’ votat qe mbledh Dako si bejne ne gjithe Boten apo dorrezimi dhe shitja e pushtetit ne tavoline te Bordellos Nano Sali SERBIT!?
  Ke quan ‘skandal’ votat e telefonatat e Dakos apo prostitucionin e Dokleve Dokrrave me Like floririn duke dhene leksione èrostitutave te xhihadit ne Jale!?
  Thuaji gjyshe Artes se ‘heshtja’ eshte filozovi se e ashtuquajtura PS ka qene BORDELLO e Nanos dhe Edvini vetem sa e rinovoi me ‘prostituta’ te reja ku ne vend te truveme KOLISTEROL kane bythe me SILIKON!

  Reply to this comment
 8. GJYQI I HAGES June 6, 16:13

  Nuk do kete me Shqiperi pa u hapur gjyqi i Hages per 24 kreret e krimit e korrupsionit si doikur gjyqi i Norembergut per kreret ‘SS’ te nazizmit…….
  1.-Dali Berisha
  2.-Ilir Meta
  3.-Fatos Nano
  4.-SAdrian Fullani
  5.-Ridvan Bode+Genci Ruli
  6.-Arben Malaj
  7.-Anastas Angjeli
  8.-Adriatik LLalla
  9.Fatmir Mediu
  10Flamur Noka
  11.-Fari Balliu
  12.-Bledi Fevziu
  13.-Monika Kryemadhi
  14,-Bujar Mehmeti-Nishani
  15.-Fatos Lubonja
  16.-Spartak Ngjela
  17.-Ylli Manjani
  18.-Andi Bushati
  19.-Aleksander Frangaj
  20.-Sokol Olldashi-pas vdekjes
  21.-Azem Hajdari+G.Pashko-pas vdekjes
  22.-Bashkim Gazidede-pas vdekjes
  23.-Elez Biberaj-kerkim nderkombetar.
  24.-amb ARVIZU-mungese

  Reply to this comment
 9. FAZLLIQ-qires i familjes Berisha June 6, 19:21

  HIQUNI TE DREJTEN E SHTETESISE SHQIPTARE TE GJITHE KIM MEHMETAVE MAHMUTAVE E MUTRAVE BASHKE ME TERE ‘KOQEVARET’ QE JANE ULUR KEMBEKRYQ NE KETE VEND E KERKOJNE TE BEHEN ZOT SHTEPIJE SIPAS THENJEVE …
  ”SHYQYR QE VDIQ BABAI TE HA NJE TO HALLVE’ APO EDHE ”SHYQYR QE VDIQ VELòLAI TI QI GRUAN”!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*