08 korrik 2016

July 8, 2016 04:15

08 korrik 2016

1

July 8, 2016 04:15
Komento

3 Komente

 1. A.GRAMSH July 8, 09:43

  Nuk mjafton ‘PLEHU’ i ‘lopeve laramane shterpa’ ngujuar 25 vjet ne parlaMenopauzen antishqipetare!?
  —————————————————-
  -Duhet ‘PLEHU’ i huaj qe te paguhet Nishani dhe 76 sherbetoret qe i mbajne patericat çdo vit 200 MILION!
  -Duhet ‘PLEHU’ i huaj qe parlaMenopauza kthyr ne stalle majmerije 25 vjet harxhon 1 MILIARD E 80 MILION!
  -Duhet ‘PLEHU’ i huaj se kryeQurravija kerkon shpenzime 3 MILIARD e 171 MILION
  -Duhet ‘PLEHU’ i huaj se ‘ministrija’ e ‘INTEGRIMIT NE SHISHTUFINE me 150 punonjes qe i bejne fresk Gjoshave e ErMajlindave duan 200 MILION do vit per 25 vjet=5 MILIARD!
  -Duhen ‘PLEHERAT’ e huaja per te nje FANTAZEM qe quhet KQZ -LUZI qe nje here ne 4 vjet te numuroje votat SE PRAPTHI e rrezultati nuk del kurre 90MILION!Po kur zgjedhje nuk ka me se meren 55 anetaret -ke krefin!?
  -Duhen ‘PLEHERAT’ e huaja sepse ‘Avokat’ i poplave do 100 MILION!
  -Duhen ‘PLEHRAT’ se eshte nje ‘istitut’ qe studjon!? ‘krimeve te kAmunizmit’ 31MILION!!!!!????
  -Duhen ‘PLEHERAT’ e huaja se jane 126 banda-pari-parti qe duan 200 MILION?
  -Duhen ‘PLEHERAT’ e huaja per te lare ‘borxhin’ akumuluar 25 vjet nga ‘pleherat’ 1,5 MILIARD!?

  P.S-Kush jane pleherat e verteta ato qe ‘importohen’ apo ato qe ‘miratojne ‘importimin e PLEHRAVE dhe EKSPORTIMIN e VALUTES!?
  Mos valle organizmat financiare BB dhe FMN 25 vjet ne ish Shqiperine kthyer ne Bathore kane financuar KRIMIN-KORRUPSIONIN-PLEHERAT!?Ne nje kohe qe per ‘akademine e shkencave’ pa shkence jepen vetem 90 MILION sa gjysma e shpenzimeve te NISHANIT!?

  Reply to this comment
 2. A.GRAMSH July 8, 12:41

  ‘Krrimbat’ e ‘patozit’ parlaMenopauze nuk rriten pa plehera te ‘HUAJA’!
  ———————————————-
  Mbas berjes ‘rrush e kumbulla te tere pasurise kombetare mbi e nentokesore te popullit shqipetar me se do ushqehen KRRIMBAT:
  -Nishani dhe 76 sejmenet qe duan ne vit 200 MILION!?
  -ParlaMenopauza e ‘leshit’ te Topalles qe do ne vit 1 MILIARD!?
  -Qurravija qe do ne vit 3 MILIARD(simbas buxhetit te krimit 2016)!?
  -Ministrija e ‘integrimit Shishtufine’ me 110 ‘fotomodele’ qe do 200 MILION!?
  -61 krye.Aret e bashkive e 1500 keshilltaret qe duan 1 MILIARD!?
  -126 Bandat-pari parti qe duan 200 MILION!?
  -Avokati i ‘POPLAVE’ qe do 100 MILION!?
  -KQZ-Ose komisioni LUZI qe 4 vjet krefin ‘leshin’ qe kur jane zgjedhjet te numuroje votat e popullit seprapi se jane analfabete qe do100 MILION
  -Nje ‘istitut’ qe studjola krimet e kAmunizmit qe do 10 MILION!
  -SHLYERJEN E BORXHIT TE KRIMIT PER TE LIKUJDUAR KRIMIN QE BEN KRIME NE KURRIZ TE SHQIPETAREVE 1,5 MILIARD!!!!???????

  PS.Shqipetare keto sa me siper jane maja e ajzbergut te krimit korrupsionit e tradhetise qe tregojne qe istitucionet financiare BB dhe FMN 25 vjet kane investuar krimin ,financuar korrupsionin per te boshatisur pasurine dhe zevendesuar me PLEHE PER TE KULTIVUAR ‘KRRIMBAT’ NE STALLEN PARLAMENT TE PATOZAVE TE LESHIT E LOPEVE SHTERPA LARAMANE NGUJUAR PER NJE ÇEREK SHEKULLI KUR SHQIPETARET SA NJE FSHAT PERJETOJNE MJERIMIN MIGJENIAN!

  Reply to this comment
 3. Alba July 8, 14:51

  E keni qare kete kopertinen. Mos i hengshin ato para qe marrin keta “nismetare” te zhvillimit te ekonomise shqiptare..

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*