08 shtator 2016

September 8, 2016 00:11

08 shtator 2016

Nga Arkiva

1

September 8, 2016 00:11
Komento

1 Koment

 1. A.GRAMSH September 8, 09:53

  AVOKAT I POPULLIT APO DJALLIT!?
  Ne kushtetuten e rrepublikes se Bathores qe si autor ka ‘kostitucionalistin’ me fame boterore ‘gjeneral’ IMAM-bajalldine per ‘Avokatin e popullit’ jane plot 2 faqe te shkruara e 4 nene me shume se edhe per ‘Nishanin e shtetit’!?
  Nder tere paragrafet qe i perkasin 4 neneve 60,61,62,63 do u citoj BASHKEQYTETAREVE dhe BASHKEVUAJTESVE te mij te dashur vetem 2 paragrafe:
  Paragrafi 3neni 60:Avokati i popullit ka buxhet te veçante te cilin e administron vete.Ai e propozon buxhetin sipas ligjit!?!!!!!
  Ne buxhetin e ‘antishtetit’ qe miratohet nga parlaMenopauza e ‘leshit’ te Topallit e miratuar paraprakisht nga ‘komisioni’ i financave pa financa e ekonomise pa ekonomi po me PARA BORXH ne emer te popullit te pa ngrene per ‘avokatin e popullit’-parashikohen çdo vit rreth 110 MILION LEK(qe i administron vete).’Perendi!Ku je?’

  Neni 60 paragrafi 1:
  ———————:Avokati i popullit mbron te drejtat,lirite dhe interesat e ligjshem(!!) te individit nga veprimet ose mos veprimet e pa ligjeshme e te pa rregullta te organeve te administrates publike(!!)
  Pa u marre me zberthimin e ketij paragrafi te shkruar nga aktori i deshtuar Imam bajalldi pa asnje lloj shkolle e qe si shumica e ketij parlamenti 25 vjet duhet ti nenshtrohen kurseve kunder analfabetizmit po meremi me ‘AVOKATIN’ e zgjedhur nga parlamenti ku i jep llogari parlamentit ,lu parlamenti i jep buxhet sa te doje dhe parlamenti e shkarkon po qe se ‘shkel ne kallo’ parlamentin!?
  -O avokat i popullit sa parlamentare e shtetare ke denoncuar qe letij populli i eshte vjedhur tere pasurija kombetare!?
  -O avokat i popullit harram parate e popullit sa shtetare ke denoncuar qe i kane shpronesuar popullit tere bregdetin shqipetar!?
  O avokat i popullit harram parate e popullit sa shtetare ke denoncuar qe popullit i kane shpronesuar tere kapitalet strategjike mbi e nen toke e u jane falur te ‘huajve!?
  -O avokat i popullit ,harram parate e popullit sa ‘shtetare’ ke denoncuar ne keto 25 vjet qe jetojne parajsen me parate e popullit 25 vjet 90 perqind ne varferi absolute!?
  -O avokat i popullit harram parate e popullit sa shtetare bankjere e financiere ke denoncuar qe kapitalet monetare e financiare jane arratisur jashte!?
  -O avokat i popullit harram buka e popullit sa ‘shtetare’ ke denoncuar per tragjedine e NGUJIMIT mesjetar te femijeve shqipetare!?
  -O avokat i popullit harram parate e popullit sa ‘shtetare’ ke denoncuar per ‘trafikimin e femijeve shqipetare per organe si pjese kembimi’!?
  -O avokat i popullit harram parate e popullit sa ‘shtetare’ qe i nderrojne grate e dashnoret si dikur mbreteri per trajtimin mesjetar qe i behet FEMRES shqipetare qe prostituohet jashte e brenda rrihet si ne harados e vritet ne mes te rruges e nuk ja hedh syte as prifti e as hoxha e as kasapet se nuk vlen as per mish!?
  -O avokat i popullit harram parate e popullit sa shtetare ke denoncuar kur shumica e tyre me ‘imunitet’ ka 25 vjet qe perdorin SHANTAZHIN ndaj femres e femijeve shqipetare :ME JEP -TE TE JAP!?

  P.S Po nuk ke bere asgje nga keto qe jane as 1c perqind e vuajtjeve te ketij populli e veçanerisht te 2 shtresave me te dobeta FEMRES dhe FEMIJES jo vetem nuk i ke sherbyer popullit si ‘avokat i popullit’ por i ke sherbyer ‘Burrave te shtetit’ qe ne kete vend perfaqesojne DJALLIN dhe mos prit te te shkarkoje parlamenti i Djallit po jep doreheqjen duke krijuar ‘preòedent’ qe ky funksion te hiqet edhe me kushtetute e tere MILIONAT qe i harxhohen tu kalojne femijeve dhe grave te pa mbrojtura te ketij vendi mesjetar ku gruaja terheq parmenden e femija perdhunohet per nje cope buke!

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Njoftim

Njoftim