10 qershor 2019

June 10, 2019 02:01

10 qershor 2019

Nga Arkiva

June 10, 2019 02:01
Komento

15 Komente

 1. A.GRAMSH June 10, 09:19

  ANULLIM ZGJEDHJESH APO MARTESE ME MONEN!?

  ”Nuk jam nje politikan qe bazohet mbi konsensus.Jam nje politikan qe bazohet mbi shkembim idesh e arsyetim bindes”Solomon
  ————
  Ne vend te paraDhenjes
  Mire Gamori dhe daj Meta i pari ka 30 vjet qe na ka ngordhur dhe tedytit po i vjen ngordhja po nuk po na lene rehat 30 vjet dhe mizat e MUITIT dhe Kim Mehmetat!
  Me çfare mandati e ne emer te kujt fusin 30 vjet hundet ne çdo hale te ‘politikes’ antishqipetare ca trushpelare xhihadiste te ashtuquajtur Maqedonaswv e ‘kosovare’ UDB-ashe e swharlatane duke e konsideruar veten ‘gjyesm’ shqiptare!

  Mire qe kjo politike antishqipetare ne duar te Serb Salise e skraparlli Like Florise ka 30 vjet qe ngrohen ne zjarrin qe i vune Shqiperise po ‘keshilltaret’ e xhihadit e Serbise Batot Buzhalet e Kimk Mehmetat qe i keshillojne kush i Paguan qe jane ulur kembekryq ne kete vend pa ‘Zot’ !
  Kur do te filloje fshesa e ‘hekurt’ e tu hiqen tere shtetesite shqiptare ketyre xhihadisteve antishqipetare qe kerkojne ne emer te ‘Alla akbar’ te keshillojne VRASESIT dhe HAJDUTET e ketij vendi si ‘shqiptar prej kosove’ ‘shqipetaro maqedonas’,shqipetaro ukrainas,shqipetaro arberesh kur tere brezi i ri i Shqipetareve ajka e shqipetarizmes dhe te ardhmes mbi 1 MILION te moshave 1.40 vjet6 ne emigrimin e viteve ’90 nuk di as shkrim e as kendim shqip dhe betimin ushtarak dhe sherbimin ushtarak e ben ne gtjuhe te huaj e per vende te huaj!?

  Kush e njeh e kujt i plasi mender BYTHA per nje Kim Mehmeti apo mah MUTI se na qenkerka edhe ‘shkrimtar i njohur’ kur shumica e shqipetareve as qe e njohin fare e me shume kane lexuar e nohin maqedonasin Goce Smilevski!

  Si mund te arrije nje IDJOT e ne emer te alla akbar te hedehe benzine zjarrit te vlla vrasjes kur arrin e na meret si ‘LLaxore’ me thashetheme e skenare Babalesh e brekesh te Shukriut kur flitet per vdosje ne hetim qe presin ta thote frjalen drejtesija qe nuk po vjen kurre!?

  Si mund te arrijne keta IDJOTE qe ne emer te alla akbar si trushpelare arrijne deri aty sa kryetarin e raqdhes se nje Qeverrije aqe me teper ne nje vend pa shtet na e quajne ‘te gjithe pushtetshem’ ne nje republike parlamentare dhe sovranin popiull si bageti e ‘koke palare’!
  Si mund te lejohet nje IDJOT Bato Berat Buzhala apo Kim Mah MUTI te na e konsideroje kryemini9strin si ‘KRYEFAMILJAR’ sikur te ishim njerez me bisht e jetonim ne mesjete e na ka dale bishti ne shqipetareve e duhet te vine Batot Buzhalet e Kim Mah mutat te na zevendesojne kushtetuten republikane me kanunin mesjetar ne emer te ‘Alla akbar’ e si trushpelare e xhihadiste te na flasin me gtjuhen e ISIS:per:
  ”Djegje shtepije’,’Pergjakje vllaznije’ e ‘marrina’ te tjera!?

  ‘Anullim i P.Sat’eme!?
  Edhe ‘anullimin’ e nje martese,ne nje vend te civilizuar ku egziston shteti i se drejtes nuk mund te behet ne menyre te njeaneswhme pa rene dakort te dyja palet dhe ‘konsensusi’ i tyre te ‘notifikohet’ nga organet e drejtesise me vendim!?
  Vetem njerezit e Neandertalit apo trushpelaret Batot Buzhalet e Kim Mehmetat mund te zabatojne ligjet e sherihatit e te kene 7 apo 17 gra njeheresh me ‘konsensus’ biles te ferkojne duart se ‘ishalla’ u vdes vellai SHQIPETAR qe ti shkerdhejne gruan ‘sKipetar prej Kosove’ aqpo ‘sKipetar prej Maqedonije’!

  Si mund te anullohen nga nje IDJOT Zgjedhjet ee nje POPULLI qe jo vetem nuk e ka mandatin e POPULLIT por edhe si i emeruar i nje Edvini me thonju te pa prere nuk perfaqeson as 1 perqind Unitetin e POPULLIT por vetem unitetine KORRUPSIONIT e aqe me teper ne nje te ashtuquajtur ‘Republike parlamentare’ ku pushteti bazse themeli i demokracise quhet ‘Pushteti legjislativ’-PARLAMENTI!?

  Keshilltare te xhihadit e zagare ,maqedonas e ‘koQe vare’!
  Zgjedhjet perfshi ato vendore,me kushtetute edhe pse kt6hyer ne leter vhigjenike nuk mund te behen vetem ee vgetem per dy arsye:
  -Gjendje lufte
  -Gjendje e jashtezakoneshme!
  Kush e percakton kete llooj ‘gjendjeje’ kush e miraton e kush e VENDOS aqpo FIRMOS ne emer te SOVRANIT!
  Nese vertet jemi te kercenuar si popull nga jashte apo brenda dhe s’mund te behen zgjedhje bashke me ‘vendimin’ per shtyrje zgjedhjeswh duhet bme URGJENCE te shpallet gjendja e JASHTEZAKONESHME dhe masat e JASHTEZAKONESHME jo vetem ne kufizimin e lirive por dhe me ARRESTIME dhe BURGOSJE kunder ‘ARMIQVE’!

  Ne kushtetuten e Imamit parashikohet qe gjendja e jashtezakoneshme ashtu si edhe zgjedhjet te anullohen jo domosdoshmerisht per tere Teritorin atehere lind pyetja:
  Mire qe rreth presidences e kryeministrise te Edvinit e Like Florise ka shashka tymuese e nuk mund te votojne se nuk lexojne emrat e kandidateve po kush ua heq te DREJTEN tere POPULLIT shqipetar nga Vermoshi ne Ksamil e nga Ohri i Kim Mah MUTAVE ne Durres,nga Leskoviku ne Han te Hotit!?

  P.S ”Keshtu si nuk doja te isha skllav,keshtu nuk do te doja te isha nje padron.Keshtu e shpreh idene time per demokracine’A.Linkoln

  Reply to this comment
 2. A.GRAMSH June 10, 09:31

  ANULLIM ZGJEDHJESH APO MARTESE ME MONEN!?

  ”Nuk jam nje politikan qe bazohet mbi konsensus.Jam nje politikan qe bazohet mbi shkembim idesh e arsyetim bindes”Solomon
  ————
  Ne vend te paraDhenjes
  Mire Gamori dhe daj Meta i pari ka 30 vjet qe na ka ngordhur dhe te dytit po i vjen ngordhja po nuk po na lene rehat 30 vjet dhe mizat e MUTIT dhe Kim Mehmetat!
  Me çfare mandati e ne emer te kujt fusin 30 vjet hundet ne çdo hale te ‘politikes’ antishqipetare ca trushpelare xhihadiste te ashtuquajtur Maqedonas e ‘kosovare’ UDB-ashe e sharlatane duke e konsideruar veten ‘gjyesm’ shqiptare!

  Mire qe kjo politike antishqipetare ne duar te Serb Salise e skraparlli Like Florise ka 30 vjet qe ngrohen ne zjarrin qe i vune Shqiperise po ‘keshilltaret’ e xhihadit e Serbise Batot Buzhalet e Kimk Mehmetat qe i keshillojne kush i Paguan qe jane ulur kembekryq ne kete vend pa ‘Zot’ !
  Kur do te filloje fshesa e ‘hekurt’ e tu hiqen tere shtetesite shqiptare ketyre xhihadisteve antishqipetare qe kerkojne ne emer te ‘Alla akbar’ te keshillojne VRASESIT dhe HAJDUTET e ketij vendi si ‘shqiptar prej kosove’ ‘shqipetaro maqedonas’,shqipetaro ukrainas,shqipetaro arberesh kur tere brezi i ri i Shqipetareve ajka e shqipetarizmes dhe te ardhmes mbi 1 MILION te moshave 1.40 vjeç ne emigrimin e viteve ’90 nuk di as shkrim e as kendim shqip dhe betimin ushtarak dhe sherbimin ushtarak e ben ne gtjuhe te huaj e per vende te huaj!?

  Kush e njeh e kujt i plasi mender BYTHA per nje Kim Mehmeti apo mah MUTI se na qenkerka edhe ‘shkrimtar i njohur’ kur shumica e shqipetareve as qe e njohin fare e me shume kane lexuar e nohin maqedonasin Goce Smilevski!

  Si mund te arrije nje IDJOT e ne emer te alla akbar te hedhe benzine zjarrit te vlla vrasjes kur arrin e na meret si ‘LLaxore’ me thashetheme e skenare Babalesh e brekesh te Shukriut kur flitet per dosje ne hetim qe presin ta thote frjalen drejtesija qe nuk po vjen kurre!?

  Si mund te arrijne keta IDJOTE qe ne emer te alla akbar si trushpelare arrijne deri aty sa kryetarin e raqdhes se nje Qeverrije aqe me teper ne nje vend pa shtet na e quajne ‘te gjithe pushtetshem’ ne nje republike parlamentare dhe sovranin popiull si bageti e ‘koke palare’!
  Si mund te lejohet nje IDJOT Bato Berat Buzhala apo Kim Mah MUTI te na e konsideroje kryeministrin si ‘KRYEFAMILJAR’ sikur te ishim njerez me bisht e jetonim ne mesjete e na ka dale bishti ne shqipetareve e duhet te vine Batot Buzhalet e Kim Mah mutat te na zevendesojne kushtetuten republikane me kanunin mesjetar ne emer te ‘Alla akbar’ e si trushpelare e xhihadiste te na flasin me gjuhen e ISIS:per:
  ”Djegje shtepije’,’Pergjakje vllaznije’ e ‘marrina’ te tjera!?

  ‘Anullim i P.Sat’eme!?
  Edhe ‘anullimin’ e nje martese,ne nje vend te civilizuar ku egziston shteti i se drejtes nuk mund te behet ne menyre te njeaneshme pa rene dakort te dyja palet dhe ‘konsensusi’ i tyre te ‘notifikohet’ nga organet e drejtesise me vendim!?
  Vetem njerezit e Neandertalit apo trushpelaret Batot Buzhalet e Kim Mehmetat mund te zabatojne ligjet e sherihatit e te kene 7 apo 17 gra njeheresh me ‘konsensus’ biles te ferkojne duart se ‘ishalla’ u vdes vellai SHQIPETAR qe ti shkerdhejne gruan ‘sKipetar prej Kosove’ aqpo ‘sKipetar prej Maqedonije’!

  Si mund te anullohen nga nje IDJOT Zgjedhjet ee nje POPULLI qe jo vetem nuk e ka mandatin e POPULLIT por edhe si i emeruar i nje Edvini me thonju te pa prere nuk perfaqeson as 1 perqind Unitetin e POPULLIT por vetem unitetine KORRUPSIONIT e aqe me teper ne nje te ashtuquajtur ‘Republike parlamentare’ ku pushteti baze themeli i demokracise quhet ‘Pushteti legjislativ’-PARLAMENTI!?

  Keshilltare te xhihadit e zagare ,maqedonas e ‘koQe vare’! Larg duart nga Shqiperija!
  Zgjedhjet perfshi ato vendore,me kushtetute edhe pse kthyer ne leter higjenike nuk mund te behen vetem e vetem per dy arsye:
  -Gjendje lufte
  -Gjendje e jashtezakoneshme!
  Kush e percakton kete llooj ‘gjendjeje’ kush e miraton e kush e VENDOS aqpo FIRMOS ne emer te SOVRANIT!?
  Nese vertet jemi te kercenuar si popull nga jashte apo brenda dhe s’mund te behen zgjedhje bashke me ‘vendimin’ per shtyrje zgjedhjeswh duhet me URGJENCE te shpallet gjendja e JASHTEZAKONESHME dhe masat e JASHTEZAKONESHME jo vetem ne kufizimin e lirive por dhe me ARRESTIME dhe BURGOSJE kunder ‘ARMIQVE’!

  Ne kushtetuten e Imamit parashikohet qe gjendja e jashtezakoneshme ashtu si edhe zgjedhjet te anullohen jo domosdoshmerisht per tere Teritorin atehere lind pyetja:
  Mire qe rreth presidences e kryeministrise te Edvinit e Like Florise ka shashka tymuese e nuk mund te votojne se nuk lexojne emrat e kandidateve po kush ua heq te DREJTEN tere POPULLIT shqipetar nga Vermoshi ne Ksamil e nga Ohri i Kim Mah MUTAVE ne Durres,nga Leskoviku ne Han te Hotit!?

  P.S ”Keshtu si nuk doja te isha skllav,keshtu nuk do te doja te isha nje padron.Keshtu e shpreh idene time per demokracine’A.Linkoln

  Reply to this comment
 3. Orakulli i Dypakut June 10, 12:48

  Sot, dmth deri te enjten edhe ZZZ (zarat e zarave te zarave) e nxjerrin bllof Ramen duke mos shkuar ne parlament vetem ate dite. Nderhohe Rama, kush eshte Rama, e kush kryeminister socialist vjen pas Rames?shkuar ne parlament vetem ate dite.shkuar ne parlament vetem ate dite.shkuar ne parlament vetem ate dite.shkuar ne parlament vetem ate dite.

  Reply to this comment
 4. FAZLLIQ-qires i familjes Berisha June 10, 13:02

  Ky eshte fillimi i rilindjes apo shterpeZise???
  Tek ne edhe sikur te kishim inteligjence gazetare analiste eshte shume e veshtire te vparashikosh asgje se çdo gje per tridhjet vjet behet sipas skenareve antishqipetare me regji te huaja sipas boshtit Beograd-Biberaj-Berishe dhe tere krereve te xhihadit Basha-Bushate-Besnik -Bashkim-Blush-bERAT-bUZHALE-BATO—-HAXHI….Allahu te na dergoi president ne vend te mulla Metes nje tjeter me bekimin e guides Supreme Sali dhe aprovimin e te semurit Psiqik Edvin si P.SH.. lORIK CANAJ !!!!!!!a NUK DO TA DUARTROKISNIN EDHEV HAJDARET DHE MAQEDONSIT PANDELINJTE GOMARET DHE HAJDARET?????

  Reply to this comment
 5. NOLI June 10, 13:08

  ”Shtermberojne kanunet,i marin ne dore
  Dhe shkelqejne ne kish’ e ne fron me kurore,
  Vegjelia per ta baterdisen e vriten
  Dhe keshtu parazitet,gjakpires po rriten..”

  Reply to this comment
 6. M.Travaglio -gazetar,shkrimtar June 10, 13:17

  ”Ka nga ata qe i fshehin faktet se nuk i ftojne ne salla ku gjithmon takohen:
  –Udheheqes te se majtes dhe te djathtes
  -Kontrollues e te kontrolluarit
  – Rojet dheHajdutet
  -Prostitutat dhe kardinalet
  -Princerit dhe revolucionaret
  -Fasistet dhe luftetaret e perjetshem
  Ketu te gjithe jane miq te te gjitheve dhe ku e mira eshte te mos besh te pa kenaqur askend…”

  Reply to this comment
 7. Indro Montaneli June 10, 13:19

  ”Nje popull qe nuk do te dije per te shkuaren e vet nuk do te dije as per te tashmen e imagjino per te ardhme..”

  Reply to this comment
 8. jetimet e 21 Janarit June 10, 13:24

  ‘DIELLI LIND KUR NATA ESHTE ME E ERRET”
  Shqiperija dhe shqiptaret asnjehere nuk kane qene ne erresire totale si keto 30 vjet nen driten e pishes se Salise,Sllobodankes Mones e Like florise…

  Reply to this comment
 9. Nipi i A.Rustemit zorret tek palma do ja vare Xenit June 10, 13:29

  ”Tradhetar,ti na nxive,na le pa atedhe,
  Ti na çthure,na òkule,na òduke çdo fe,
  Varferi poshtersi,roberi ti na dhe
  Derbeder ujk e derr;Osana ,Baraba!”

  Reply to this comment
 10. lexues i dites June 10, 13:32

  ”Tradhetari dinak,hipokrit e kusar
  Na u ngjit gjer ne kulm,dhe u be kryetar…”

  Reply to this comment
 11. Orakulli i Dypakut June 10, 13:34

  Ore admin mos me ben ti ndonje proçke qe me perseriten nga 7 here fjalet mua ara ?

  Reply to this comment
 12. L.H June 10, 13:44

  3 Dhjetor 1944
  ”Kjo eshte hera e trete qe Shqiperija ka shpetuar nga coptimi.Dy heret e para patem miq ketu e ketej qe na ndihmuan.Kete here Shqiperine e shpetuan vete shqipetaret e pa ndonje ndihme te huaj.
  Asnjehere nuk kam patur aqe frike te pritmen e Shqiperise si kisha kete here,mirepo Shqiperija eshte vakef nuk prishet..”Fan S NOLI

  Nuk arrinte as fantazija e Nolit sa te parashikonte kete periudhe tragjike tridhjet vjet ku mungon jo vetem Zoti po dhe populli dhe nuk Zot qe na shpeton se ketu eshte perdhunuar edhe Perendija e djegur Shqiperija nga kalif Salija e mulla Omar allias Like Florija…

  Reply to this comment
 13. Martin Luther King June 10, 13:50

  ”Jam plotesisht dakort me danten qe vendet me te nxehta ne ferr ua ka rezervuar atyre(Si puna e Like floririt) qe ne periudhe krize morale,kerkojne te jene neutrale”

  Reply to this comment
 14. P.VASO June 10, 13:58

  E s’te ka ngelur as em’n as bese,
  Vet e ke prishun per faqe t’zeze.
  Shqyptar’ me vllazen jeni tu ju vra,
  Nder njiqind òeta jeni shpernda,
  Ca thon kam fe,ca thon kam din,
  Njetri:”Jam turk”,tjetri ,”latin”
  Do thon: ”jam grek”,”shkje” disa tjere
  Por jeni vllazen t’gjith more t’mjere!
  Priftnit dhe hoxhet ju kan hutue,
  Per me ju damun,me ju vorfnue!
  Vjen nji i huej e u rri n’voter
  Me ju turpnue me grue e moter,
  E per ca pare qe do fitoni,
  Besen e t’pareve t’e gjith harroni…

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*