12 qershor 2019

June 12, 2019 04:23

12 qershor 2019

June 12, 2019 04:23
Komento

8 Komente

 1. A.GRAMSH June 12, 10:16

  PER CILEN KUSHTETUTE ‘LLOMOTITET’!?
  ‘Ne populli nuk jemi per te permbysur kushtetuten por per te permbysuar ata qe e kane shkelur me kembe perdhunuar ate”A.Linkoln
  …………
  Ne vend te paraDhenjues:
  Qe shumica e ‘koke palareve’ ne keto 30 vjet ta marin vesh se ”Kerkuan LESH e dolen te rruar’ mjafton te ‘lexojne’ po qe se dine akoma shkrim e kendim shqip jo te gjithe kushtetuten e ‘IMAMIT’ swhkruar ne gjuhen e xhihadit po vetem paragrafin e pare te faqes se pare:

  ”Ne,populli i Shqiperise,krenare dhe te vetedijshem per historine tone,me pergjegjesi per te ardhmen,me besim tek ALLAHU dhe/ose te vlerave te tjera universale,
  me vendosmerine per te ndertuar nje shtet te se drejtes,demokratik e social,per te garantuar te drejtat dhe lirite themelore te njeriut,…”

  Pas 30 vjetesh!?
  ‘Ne’ kush Ne!?’
  ‘Populli i Shqiperise’,ku eshte populli dhe i kujt Shqiperije pa shtet vpa ekonomi pa pasuri pa kapitale strategjike pa kufi e siguri ku tere hapesirat ajrore detare tokesore jane ne duar te te huajve dhe kujslingeve antishqipetare dhe ruhen nga te HUAJIT!?

  ‘Krenare dhe te vetedijshem”!?Krenare e te vetedijshem per ç’fare qe 30 vjet na futen te vluftojme si njerez me bisht me mullinjte me ere te kAmunizmit e pas 30 vjetesh nuk vrame nuk burgosem e nuk zume rob asnje kAmunist dhe ne krye te shtetit te alifatit qe zevendesoi ish shtetin jane po ata qe ishin ‘Çunat e bllokut’ me ne krye doktorin serb te bllokut qe me gjenocid Titist perzune nga trojet shqipetare tere nje popull dhe e zevendesuan me xhihadiste ‘hajdare’ muxhahedine e ‘kosovare’!?

  ‘Te vetedeijshem’ qe pas tridhjet vjetesh kemi ngelur pa shtet pa asnje EMRI shteti ne historine e njerezimit,pa asnje EMER te sistemit ekonomik.te shpronesuar komplet bashke me arratisjen e tere pasurise kombetare mbi e nen tokesore te tundeshme e pa tundeshme tashme ne duar te krereve te ISIS bashke me kapitalet strategjike!?

  ‘Te vetedijushem per historine tone’!?Per ke histori ate te rilindasve e Heroit kombetar hedhur ne koshin e pleherave dhe bustet hedhur perrenjve nga xhihadiste trushpelare e hajdare me urdher te kalifit Berisha e xhihadisteve per rreth tij,per heronjte e luftes dhe te punes 30 vjet çvarrosur e ngelur pa varre te zevendesuar nga tradhetare koloboracioniste ushtare grek serbe e italjane e Mit’hat MUTRA e ZOGOLLE qe shiten VATANE!?

  ‘Me pergjegjesi per te ardhmen’!?
  Per ke te ardhme kur pas 30 vjetesh AJKA e shqipetarizmes pjesa me e mire e shoqerise sipas grup moshave ajo qe derdhi GJAK dhe DJERSE rreth 1 MILION ka ikur ne ‘Boten tjeter’ me koken mbrapa qe la nje vend ‘toke te djegur’ me zjarrvenes Neron Berishen dhendurrin serb te bllokut apo Saline bashke me zjarrvenesit xhihadiste Nanot ‘çunat e blloku’ ‘çunat e TirOnes’ e tere ALABAKERINE!?

  ‘Per te ardhmen..’ e kujt te brezave e RINISE qe ka marre arratine me bilerte te paguar vete vetem VAJTJE pa kthim qe sipas grup moshave nga 1-40 vjet ne emmigrim nuk di as SHKRIM e as KENDIM ne gjuhen SHQIP dhe sherbimin ushtarak dhe betimin ushtarak er ben ne gjuhe te huaj e per te HUAJ qe nje dite mund te luftojne krah Serbeve e grekerve per te pushtuar ish Shqiperine v te nje ish populli qe v30 vjet bka marre rrugen per Janine!?

  ‘Me besim tek ALLAHU”!?
  Per ke ‘allah’ flitet ne nje kushtetute te deklaruar ‘Raepublike parlamentare’ ne nje shtet ‘LAIK’ ne mes te Europes si ne asnje shtet tjeter te Ballkanit dhe BE-se!?

  Per ke ‘ALLAH’ e ne emer te bkujt ‘alla akbar’ kreret e xhihadit Kalif Salija kurban Basha,autori Kurbanit Edvini,Das Shejleret,Monat Mehmetat e LIKE FLORIJA,ulerijne nate e deite bsi XHIHADISTE kur me ZE dhe FIGURE jane te vertetuar ese3 jane PERDHU8NUES te ’10 Komandamenteve te Zotit’ sepse:
  -Kane VRARE dhe Zoti thote mos VRIT!
  -Sepse kane VJEDHUR dhe Zoti thote mos VIDH!
  -Se kane PERGOJUAR Zotin dhe Zoti thote ‘Mos me PERGOJO se nje dite do haqkmerrem me ty’!
  -Se kane LAKMUAR pronen pasurine dhe deri gruan e tjetrit dhe Zoti thote:Mos e Lakmo as pasurine as gruan e as GJENE e tjetrit!

  -Se kane 30 vjet qe jo vetem kaqne vrare vellai vellane perv te HUAJIN por ne e3mer te ‘alla akbar’ kane vrare dhe NENEN dhe BABANE..Kur Zoiti thote ‘Duaje nenen dhe Babane…

  VENDIN E ISH SHTETIT E ZURI AQNTISHTETI APO KALIFATI I bATHORES,VENDIN E ‘REPUBLIKES PARLAMENTARE’ ISH RE4PUBLIKA ISLAMIKO XHIHADISTE,VENDIN E KUSHTETUTES KUSHTETUTA E isis sovraniteti im popullit ju delegua 128 bandave parti qe si alternative te veteme kane HAJDUTERINE e si edeologji XHIHADIN qe te vrasin e vjedhin ne emer te ‘Alla aqkbar’ me vforca paramilitare fashisto xhoihadiste te LEGALIZUARA si ne divizionin Hajdari e qendra te stervitjes ne JALE ku kendohet hymni i ISIS

  P.S-SHBA DHE BE–Ku ini!
  A e moret vesh se ‘Demokracija'(e mira) nuk eksportohet’ por per kundrazi Xhihadi dhe ISIS-(e keqja)Importohen !?

  Reply to this comment
 2. Dordoleci June 12, 10:22

  Tre dordolecet do ishte me e bukur kjo diciture

  Reply to this comment
 3. A.GRAMSH June 12, 11:59

  PER CILEN KUSHTETUTE ‘LLOMOTITET’!?
  ‘Ne populli nuk jemi per te permbysur kushtetuten por per te permbysur ata qe e kane shkelur me kembe perdhunuar ate”A.Linkoln
  …………
  Ne vend te paraDhenjues:
  Qe shumica e ‘koke palareve’ ne keto 30 vjet ta marin vesh se ”Kerkuan LESH e dolen te rruar’ mjafton te ‘lexojne’ po qe se dine akoma shkrim e kendim shqip jo te gjithe kushtetuten e ‘IMAMIT’ shkruar ne gjuhen e xhihadit po vetem paragrafin e pare te faqes se pare:

  ”Ne,populli i Shqiperise,krenare dhe te vetedijshem per historine tone,me pergjegjesi per te ardhmen,me besim tek ALLAHU dhe/ose te vlerave te tjera universale,
  me vendosmerine per te ndertuar nje shtet te se drejtes,demokratik e social,per te garantuar te drejtat dhe lirite themelore te njeriut,…”

  Pas 30 vjetesh!?
  ‘Ne’ kush Ne!?’
  ‘Populli i Shqiperise’,ku eshte populli dhe i kujt Shqiperije pa shtet pa ekonomi pa pasuri pa kapitale strategjike pa kufi e siguri ku tere hapesirat ajrore detare tokesore jane ne duar te te huajve dhe kujslingeve antishqipetare dhe ruhen nga te HUAJIT!?

  ‘Krenare dhe te vetedijshem”!?Krenare e te vetedijshem per ç’fare qe 30 vjet na futen te luftojme si njerez me bisht me mullinjte me ere te kAmunizmit e pas 30 vjetesh nuk vrame nuk burgosem e nuk zume rob asnje kAmunist dhe ne krye te shtetit te kalifatit qe zevendesoi ish shtetin jane po ata qe ishin ‘Çunat e bllokut’ me ne krye doktorin serb te bllokut qe me gjenocid Titist perzune nga trojet shqipetare tere nje popull dhe e zevendesuan me xhihadiste ‘hajdare’ muxhahedine e ‘kosovare’!?

  ‘Te vetedeijshem’ qe pas tridhjet vjetesh kemi ngelur pa shtet pa asnje EMRI shteti ne historine e njerezimit,pa asnje EMER te sistemit ekonomik.te shpronesuar komplet bashke me arratisjen e tere pasurise kombetare mbi e nen tokesore te tundeshme e pa tundeshme tashme ne duar te krereve te ISIS bashke me kapitalet strategjike!?

  ‘Te vetedijushem per historine tone’!?Per ke histori ate te rilindasve e Heroit kombetar hedhur ne koshin e pleherave dhe bustet hedhur perrenjve nga xhihadiste trushpelare e hajdare me urdher te kalifit Berisha e xhihadisteve per rreth tij,per heronjte e luftes dhe te punes 30 vjet çvarrosur e ngelur pa varre te zevendesuar nga tradhetare koloboracioniste ushtare grek serbe e italjane e Mit’hat MUTRA e ZOGOLLE qe shiten VATANE!?

  ‘Me pergjegjesi per te ardhmen’!?
  Per ke te ardhme kur pas 30 vjetesh AJKA e shqipetarizmes pjesa me e mire e shoqerise sipas grup moshave ajo qe derdhi GJAK dhe DJERSE rreth 1 MILION ka ikur ne ‘Boten tjeter’ me koken mbrapa qe la nje vend ‘toke te djegur’ me zjarrvenes Neron Berishen dhendurrin serb te bllokut apo Saline bashke me zjarrvenesit xhihadiste Nanot ‘çunat e blloku’ ‘çunat e TirOnes’ e tere ALABAKERINE!?

  ‘Per te ardhmen..’ e kujt te brezave e RINISE qe ka marre arratine me bilete te paguar vete vetem VAJTJE pa kthim qe sipas grup moshave nga 1-40 vjet ne emmigrim nuk di as SHKRIM e as KENDIM ne gjuhen SHQIP dhe sherbimin ushtarak dhe betimin ushtarak e ben ne gjuhe te huaj e per te HUAJ qe nje dite mund te luftojne krah Serbeve e grekerve per te pushtuar ish Shqiperine te nje ish populli qe 30 vjet ka marre rrugen per Janine!?

  ‘Me besim tek ALLAHU”!?
  Per ke ‘allah’ flitet ne nje kushtetute te deklaruar ‘Republike parlamentare’ ne nje shtet ‘LAIK’ ne mes te Europes si ne asnje shtet tjeter te Ballkanit dhe BE-se!?

  Per ke ‘ALLAH’ e ne emer te kujt ‘alla akbar’ kreret e xhihadit Kalif Salija kurban Basha,autori Kurbanit Edvini,Dash Shejleret,Monat Mehmetat e LIKE FLORIJA,ulerijne nate e dite si XHIHADISTE kur me ZE dhe FIGURE jane te vertetuar se jane PERDHUNUES te ’10 Komandamenteve te Zotit’ sepse:
  -Kane VRARE dhe Zoti thote mos VRIT!
  -Sepse kane VJEDHUR dhe Zoti thote mos VIDH!
  -Se kane PERGOJUAR Zotin dhe Zoti thote ‘Mos me PERGOJO se nje dite do haqkmerrem me ty’!
  -Se kane LAKMUAR pronen pasurine dhe deri gruan e tjetrit dhe Zoti thote:Mos e Lakmo as pasurine as gruan e as GJENE e tjetrit!

  -Se kane 30 vjet qe jo vetem kane vrare vellai vellane per te HUAJIN por ne emer te ‘alla akbar’ kane vrare dhe NENEN dhe BABANE..Kur Zoiti thote ‘Duaje nenen dhe Babane…

  VENDIN E ISH SHTETIT E ZURI ANTISHTETI APO KALIFATI I BATHORES,VENDIN E ‘REPUBLIKES PARLAMENTARE’ ISH REPUBLIKA ISLAMIKO XHIHADISTE,VENDIN E KUSHTETUTES KUSHTETUTA E isis sovraniteti i popullit ju delegua 128 bandave parti qe si alternative te veteme kane HAJDUTERINE e si Ideologji XHIHADIN qe te vrasin e vjedhin ne emer te ‘Alla aqkbar’ me forca paramilitare fashisto xhoihadiste te LEGALIZUARA si ne divizionin Hajdari e qendra te stervitjes ne JALE ku kendohet hymni i ISIS

  P.S-SHBA DHE BE–Ku ini!
  A e moret vesh se ‘Demokracija'(e mira) nuk eksportohet’ por per kundrazi Xhihadi dhe ISIS-(e keqja)Importohen !?

  Reply to this comment
 4. H.LEKA June 12, 12:21

  Vleresimi i nje shkrimi!!!!!!
  Lexova shkrimin editorial:”Per te gjatin,Like floririn dhe akulloren me lesh’!
  Sikur per autor te kish vetem emerin Adrian Thano gazetar vleresimi do te ish ”10 ME YLL’Apo Dieci e Lode’ fakti qe eshte shkruar nga ne kryeredaktor i nje te perditeshme qe propogandon nje mender te mengjer te Bythes e mbi te gjitha nje kryehajdut me emerin Like Flori shkrimi i pergjysmohen vlerat dhe mund te vleresohet vetem kalues ose 6 MINUS’!

  Reply to this comment
 5. gjaku i te reneve June 12, 13:51

  NUK KA PER TE RILINDUR SHTET PA RILINDUR INFORMACION I LIRE I PA VARUR E PROFESIONIST!
  E qe te rili9ndi ky lloj informacioni pas 30 vjetesh terr informativ duhet te kene lindur INTELEKTUALE te lire e te pa varur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Fakti qe sot pas 30 vjetesh Intelektualja Nexhmije Xhuglini ne moshen 99-te Vjeçe nga pikepamja intelektuale qendron vite larg e lart edhe nga nepunesit e saj Nano e Besnik Muistafa e imagjino nga idjotet Edvin Like flori e Bytheqimi Lulzim nuk ka fare,’po fare fare’ nevoje per koment!!!!!!!Ky vend nuk behet se intelektualet5 nuk ngjirizen me shurren e mengjezit po me DNA e KOQE BURRASH te quajtur Shqipetare as me Sebe si Sali karaxhixh e as Like Skrapare..

  Reply to this comment
 6. HOMORA June 12, 16:27

  Motra dhe Vellezer SHQIPETARE!!!
  Te ndjekesh histerine dhe skizofrenine e Lulkes don te thote qe je i po te njejtit rang.
  Te krenohesh me inkuzicionin e ramaqise dhe me psiko-nevrozen Rilindia,don te thote qe ke po te njejtin infeksion patollogjik.
  Motra dhe Vellezer hiqni dore nga njerez qe iluminohen vetem nga etia per pushtet,braktisini ideollogjite dhe apollogjite marruese te saliqise,ramaqise,metaqise.
  Motra dhe Vellezer mos ndiqni nga mbrapa me fanatizem salken,ramken,lulken apo metken,sepse vetem keshtu ju legjitimoni barbarine e tyre kusareske,vetem keshtu ju i jepni pushtet aktivitetit te tyre kriminal,hajdut,gjakpires,mish-shtrydhes,skallaverues,tiranise se tyre famekeqe.
  Motra dhe Vellezer mos u hipnotizoni nga premtimet boshe,fallco,mashtruese,denigruese,çmoralizuese te ketyre gjarperinjeve me fytyra neolitike kafshesh sepse ju ligjeroni me vulen e nxehte dhe te skuqur legjimitetin e tyre mbi JU,pra me zellin e urise,te frikes,te pasigurise per ju por edhe per femijet e juaj JU,i ligjeroni ketyre kermave prehistorike dhunen dhe terrorin qe ata ushtrojne mbi ju,si e si qe JU te ngeleni skllever te verber,miope,te uritur dhe te vobekte per nga dija dhe kultura morale dhe shpirterore.
  EMANCIPOHUNI me POLITIKEN sepse vatra e saj JENI JU dhe e DREJTA JUAJ mbi PRONEN PUBLIKE qe eshte KOMBI JUAJ,SHQIPERIA,FAMILIA E JUAJ,FEMIJET E JUAJ,e DREJTA JUAJ per nje JETE DINJITOZE me gezimin e aftesive prodhuese qe dispononi,me energjite krijuese qe mbizoteroni.
  Sepse politika ka vetem nje qellim,ate te lidhies se popullit me zinxhira me çfare do lloj çmimi,me çfaredo lloj metode,me çfaredo lloj forme dhe me çfaredo lloj arme.
  Motra dhe Vellezer,ka ardhur koha per JU qe te merni ne dore fatet e juaja,te merni ne dore lirine e JUAJ,te beheni ZOTER te prones se juaj PUBLIKE qe quhet SHQIPERI,te beheni pishtaret e EVOLUCIONIT DEMOKRATIK,pra te beheni ZOT i pushtetit te JUAJ mbi ate te politikes famekeqe dhe te shemtuar,te beheni zoteruesit,kontrolluesit,votuesit,shfuqizuesit,percaktuesit,vendosesit,krijuesit,formuluesit, dhe zbatuesit e legjislacionit kushtetues,drejtesise ligjore,administracionit dhe nomenklatures se suaj sociale dhe kulturore.
  Motra dhe Vellezer po spatet kurajon te ngriheni sot ne menyre pacifike,pa u infiltruar apo infektuar nga klikat politike apo apollogjike,pa u gangrenuar nga manipulimet dhe abuzimet e oligarshise borgjeze e reja apo e vjetra,dijeni qe ne vitin 2050 Shqiperia fshihet nga harta gjeopolitike dhe nga ajo gjeofizike si komb,si egzistence,Shqipetari do hyje ne rangun e popujve dhe rracave te zhdukura njeher e pergjithmone nga faqia e dheut.
  Pra,Motra dhe Vellezer e ardhemia e JUAJ mvaret vetem nga JU!!!
  E ardhmejia e femijeve te juaj mvaret vetem nga JU!!!
  E ardhemia e SHQIPERISE mvaret vetem nga JU!!!
  Kush kerkon nje jete te begate e te lumtur ne token e tij,ne pronen qe KOMBI nga i cili rjedh,ne pasurite qe ky KOMB ja ka lene ne dore te begatise se tij si prona e vyer publike ka vetem nje rruge ZGJIMIN dhe EMANCIPIMIN e tij,si jo,ne rast te kundert vet-varrosia me turpin e deshtimit eshte jeta me e peshtire.
  PRA O JETA O PUSHKATIMI nga vete dora e juaj.
  NGRIHUNI,ZGJOHUNI dhe pushtoni rruget e mbare shqiperise pa dallim FEJE,KRAHINE apo IDEJE sepse BEGATIA dhe LUMTURIA Shqipetarit eshte SHQIPTARIA.
  Te paret na lane amanet vetem kete ideal,vetem kete kauze,vetem kete R-EVOLUCION,pra kjo eshte REVOLTA dhe KRYENGRITJA JUAJ:
  SHIPERIA,KOMBI SHQIPETAR dhe POPULLI SHQIPETAR!
  ME POPULLIN,NGA POPULLI,PER POPULLIN,DHE VETEM NGA POPULLI!!!
  AMEN+ISHALLAH VERTETESIA TRIUMFON,VERTETESIA eshte pavdekesia e nje KOMBI.
  ZGJOHUNI SHQIPETARE!!!

  Reply to this comment
 7. GJYQI I HAGES June 12, 18:37

  Kur do hapet gjyqi i Hages ne mes te TirOnes si dikur gjyqi i Norembergut per 24 kreret e ‘SS’?????????
  1.-Sali Berisha
  2.-Ilir Meta
  3.-Fatos Nano
  4.-Adrian Fullani
  5.-Ridvan Bode
  6.-Arben Malaj
  7.-Anastas Angjeli+Genci Ruli
  8.-Adriatik LLalla
  9.-Fatmir Mediu
  10.-Flamur Noka
  11.-Fari Balliu
  12.-Bledi Fevziu
  13.-Monika Kryemadhi
  14.-Bujar Mehmeti-Nishani
  15.-Fatos Lubonja
  16.-Spartak Ngjela
  17.-Ylli Manjani
  18.-Andi Bushati
  19.-Aleksander Frangaj
  20.-Sokol Olldashi-pas vdekje
  21.-Azem Hajdari-pas vdekje
  22.-Bashkim Gazidede+Gramoz Pashko-pas vdekje
  23.-Elez Biberaj-kerkim nderkombetar
  24.-amb.ARVIZU-ne mungese

  Reply to this comment
 8. alphade June 13, 00:54

  3 Mefistofelet shqiptare,mungon kryesori, i katerti, Mons-
  tra e Vicidolit …….!

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*