“Kryetari të q…” (!) Kryebashkiaku i Dibrës përfshihet në një skandal seksual

May 13, 2016 02:04

“Kryetari të q…” (!) Kryebashkiaku i Dibrës përfshihet në një skandal seksual

“Kryetari të q..” i thotë ndër të tjera kryetari i Bashkisë së Peshkopisë vajzës që e ka regjistruar ndërsa shkonin me makinë drejt hotelit, pasi i kishte firmosur një vend pune.

Një rrëfim me video u transmetua mbrëmë në kanalin Ora News në emisionin  “Të Paekspozuarit”.

Emisioni publikon një videoskandal të kryetarit të bashkisë së Peshkopisë, Shukri Xhelili.

Transkripti i videos

Kryetari i Bashkisë – “E kisha shkurtuar si vend pune, por e shtova veç për ty”

Pas firmosjes së kontratës për 20 vjeçaren, kryetari i Bashkisë i kërkon të dalë me të.

Kryetari i Bashkisë: Si je? ça bën?- Afrohu, kështu e ke emrin ti?

Denoncuesja: – Po

Kryetari i Bashkisë -S’ke ndonjë ndryshim shkronje?1

Denoncuesja: – Jo

Kryetari i Bashkisë –A je mirë te ….? ….?

Denoncuesja: Po

Kryetari i Bashkisë –Je shumë mirë aty.

Denoncuesja: – Si është orari?

Kryetari i Bashkisë -Orari? Kur të teket ty.

Denoncuesja:Dhe sa është rroga?

Kryetari i Bashkisë: Rroga s’e di sa është, duhet me pa ato… nivelin e pagave

Denoncuesja: Sa mund të jetë përshembull?

Kryetari i Bashkisë: Po ç’rëndësi ka tashi, nuk bëhet paga aty. Nuk bëhet paga aty.

Denoncuesja: Si?

Kryetari i Bashkisë:  Do ia japësh atij, të firmosë, të plotësojë këto numra. Sot veç paraqitu dhe ditën e hënë fillon procedurat, vendin e punës, ça do marrësh ndonjë gjë në ngarkim, mirë?

Denoncuesja: Si e kishte emrin ky?

Kryetari i Bashkisë:   Do ta ftoj unë, nuk du të përmend emra.

Denoncuesja: Prit, prit njëherë.

Kryetari i Bashkisë: Ça ke?

Denoncuesja: Ma shpjegoni njëherë se nuk e kuptoj. Po pse s’e firmos ti?

Kryetari i Bashkisë: Po prita ta firmos kur të jesh ti…s’e more vesh këtë gjë? Ça ke? Të duket si në ëndërr?

Denoncuesja: Jo, çne, punë e thjeshtë është.

 Kryetari i Bashkisë: Hë?

Denoncuesja: Punë e thjeshtë është

Kryetari i Bashkisë: Puna jote e di ça do jetë? Unë du me hap një galeri artesh figurative kshu, aty brenda territorit të pallatit, ku ka qenë si lokal

Denoncuesja: Po

Kryetari i Bashkisë: Më prapa do e hapim dhe do e kesh ti. Do rrish aty kur të vinë vizitorë për të parë pikturat që do reklamojmë ne. Dhe ke ca pajisje, se ç’kanë aty në ngarkim ca gjëra tek magazina

Denoncuesja: Po këtu te …, ka qenë kush…

Kryetari i Bashkisë: Ka qenë…

Denoncuesja: Kush ka qenë?

Kryetari i Bashkisë: E kam pas shkurtu si vend pune e nuk punon kush. Se nuk e kisha të nevojshme, por e shtova prapë veç për ty.

Denoncuesja: Dmth kur duhet të shkoj?

Kryetari i Bashkisë: A ndjehesh e vlerësuar më së miri?

Denoncuesja: Mirë

Kryetari i Bashkisë: Je shumë mirë, jo mirë, më dëgjo mua.

Denoncuesja: Nuk e di, ta shofim.

Kryetari i Bashkisë: Nëse nuk të pëlqen, kur të kemi mundësi tjetër të lëvizim, se me lëviz është kollaj. Me u fut njëherë në punë se… ku dimë ça variantesh na dalin, në qoftë se na del ndonjë variant ku të jetë më i mirë dhe të pëlqen ty, ok pasandaj, shko te ai. Si thua? S’po më dukesh shumë …

Denoncuesja: Jo, mirë, më pëlqen.

Kryetari i Bashkisë: Se si më dukesh? Do dalim sonte?

Denoncuesja: Hë?

Kryetari i Bashkisë: A do dalim sonte?

Denoncuesja: E firmose?

Kryetari i Bashkisë: Patjetër, janë katër kopje. Një shkon te financa

Denoncuesja: Një do e marr unë

Kryetari i Bashkisë: Një do e marrësh ti t’ia japësh drejtorit

Denoncuesja: A është drejtori atje apo jo?

Kryetari i Bashkisë: Atje moj është. … t’i them unë të presë aty…

Denoncuesja: Ma jep njërën mua

Kryetari i Bashkisë: Ta vulosë dhe t’i vëmë numrin e protokollit dhe datën …Do dalim të hënën?

Denoncuesja: 2-3 ditë… nja dy ditë.

Kryetari i Bashkisë: Të lutem… Ka ndonjë arsye?

Denoncuesja: Po

Kryetari i Bashkisë: Më thuaj çfarë… Hë mo thuje…

Denoncuesja: Po duhet me shku në fshat

Kryetari i Bashkisë: Kur?

Denoncuesja: Nuk e di, ndoshta sot, ndoshta nesër.

Kryetari i Bashkisë: Për të hënë e kishim lënë llafin.

Denoncuesja: Po… por të hënën… nuk është se ta mohova.

Kryetari i Bashkisë: Edhe tashti je mosbesuese?

Denoncuesja: Jo nuk jam

Kryetari i Bashkisë: Nuk të duket reale?

Denoncuesja: Reale më duket

Kryetari i Bashkisë: Po ça ke?

Denoncuesja: Nuk e di kur shkoj andej

Kryetari i Bashkisë: Po, po nuk shkove sot, mund të dalim.

Denoncuesja: Do shoh.

Kryetari i Bashkisë: Mos më rrej

Denoncuesja: Pse duhet të të rrej? Për ç’arsye?

Kryetari i Bashkisë: S’e di, ti e di

Denoncuesja: Për shembull po të të rreja, nuk do të thoja të hënën.

Kryetari i Bashkisë: Unë jam mendje mashkull, nuk jam mendje femër. Isha përgatit për sot me thënë të drejtën se kështu e lamë. Isha mpreh… një farë padurimi. S’kam bërë gjë deri tani…

Denoncuesja: Do bësh…

Kryetari i Bashkisë: Do bëj

Denoncuesja: Ashtu hë… mirë…

Kryetari i Bashkisë: Si flas me ty, nuk flas me dikë tjetër

Denoncuesja: Pse më shef?

Kryetari i Bashkisë: Më pëlqen

Denoncuesja: Ça të pëlqen?

Kryetari i Bashkisë: Më dukesh e bukur sot

Denoncuesja: Vetëm sot ë?

Kryetari i Bashkisë: Shpirti…

Denoncuesja: Urdhëro

Kryetari i Bashkisë: Rrushi…

Denoncuesja: Do ma gjesh një punë të mirë? A qysh e ke hallin

Kryetari i Bashkisë: Të shikoj njëherë ça talenti ke, pastaj

Denoncuesja: Të shofësh ça talenti kam? Ça dmth me këtë?

Kryetari i Bashkisë: Të zbuloj talentet e tuja që ta di se ku do të çoj

Denoncuesja: Si?

Kryetari i Bashkisë: Ta di që… du të të njof më shumë që të di se ku do të çoj ty. A kupton? Që ta përshtas punën me personin.

Denoncuesja: Dmth, nuk kishe shku me atë gjasme?

Kryetari i Bashkisë: Hë?

Denoncuesja: Me atë nuk ke shku?

Kryetari i Bashkisë: Absolutisht, të betohem, s’kam shku. Me qenë të thosha për tjetërkënd, kam pas tjetër.

Denoncuesja: Po me të tjera përveç kësaj që më tregove?

Kryetari i Bashkisë: Bile nganjëherë thosha kur të jem me kët shoqen, të mos më shqetësojë kush

Denoncuesja: Me kë shoqe.

Kryetari i Bashkisë: Atëhere kur e kam pas sekretare atë që kam thënë, edhe nuk linte kënd me hy aty.

Denoncuesja: Po ju në zyrë e bëjshit?

Kryetari i Bashkisë: Jo, veç muhabet bëjshim, rrijshim e i thojshim që të mos na shqetësojë kush. Në zyrë, s’bëhet në zyrë

Denoncuesja: Po ku shkojshit?

Kryetari i Bashkisë: Ku shkojshim? Dilshim, Tiranë

Denoncuesja: E ça bëjshit?

Kryetari i Bashkisë: Seks bëshim, ça të bëjshim

Denoncuesja: Qeke kënaq

Kryetari i Bashkisë: Sikur do kënaqesh ti tashti. Sa kohë ka që të kam kërku për të dal?

Denoncuesja: Kuptoj, ka, ka

Kryetari i Bashkisë: S’ke dash ti me dal, s’ta ka mbajt b…

Denoncuesja: S’kam pas mundësi

Kryetari i Bashkisë: Ëëë s’ke pas mundësi…

Denoncuesja: S’ma dëftove emrin?

Kryetari i Bashkisë: Jo s’ta dëftoj, mos ma kërko.

Denoncuesja: Mirë mirë.

Kryetari i Bashkisë: Mos ma kërko se nuk është një gjë që thuhet. Ca gjëra janë për t’u mbajt

Denoncuesja: Që nuk tregohen

Kryetari i Bashkisë: Nuk tregohen se tashi… a të vjen mirë ty me i tregu dikujt tjetër për ty? Si i the V… për leje sot?

Denoncuesja: I thashë kam nipin sëmurë.

Kryetari i Bashkisë: Nipin?

Denoncuesja: Nipin.

Kryetari i Bashkisë: Po për nesër?

Denoncuesja: S’e di.

Kryetari i Bashkisë: A do ikësh nesër?

Denoncuesja: S’e di, kismet, të shof…

Kryetari i Bashkisë: Unë prandaj të thashë kujdes me fjalët kujt ia thua se mund të biesh në sy që s’je në punë apo je në Tiranë dhe vihet në dyshim gruaja. Unë erdha me V… erdha me çunin veç mos të dyshonte gruaja, se u mërzit pak në mëngjes kur i thashë që do iki, kot t’u më zën në sebep me më kontrollu… e shkreta…

Denoncuesja: S’ka besim hë?

Kryetari i Bashkisë: S’ka

Denoncuesja: S’a se e din që… ti shkon me…

Kryetari i Bashkisë: E di se kryetari të q*…

Kryetari i Bashkisë: Ma trego pak cicën

Denoncuesja: Ça të bëj?

Kryetari i Bashkisë: Ma trego pak cicën

Denoncuesja: Të puç pak.

Kryetari i Bashkisë: Po

Kryetari i Bashkisë: Afrohu

Denoncuesja: A na shef kush?

Kryetari i Bashkisë: Kam xhamat e zinj

Denoncuesja: Vërtet?

Kryetari i Bashkisë: Po, të zinj i kam

Denoncuesja: Po këto përpara?

Kryetari i Bashkisë: Edhe këto para të zinj i kam

Denoncuesja: Para të zinj? Po këto duken të bardhë?

Kryetari i Bashkisë: Duken po është dritë.

Kryetari i Bashkisë: Për ty kam dalë. Për të t’pa ty kam dalë

Denoncuesja: Po mirë, po ku di unë si më shef ti, ndoshta nuk të pëlqej

Kryetari i Bashkisë: Jo po të shof me vëmendje, a je ajo që kam mendu unë apo s’je?

Denoncuesja: Ou? Hë njëherë si të dukem?

Kryetari i Bashkisë: Jo keq, mirë.

Denoncuesja: Mirë, jo keq hë?

Kryetari i Bashkisë: Më mirë do të shof aty te dhoma, do të shof më hollësisht

Denoncuesja: Ku?

Kryetari i Bashkisë: Te dhoma

Kryetari i Bashkisë: Eh ç’na vonoi kjo rrugë. Mezi po pres sa të shkoj në hotel

Denoncuesja: Si?

Kryetari i Bashkisë: Mezi pritsha të shkoj në hotel, po po më vonon rruga.

Denoncuesja: Varja

Denoncuesja: Hajde bosi

Kryetari i Bashkisë: Hajde bosi, hajde kosi, hajde shpirti, hajde shpirti. Hajde zemra

Denoncuesja: Ka njerëz këtu? Po me m’pa kush? Ta hap derën, të dal?

Kryetari i Bashkisë: Tani mund të dalësh.

Denoncuesja: A ka njerëz?

Kryetari i Bashkisë: Hiqi këpucët e hajde këtu.

Denoncuesja: S’duron hiç, o zot, ç’paske qenë…

 

Screenshot_1

Screenshot_2Screenshot_4

shukri xhelilixhelili2

 

 

May 13, 2016 02:04
Komento

6 Komente

 1. orgjite e berluskoni i harruat ? May 13, 04:37

  Feste ka sot Shqiperia…

  Fishekzjarre ka te PeDerrat..

  BEJENI FESTE KOMBETARE TE SHQUPIT O
  TALEBANET E SALES

  Ky shukri xhelili mire se qenka qefli..por me budalla nuk e ben nena nje mashkull

  A e keni vene re sa ‘HERONJ DEPUTETE DHE K/BASHKIAKE I KANE PUSHKATUAR EDI RAMES pas 2013?

  A mos eshte nje fushate NGA BRIMA E CELESIT qe po behet nga sherbime inteligjente te interesuara qe Ylli ne Qitje Lul Serbasha.te mundi Edi Rrenen ne 2017?
  Kush po I peshkon me qytetarin dixhital (Visho Ajazin) me “kabllot nga kanadaja dhe virxhinia) keto peshq Socialista..pak dite me pare u kryqzua dhe Koqo kokdhima dhe po kerkohet koka e tre ps-istave te tjere
  “”””””””
  Pra kush sherbim inteligjent I pals keto bomba si me videon e Metes kur kete muaj do hapet fillimi I fushates elektorale per 2017..

  Pse nuk eshte denuar asnje PeDer ??
  =======================.
  Po mire kaq meshkujt te ndershem e heqin veten keto qe festojne ?
  Dihet qe kush lufton per pushtet ne demokarci jane te gjitha “P’ brenda:
  Pushteti .paraja dhe kjo ‘p’ vrima e Rita Petros
  a e harruat kaq shpejt

  Poezitë fituese të Rita Petros:
  “Tani hiqi brekët e shih mes kofshëve kete beri dhe ky I shkreti jemi ne shekullin e seksit ku Berluskoni po e can Italine ne dysh me pallen e tij dhe nuk e shajne biles I japin voten
  =======================.
  Ylli Pangon e njoh shume mire dhe tregonte:
  Fill pasi saliqeni e kishte pushuar nga puna “blic” Pangon per skandalin seksual e merr ne telefon dhe I thote Zoti Ylli me fal por do te pushoj “gjasme “ se do rregullohemi me vone…cfare orgjie berishiane
  =======================.
  Por te shqiptaret dhe sidomos gazetaret marrin zjarr si pushka e jevgut.deri sa te dale skandali I rradhes
  Eshte nje skandal teper I rende ne shtepine e bardhe qe ka ndodhur ne vitet 60 kur JFK fuste nje 19 vjecare ne krevat kur nuk kishte gruan….e megjithate reputacjoni I tij mbetet njelloj..eshte presidenti me I votuar nga te gjithe presidentet e Amerikes:
  Duke ju kerkuar falje per materialin anglisht njihuni me kete skandal:
  =======================.
  JFK and 19-year-old White House intern Mimi Alford — a truly shameful revelation

  his is a story about a young and impressionable female intern in the White House — a virgin, with girlish dreams about princes and presidents. Young girls are trained to marry the wealthiest or most powerful man on the block. When the prince comes calling, few young girls can resist this opportunity.

  However, they are not the ones who are abusing power and betraying both youth and a wife. That would be the prince or president himself.

  And no, I am not talking about Monica Lewinsky in the Clinton White House.

  I am talking, sadly, about the recent revelations by a former intern, Mimi Alford, in the Kennedy White House.
  Alford is no Marilyn Monroe, who was reputedly the mistress of both John F. and Robert F. Kennedy. Nor, is she Judith Exner, who was reputedly the “Mata Hari” connection between President Kennedy and Sam Giancana, a Mafia operative. These were adult women who chose to use their sexuality to further their careers.

  Alford is not in this category. Like then-First Lady Jacqueline Kennedy, Alford attended the prestigious Miss Porter’s School in Farmington, Connecticut. She was “wife” material–but President Kennedy treated her in a shameful and inappropriate fashion.
  In television interviews, a much older Mimi Alpert now admits that she was not “guilty” about being “overpowered” by a man 25 years her senior. True, he was married, but he was “handsome,” and the “president” and she describes him as having expertly maneuvered her into bed. Yes, she could have screamed out but then what?
  No access to power, no feeling “special,” agonizing embarassment, no internship.
  Girls and women make just such devil’s bargains every day. They do not care about the humiliated or left-in-the-dark wife nor do they care about how little they really matter to the Great Man.

  orgjite e berluskonit i harruat ?

  incestin e Xen Berishit e harruat ?

  Bolet e ylli pangos i harruat?

  Kujt i ankoheni o milet ??

  Vete e shkaterruat partine e punes dhe zgjodhet partine e vrimes dhe te sumes..

  enjoy it !!

  Reply to this comment
  • kDc May 13, 11:07

   Mire e ke or xhaj, te te filloj gara e shkerdhimit, ti e dhe sinjalin me pallen e Berluskonit dhe Kenedit!
   Se harrova, po te kesh ndonje moter a bashkshorte, degojua per test shkerdhyesve, se shekulli i seksit jemi, e the vete,

   Reply to this comment
   • bishti yne eshte perpara..e ka thene xhaxhi ne 1946 May 13, 18:11

    kDc

    dukesh qe je I maltrajtuar nga dikush per nje kohe te gjate….ai enveri kishte shume kusure

    Le Monde e thote kete aty nga viti 1946 kur nje delegacion i rangut te larte shqiptar i kryesuar nga vet diktatori Enver Hoxha,zbriti per here të pare me avion ne Paris.Ishte e njohura mbledhje e Kombeve te Bashkuara dhe ka nje kenge shqipe qe brilantisht e historizon kete eveniment botror.”Në Paris u mblodh UNOJA!…..”
    Greket kishin nxjerr pretendime territorjale dhe sllavet gjithashtu kishin presion paikologjik ndaj shqiptareve si njerz me bisht.Delegacioni shqiptar zbriti ne Paris dhe ishte ne pritje te autoriteteve protokollare franceze qe vononin!Nje ushtarak francez i derguar per inspektim,filloi te shikoje,thote Le Monde,delegacionin shqiptar nje per nje nga prapa duke filluar nga me i fundit qeveritar shqiptar e mbritur tek i pari i tyre, Enver Hoxha,i cili thote Gazeta njihte dhe fliste shume mire frengjishten.Kur mbriti tek Enver Hoxha,dhe po e veshtronte drejtuesin shqiptar nga pas,si të tjeret,diktatori e pyeti:”Zotri,cfare kerkoni që na shikoni nga pas?” Menjehere kontrolluesi sqaroi:”Serbet na kane thene se ju shqiptaret jeni njerez me bisht…por une bisht nuk po shikoj “Gazeta shkruan se menjehere, duke qeshur,Enver Hoxha iu pergjegj:”Jo,zotni,serbet kane te drejte!Vetem se gabojne pamjen:Ne shqiptaret kemi bisht te madh,por e kemi ketu,përpara dhe do tua tregojme edhe ne mbledhje atyre dhe grekeve!” Shkruan me humor te larte “Le Monde”gje qe edhe ndodhi ne mbledhjen e Parisit.Vet “Le Monde”faqe 3 dhe 22 me foto e cilson Enver Hoxhen kryeshtetarin me fotozhenik te mbledhjes dhe me të ashprin ne mbrojtje te shtetit te vet.Ndofta mund te jene dhe keto arsyet qe studiuesit e paanshem gjejne tek kenga popullore e asaj kohe vargjet e pashkulshme:
    “Në Paris c’u mblodh UNO-ja,
    Fol Enver,të lumtë goja!
    Fol e mbro të drejtat tona!…”etj…
    Natyrisht,kjo s’ka te beje me balten qe ca shqiptarobishtukë të vertet i hodhën Enver Hoxhes,duke shitur gjer dhe trojet e detit ne jug dhe duke qënë,si dihet zgjatim bishti i bythës se sllavëve në Tirane e Shkodër!”Bishti ynë eshtë perpara”, një thenie enveriane lapidare qe i bën mirë kombit shqiptar!

    Reply to this comment
 2. b rekegrisuri May 13, 09:27

  te doli picka per hundesh,or shukri.por ti mos y dorezo,por vazhdo t’i gjemosh pickes,por nderroji ato breke te grisura,te kam rixxha.

  Reply to this comment
 3. kodoshi azem i sali bishes May 13, 19:34

  Kur dhe “engjellori” brace rrugaci ishte bere garip per femra..mos ngelte jevgjit ne shqiperi pa u bo kurvar

  Ish- truproja e Sali Bishës është bërë kaq aktiv në media, sa ka zëvendësuar një pjesë të mirë të gazetarëve.

  ai thotë se ish- presidenti kosovar, Ibrahim Rugova, akuzohej nga Sali Berisha si maniak seksual.

  “Berishës i thuhej se nga personeli i shërbimit qeveritare dhe pikërisht nga punonjëset femra të vilës 31 i kishin ardhur ankesa në drejtim të Ibrahim Rugovës se kishin pasu ngacmime seksuale dhe para “cash “nga ana e Rugovës”.

  Pas ftohjes me Berishën, thotë Haxhia, Rugova u afrua me Azem Hajdarin.

  “Çfarë pret nga një maniak seksual dhe pijanec si Rugova… nuk i mjaftojnë si duket femrat që i çon kodoshi Azem”, është shprehur Berisha.

  Reply to this comment
 4. shaqo May 13, 23:21

  Kjo paska qene kurve e sprovuar, ia ka futur me lezet te “shkretit” Shukri. Duhet te kete filluar profesionin qe e vogel fare, 12-13 vjece, s’ka faj Shukriu, e mori me qafe.

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*