09 qershor 2019

June 9, 2019 02:19

09 qershor 2019

Nga Arkiva

June 9, 2019 02:19
Komento

12 Komente

 1. A.GRAMSH June 9, 09:17

  MULLA META SHPALL GJENDJE LUFTE! NE EMER TE KUJT E KUNDER KUJT?
  ”Keqardhje,shqiptaret ende nuk e dine ç’do te thote te jene te perfaqesuar”
  ———————
  Ne vend te paraDhenjes
  Qe ‘Koke palaret’ perfshi ata te ’21 Janarit’ qe Mulla Meta i perdhunoi edhe te vdekur pasi i vfrau kalifi Sali,ta marin veswh mire se ketu 30 vjet vendin e shtetit e ka zevendesuar antishteti apo kalifati i Bathores dhe eshte shtruar kembekryq Xhihadi le ti kthehen se kaluares kur ne Gjermani u restaurua fashizmi e si e ‘tregon’ Bertold Brecht:
  ” -Vine e marin nje ebre,mua nuk me pelqejne ebrejte e nuk thashe asgje.
  -Vine marin nje gej.Mua Gejit me japin shqetesim dhe i duartrokita.
  -Erdhen moren nje komunist.Mua nuk me intereson politikae i lashe te benin si te donin.
  -Ne fund erdhen me moren dhe mua por nuk kish njeri te me mbronte e te me delte per ‘Zot.”!

  Paralelizem-Xhihadizem!
  -Na shkaterruan nga themelet tere bazen ekonomike te ish shtetit shqipetar xhihadiste e hajdare me pardesy te ‘Bardhe’ perfswhi tere pasurite e na shpronesuan ne emer te ‘Terapise se vshokut’,ne,si popull nuk beme asgje se na bene trushpelarje dhe ‘elektroshokun’ ne emer te ‘Alla akbar’ e luftes kunder mullinjve me ere te kAmunizmit!
  -Na e shiten komplet pasurite kombetare bashke me kapitalet strategjike dhe ne vend te tereinfrastruktures sevshtetit nngriten vetem kisha e xhamija me shume se sa shqipetare dhe besimtare,ne nuk ‘bezajtem’ nga frika se na quanin ‘kAmuniste’ e keto beheshin ne emer te ‘Alla akbar’!
  -Na futen si bageti ne ‘lidhjen islamike’ dhe ne krye te antishtetit u vendosen krere te xhihadit nga sherbimi informativ Gazidede e deri tek kalifi Sali ne nuk ‘bezajtem’ se na thane behen me porosi te ‘aleatit strategjik’ AmeriQI dhe ne emer tev ‘Alla akbar’!
  -Na permbysen nga themelet shtetin laik shqipetar e na e zevendesuan me antishtetin apo ish shtetin e Shqiperise se vmesme te Esad Pashe Toptanit ku si kushtetute na ve3ndosen ate te IMAMIT ku flitet vetem per ‘Alla akbar’ nga faqja e pare thuhet ‘Me besim tek allahu’ dhe deri tek betimi i ‘presidentit’ ”Me ndihmen e Allahut’!Askush nuk ‘bezajti’ se ketu tere jane alfabete e askush nuk e ka lexuar kushtetuten as ata vete qe e kane kthyer ne leter higjenike!
  -Na shkaterruan gjitheçka si ISIS ekonomi infrastrukture vepra hidroenergjitike rruge hekurudha vepra arti sistem bonifikimi kullimi ujitje e na lane te ‘AGJEROJME’ 30 nvjet pa BUKE dhe pa UJE ne nuk beme asgje se na VRISNIN dhe na VIDHNIN ne emer te ‘Alla akbar’!
  -Na permbysen tere historine 100 vjet shtet bashke me heronjte simbolet luften punen GJAKUN DJERSEN dhe tere VLERAT e nje populli te tere duke ndertuar ANTIVLERAT e zevendesuar heronjte me tradhetare,shqipetaret me Hajdare4 ne emer te ‘Alla akbar’ e se fundi ntere hapesirat Ajrore-Tokesore-Detare bashke me tere pasurite ish Kombetare e bashke me kapitalet strategjike jane ne deuar te ‘XHIHADIT’ apo krereve te ISIS qe si ‘objektiv’ te fundit kane ,mbas 30 vjet lufte me mulloinjte me ere te kAmunizmit kane shkaterrimin nga themelet me TULLA dhe PLLAKA te ca godinave ish dikur ISTITUCIONE te nje ish Shteti tashme mbushur me ‘prostituta’ me ferexhe ne koke e me perixoma ne sher4bim apo HAREM i Kalifatit dhe guides Supreme SALI!

  Shpallja e gjendjes se luftes!?
  Vetem kush kupton sa me siper e bindet se ne kete vend pa shtet pa pasuri pa ligje e pèa popull eshte restauruar XHIHADI mund te kuptojne fare MIRE veprimin e ‘presidentit’ te ‘Koke palareve’ :
  1.-Anullim vendimi per Zgjedhjet do te thote ‘Shpallje e gjendjes se jashtezakoneshme apo gjendje lufte’ qe nje ‘president jo SIMBOL i popullit po simbol i korrupsionit nuk e ka as te drejte kushtetuese !
  Vetem kreret e xhihadit dhe ISIS mund te bejne veprime te tilla jo ne emer te SOVRANIT dhe istitucioneve qe perfaqesojne po ne emer te ‘Alla akbar’!
  2.-Vetem ne gjendje te jashtezakoneshme apo lufte mund te mos behen ZGJEDHJE dhe me kushtetute ne nje republike parlamentare edhe masat per gjendje te jashtezakoneshme edhe ‘armiku’ dhe fillimi i zbatimit te masave dhe propozimet dhe miratimket ne ASNJE rast nuk i ben presidenti aqe me teper nje ‘president’ i ‘Koke palareve’ qe me ZE dhe FIGURE eshte me ‘preçedent’PENALE!
  Pra ‘shpallja e luftes’ aqqe me teper qe eme4rin e ARMIKUT deo ta thote te Henen(??) nuk ka ardhur si rezultat as si propozim parlamentit as si vendim i parlamentit e as si propozim i KESHILLIT ministrave por thjesht se ‘Ka degjuar ZERA’ po ato zera qe ‘degjojne’ kreret e XHIHADIT e kreret e ISIS q2e komunikojne vetem me ‘Allahun’ dhe tere veprimet i bejne ne emer te ‘Alla akbar’ ose me urdher te guides Supreme Kalifit SALI si e ‘parashikon’ edhe Kurani por qe kreret e ISIS e lexojne dhe interpretojne seprapthi!
  3.-‘Anullim vendimi’ do te thote te vendoset gjendje jashtezakoneshme dhe te vendoset gjendje jashtezakoneshme nese nuk behet fjale per ‘Grusht shteti’ apo ‘grusht hidraulik’ apo ZORRESH ku ngjalat e pa tretura ulerijne se nuk arrijne te dalin as nga goja e as nga Bythet,do te thote te meren MASA TE JASHTEZAKONESHME jo vetem qe kufizojne LIRITE por shoqerohen me ARRESTIME dhe BURGIME!

  Kush do arrestohen dhe burgosen kreret e xhihadit qe po terrorrizojune njue popull te vtere 30 vjet ne emer te ‘Alla akbar’ duke filluar nga kalifi Sali e tere xhihadistet e tjere krere te ISIS kurban Basha,Mona e Fari Balli bashke me ata qe propogandojne ISIS e destabilizim te rendit kushtetues e istitucionin e KRYEMINISTRIT zagaret e ISIS qe propogandojne permbysje e ‘luften e shenjte’ ne emer te ‘Alla akbar’ hajdare e ‘ko0sovare’ Lubonjua Lesa,Bushate e BUZHALE…Apo do presim te henen kur te marim vesh se shpallja e gjendjes se luftes do shoqerohet me arrestimin e ‘kryeministrit’dhev tere krerevev te istitucioneve LEGJITIME QE GEZOJUNE mandatin E POPULLIT dhe Mulla META me urdher te vGuides Supremee do shpalle zyrtarisht e ‘legalisht’ krijimin e kalifatit te bathoresb nne emer4 te ‘Alla akbar’ ne mes te Europes e te shpallet KALIF ku si ‘garde’ te ketev Divizionin HAJDARI dhe paramilitaret apo paraushtaraket e ISIS pergatitur ne Jale deri te moshave 10-14 vjeçare ne emer te Alla akbar!?

  p.s-”Ai qe rri ne shtepi kur fillon lufta dhe le te tjeret te luftojne per çeshtjen e tij,ai le ta kete mendjen:
  Sepse kush nuk ndan luften me shoket,ai me armikun do ndaje disfaten”Brekt ,

  Reply to this comment
 2. A.GRAMSH June 9, 09:32

  MULLA META SHPALL GJENDJE LUFTE! NE EMER TE KUJT E KUNDER KUJT?
  ”Keqardhje,shqiptaret ende nuk e dine ç’do te thote te jene te perfaqesuar”
  ———————
  Ne vend te paraDhenjes
  Qe ‘Koke palaret’ perfshi ata te ’21 Janarit’ qe Mulla Meta i perdhunoi edhe te vdekur pasi i vrau kalifi Sali,ta marin vesh mire se ketu 30 vjet vendin e shtetit e ka zevendesuar antishteti apo kalifati i Bathores dhe eshte shtruar kembekryq Xhihadi le ti kthehen se kaluares kur ne Gjermani u restaurua fashizmi e si e ‘tregon’ Bertold Brecht:
  ” -Vine e marin nje ebre,mua nuk me pelqejne ebrejte e nuk thashe asgje.
  -Vine marin nje gej.Mua Gejit me japin shqetesim dhe i duartrokita.
  -Erdhen moren nje komunist.Mua nuk me intereson politikae i lashe te benin si te donin.
  -Ne fund erdhen me moren dhe mua por nuk kish njeri te me mbronte e te me delte per ‘Zot.”!

  Paralelizem-Xhihadizem!
  -Na shkaterruan nga themelet tere bazen ekonomike te ish shtetit shqipetar xhihadiste e hajdare me pardesy te ‘Bardhe’ perfshi tere pasurite e na shpronesuan ne emer te ‘Terapise se shokut’,ne,si popull nuk beme asgje se na bene trushpelarje dhe ‘elektroshokun’ ne emer te ‘Alla akbar’ e luftes kunder mullinjve me ere te kAmunizmit!
  -Na e shiten komplet pasurite kombetare bashke me kapitalet strategjike dhe ne vend te tere infrastruktures se shtetit ngriten vetem kisha e xhamija me shume se sa shqipetare dhe besimtare,ne nuk ‘bezajtem’ nga frika se na quanin ‘kAmuniste’ e keto beheshin ne emer te ‘Alla akbar’!
  -Na futen si bageti ne ‘lidhjen islamike’ dhe ne krye te antishtetit u vendosen krere te xhihadit nga sherbimi informativ Gazidede e deri tek kalifi Sali ne nuk ‘bezajtem’ se na thane behen me porosi te ‘aleatit strategjik’ AmeriQI ,Biberajve e Serbi dhe ne emer te ‘Alla akbar’!
  -Na permbysen nga themelet shtetin laik shqipetar e na e zevendesuan me antishtetin apo ish shtetin e Shqiperise se mesme te Esad Pashe Toptanit ku si kushtetute na vendosen ate te IMAMIT ku flitet vetem per ‘Alla akbar’ nga faqja e pare ku thuhet ‘Me besim tek allahu’ dhe deri tek betimi i ‘presidentit’ ”Me ndihmen e Allahut’!Askush nuk ‘bezajti’ se ketu tere jane alfabete e askush nuk e ka lexuar kushtetuten as ata vete qe e kane kthyer ne leter higjenike!

  -Na shkaterruan gjitheçka si ISIS ekonomi infrastrukture vepra hidroenergjitike rruge hekurudha vepra arti sistem bonifikimi kullimi ujitje e na lane te ‘AGJEROJME’ 30 nvjet pa BUKE dhe pa UJE ne nuk beme asgje se na VRISNIN dhe na VIDHNIN ne emer te ‘Alla akbar’ si ne Gerdec e ’21 jANAR’!
  -Na permbysen tere historine 100 vjet shtet bashke me heronjte simbolet luften punen GJAKUN DJERSEN dhe tere VLERAT e nje populli te tere duke ndertuar ANTIVLERAT e zevendesuar heronjte me tradhetare,shqipetaret me Hajdare ne emer te ‘Alla akbar’ e se fundi tere hapesirat Ajrore-Tokesore-Detare bashke me tere pasurite ish Kombetare e bashke me kapitalet strategjike jane ne deuar te ‘XHIHADIT’ apo krereve te ISIS qe si ‘objektiv’ te fundit kane ,mbas 30 vjet lufte me mulloinjte me ere te kAmunizmit shkaterrimin nga themelet me TULLA dhe PLLAKA te ca godinave ish dikur ISTITUCIONE te nje ish Shteti tashme mbushur me ‘prostituta’ me ferexhe ne koke e me perixoma ne sherbim apo HAREM te Kalifatit dhe guides Supreme SALI!

  Shpallja e gjendjes se luftes!????
  ————-
  Vetem kush kupton sa me siper e bindet se ne kete vend pa shtet pa pasuri pa ligje e pa popull eshte restauruar XHIHADI mund te kuptojne fare MIRE veprimin e ‘presidentit’ te ‘Koke palareve’ :
  1.-Anullim vendimi per Zgjedhjet do te thote ‘Shpallje e gjendjes se jashtezakoneshme apo gjendje lufte’ qe nje ‘president jo SIMBOL i popullit po simbol i korrupsionit nuk e ka as te drejte kushtetuese !
  Vetem kreret e xhihadit dhe ISIS mund te bejne veprime te tilla jo ne emer te SOVRANIT dhe istitucioneve qe perfaqesojne po ne emer te ‘Alla akbar’!
  2.-Vetem ne gjendje te jashtezakoneshme apo lufte mund te mos behen ZGJEDHJE dhe me kushtetute ne nje republike parlamentare edhe masat per gjendje te jashtezakoneshme edhe ‘armiku’ dhe fillimi i zbatimit te masave dhe propozimet dhe miratimket ne ASNJE rast nuk i ben presidenti aqe me teper nje ‘president’ i ‘Koke palareve’ qe me ZE dhe FIGURE eshte me ‘preçedent’PENALE!
  Pra ‘shpallja e luftes’ aqqe me teper qe emerin e ARMIKUT do ta thote te Henen(??) nuk ka ardhur si rezultat as si propozim parlamentit as si vendim i parlamentit e as si propozim i KESHILLIT ministrave por thjesht se ‘Ka degjuar ZERA’ po ato zera qe ‘degjojne’ kreret e XHIHADIT e kreret e ISIS qe komunikojne vetem me ‘Allahun’ dhe tere veprimet i bejne ne emer te ‘Alla akbar’ ose me urdher te guides Supreme Kalifit SALI si e ‘parashikon’ edhe Kurani por qe kreret e ISIS e lexojne dhe interpretojne seprapthi!
  3.-‘Anullim vendimi’ do te thote te vendoset gjendje jashtezakoneshme dhe te vendoset gjendje jashtezakoneshme nese nuk behet fjale per ‘Grusht shteti’ apo ‘grusht hidraulik’ apo ZORRESH ku ngjalat e pa tretura ulerijne se nuk arrijne te dalin as nga goja e as nga Bythet,do te thote te meren MASA TE JASHTEZAKONESHME jo vetem qe kufizojne LIRITE por shoqerohen me ARRESTIME dhe BURGIME!

  Kush do arrestohen dhe burgosen kreret e xhihadit qe po terrorrizojune nje popull te vtere 30 vjet ne emer te ‘Alla akbar’ duke filluar nga kalifi Sali e tere xhihadistet e tjere krere te ISIS kurban Basha,Mona e Fari Balli bashke me ata qe propogandojne ISIS e destabilizim te rendit kushtetues e istitucionin e KRYEMINISTRIT zagaret e ISIS qe propogandojne permbysje e ‘luften e shenjte’ ne emer te ‘Alla akbar’ hajdare e ‘ko0sovare’ Lubonjua Lesa,Bushate e BUZHALE…Apo do presim te Henen kur te marim vesh se shpallja e gjendjes se luftes do shoqerohet me arrestimin e ‘kryeministrit’dhe tere krerevev te istitucioneve LEGJITIME QE GEZOJUNE mandatin E POPULLIT dhe Mulla META me urdher te Guides Supremee do shpalle zyrtarisht e ‘legalisht’ krijimin e kalifatit te bathoresb nne emer4 te ‘Alla akbar’ ne mes te Europes e te shpallet KALIF ku si ‘garde’ te kete Divizionin HAJDARI dhe paramilitaret apo paraushtaraket e ISIS pergatitur ne Jale deri te moshave 10-14 vjeçare ne emer te Alla akbar!?
  Kjo do te thote qe:
  MULLA META NGA U ‘VRA’ SI ALENDE E U RINGJALL PINOÇET!?

  p.s-”Ai qe rri ne shtepi kur fillon lufta dhe le te tjeret te luftojne per çeshtjen e tij,ai le ta kete mendjen:
  Sepse kush nuk ndan luften me shoket,ai me armikun do ndaje disfaten” B.Brekt ,

  Reply to this comment
 3. intelektuali June 9, 09:39

  Une per vete them se kete radhe ne MENU-ne e mareveshjes se fshehte te radhes qe kur Like Floriri i shpetoi Drejtesise me finte enveriste nga gruaja e Fullan Kusarit nuk do te jene servivur delikatesa te kulinarise boterore, si ngjala lalzi apo oktapode nderkombetare,

  por:

  SHQYPTARET DO TE HANE TULLUMIN E RADHES

  Reply to this comment
 4. gjaku i te reneve June 9, 13:38

  TE FILLOJE FSHESA E PERZIHEN NGA TROJET SHQIPETAREVE ….
  a)E tere imameve prifterinjve e Janullateve perfshi kreret e komitietit islamiko xhihadist qe paguhet nga familja krriminale META
  b)Tu hiqet shtetesijua shqipetare te gjitheve atyre te huajve imame muxhahedine e ‘kosovare’ me firmat e Nishaneve dhe te nxiren urgjent nga kufijte e ish Shqiperise..
  c)Te bllokohen tere pasurite e tundeswhme dhe pa tundeshme te tere krereve islamiko xhihadiste nga Velipoja ne Ksamilo deri ne brezin e trete
  d)Te nxiren jashte ligjit dy bandat kryesore PD dhe LSI dhe tere kreret e bandave Dash Shehi Ndoka e Duket deri tek krrimineli Medi…ndryshe do kete V E T Ë GJ Y Q Ë S I !!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply to this comment
 5. GIOTINA June 9, 13:47

  Gramsh,,lodhesh kot ke nja tre vjet nga keto ane ..Ti flet shq1ip njue gtjuhe tashme e harruar nga keto ane..E per rrjedhoje asnje nuk arrin te te lexdoje pa le te te kuptoje e analizoje vetem kaqe……
  Qe veprimi i krriminelit hajdutit dhe idjotit Ilir Meta me gjasmen ‘anullim vendimi’ do te thote se:
  Anullimi ndo te thote se nuk do behet zgjedhje—Mos berje zgjuedhje do te thote se jemi ne gjendje lufte ose jashtezakoneshme–Te jesh ne gjendje lufte apo jashtezakoneshme per 2 apop 3 Muaj duhet shpallur gjendja e luftes ose jashtezakoneshme me masat e ‘JASHTEZAKONESHME’…ME MASA TE JASHTEZAKONESHME KRIJOHET NJE SHTET RRETHIM O VETEM PER tIRANEN O PER TERE TERITORIN DHE KUFIZOHEN JO VETEM LIRITE VE AKTIVITETI I LIRE POR SI THUA TI EDHE BURGJE DHE ARRESTIME KUSH SHKEL MASAT E GJENDJES JASHTEZAKONESHME

  Reply to this comment
 6. FAZLLIQ-qires i familjes Berisha June 9, 13:51

  sa toka dhe viloa jane zene dhe ndertuar ne teritorin e shqiperise nga te huaj dhe kosovare?????
  Te cshpronesohen ndryshe do veje gjaku deri ne gju se nuk u be deti kos apo si t6hone koQEvaret e serbise shyqyr qe vdiq vellaji ti qi gruan…

  Reply to this comment
  • Gersi June 9, 14:16

   O spoiun i enverit
   Behu nje here burre
   Thuaj sa veta ke spiunuar dhe sa fmilje shqipate ke marr ne qafe kur punoje ne sigurimin shtetit

   Reply to this comment
 7. Migjeni June 9, 14:03

  Idhujt pa krena

  Çdo gja qe s’ka krye asht kufome,e kufoma duhet varros.Perndryshe e perlymja me te ka per te qene katastrofale……………………………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E
  kjatastrofa asht katastrofe!Nuk kursen!Zhduk kombe!
  (Kombi yne me te vertete s’u zhduk.Por arsyeja
  asht vetem se dhe kojshite tone te aferm qene pake a shume te nje fati si na).”

  …♀

  Reply to this comment
 8. lexues i dites June 9, 14:09

  Pas kesaj marrezije ne gjendje te renduar psiqike per shkak te frikes,nga Like Floriri duhej mbledehur paralelisht ne mes te nates parlamenti e me 2/3 ta shkarkonte si president dhe ne te njejten kohe shoqatet e mjekeve pa kufi ti benin ‘Trajtim sanitar te detyruar’ duke i bere terapi me ilaçet e serb Berishes….
  Po kus parlament te mblidhet!I pandelinj bythe qireve apo SpiroPordhave i Naçit,Baçit Musa UlQInave apo KA QI-t????????

  Reply to this comment
  • Anisa berat June 9, 14:16

   Presidenti po ushtron të drejtën e tij si garant i kushtetutës dhe si simbol i unitetit të popullit. Si i tillë, qëndrimi i Ramës instalon një konflikt institucional me përmasa apokaliptike për zinxhirin e hallkave shtetërore, që me gjasa nuk ka për të kaluar me pasoja. Njëkohësisht qëndrimi i tij është thirrje e hapur për konflikt civil

   Nuk bëj habi sepse një Ramë dhe një maxhorancë që i bie në gjunjë krimit dhe e përdor atë për marrjen e mbajtjen e pushtetit, nuk e ka për asgje që t’i vendosë minat e të hedhë në erë themelet e shtetit e të shpallë de jure me shkarkimin e Presidentit, sepse de facto e ka bërë tashmë, sundimin e regjimit në Shqipëri.

   Nën këtë skenar kobzi më pas, përplasja ekstreme eshte e paevitueshme. Rama kërkon ta shtyjë situatën në këtë pikë. Është e vetmja rrugëdalje pa dalje që ai ka në kokë dhe që i përshtatet me gjendjen e tij psiko-politike

   Provokimi i shkarkimit të Metës, pas kësaj do ndezë një revoltë me përmasa të jashtezakonshme dhe nje destabilitet i cili do të japë efekte përtej vendit.

   Kjo çmenduri duhet ndalur me çdo kusht. Në këtë pikë aktivizimi i faktorit ndërkombëtar për të frenuar arrivizmin pa fre për pushtet të Rilindjes është i domosdoshem dhe kam bindjen se eshte duke ndodhur.

   Rama e ka humbur betejen, pavarësisht çdo akti perves politik që ai mund të ndërmarre në ditët në vazhdim

   Reply to this comment
 9. QIrio QInam QIriazi June 9, 15:32

  @ penisa apo Anisa berat…
  Te shkerdhefte Kinaq ç’faqr te permban pragu i shtepise ty Like Floririt po deshe edhe Edvinit….Ketu flitet per Shqiperine qe digjet e ti kerkon tua mbash njerit ne goje e tjetrit ne Sume hallatet Edvin Thonju pa prerit e Shtangistit simbol i korrupsionit…

  Reply to this comment
 10. Anisa berat June 9, 15:38

  E para ik e shaj gruan tende ose gocrn tende .
  E dyta un jam me partine e vlerava PD.
  As me ilirin as me edvinin.

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*