16 maj 2018

May 16, 2018 02:00 Updated

16 maj 2018

May 16, 2018 02:00 Updated
Komento

8 Komente

 1. A.GRAMSH May 16, 08:15

  2o18-TA?PAK DRITE!
  Roli i ‘Guides supreme’ ose Kalif Salise ne kalifatin e Bathores 28 vjet!
  ———————-
  Shantazhi,kercenimi ,vrasjet me pagese ‘aktivitet’ tipik i organizatave Krriminale-Mafjoze per te ruajtur pushtetin nepermjet FRIKES!
  Ne kalifatin e Bathores ku ne krye qendron 28 vjet ‘Guida Supreme’ apo kalif Salija keto veprime se bashku me tere ‘STRUKTURAT’ e ‘infrastrukturen’ e nevojeshme jo vetem kane qe ne te LEGJITIMUARA por kane zevendesuar plotesisht vendin ‘Shtetit te se drejtes’ duke ngritur shtetin paralel xhihadisto-fashist te Kalifatit!

  Pak drite!
  Ne gjithe Boten e qyteteruar ku egzistojne demokracite perfshi ato parlamentare SHANTAZHI perben veprer PENALE dhe denohet me BURG!Ne nje nga kodet penale te nje vendi fqinj Italija ne NENET 628 dhe 629 parashikohen denime me burg nga 5-10 vjet e ne raste te veçanta deri 20 vjet!

  Pak drite!Ne kalifatin e Bathores per te siguruar pushtet ne PERJETESI kalifi SALI duke perdorur te gjitha METODAT xhihadisto-fashiste jane ‘legjitimituar’ me ZE dhe FIGURE ne prezencen e ‘goveratoreve-ambasadore’jo vetem strukturat ‘araushtarake’ e policija sekrete e partise xhihadisto-Fashiste e kalif SALISE por edhe infrastruktura e nevojeshme me teknollogji te SOFISTIKUAR duke imlikur deri edhe ministrine e mbrojtjes ne sherbim te kalifatit!

  Pak drite!Vetem ‘koke palaret’ dhe ZAGARET e dizinformacionit kerkojne emrin kush ka bere nje ‘VIDEO’ e nuk shqeesohen qe ne kete vend 28 vjet eshte restauruar regjimi me gjakatar ne historine e ketij vendi e populli me metoda XHIHADISTO-FASHISTE ne mes te Europes ku tere SHQIPETARET ndihen te SHANTAZHUAR dhe SHANTAZUESHIT jo vetem nuk shkojne ne BURG por SHPERBLEHEN duke e konsideruar shantazhin veprim krriminal-Mafjoz legjitim!

  Pak drite!Vetem IDJOTET dhe ZAGARET e dizinformacionit te oborrit te KALIF-SALISE kerkojne si e ka emrin nje ‘X’ qe ka bere nje ‘video’ e nuk shqetesohen se SHANTAZHI me metoda krriminalo mafjpze eshte ne çdo strukture ne te kater pushtetet ne tere sistemin politik ekonomik social e deri tek ‘MEDIA’ tashme e GJYNJEZUAR plotesisht ndaj shantazhit deri ne DJEGJE-REDAKSISH,Rrafje e thyerje Kafka gazetaresh deri sa i kane kthyer ne ‘LESA’ FEV ZINJ e ZAGARE ne sherbim te xhihadit ne kalifatin e Bathores!

  Pak drite!Qe ZAGARET e dizinformacionit para se te kerkojne ’emrin’ e nje te ‘punesuari’ ne strukturat xhihadisto fashiste te policise sekrete te Adolf Berishes duhet te ‘FRESKOJNE’ memorjen po u kane ngelur TRU ne koke me shantazhet e videot brend bandes se trustit te geshtenjave duke i perdorur kundeshtaret perfshi dhe krahun e djathte te kalif Salise kreun e Terrorrizmit Hajdar Arkanin si LECKE e deri tek kundeshtaret e tjere TOPALLE e IMAME Rulla e Bode garde.Vetem djali i ish Bllokut POLLO ka rezistuar!?

  Pak drite!Para se te kerkohet emeri i nje te ‘punesuari’ ne strukturat sekrete te antishtetit te freskojme memorjen e tere videove nga kreu i HAJDUTERISE Like Floriri si shantazhues e i shantazhuar deri tek shantazhimi i tere sistemit gjyqesor prokurorise e hajdareve ne sherbim te KAKLIFATIT.Kush nuk e mban mend komunikimin me KOD MAFJOZ te kalif SALISE nje dite para seances gjyqesore te Like Florise drejtuar xhihadistes-mafjoze Fullani:”Vera ishte shume e mire”!!

  Pak drite!Para se te kerkohet emeri i nje te ‘punesuari’ pse nuk renditen ngjarjet dhe VRASJET e zhdukjen e qindra personave nga Trebicka tek sipermaresi Maqedonas,nga xhihadisti Olldashi qe vritet naten e qahet diten duke i detyruar shqipetaret te mbajne edhe ZI!

  Pak drite!Para se te kerkohet emri i nje te punesuari pse nuk protestohet para ambasades se SHBA-ve e ti kerkohet administrates Amerikane se tere ambasadoret e saj ne kete vend jane SHANTAZHUAR nga ‘Guida Supreme’ dhe jo vetem nuk eshte kerkuar te ARRESTOHET e futet ne burg por i eshte dhene ‘MEDALJA’:”Burre shteti’!?

  Pak drite!Para se ZAGARET te kerkojne emrin e nje te punesuari pse nuk demostrohet para trupit DIPLLOMATIK te akredituar ne kalifatin e Bathores kur pas 28 vjetesh kalifi SALI mbasi ka krijuar shtetin e xhihadit me POLICI PARTIAKE si ne vitet ’30 te deklaruar me ZE dhe FIGURE si ‘DIVIZIONI HAJDARI’ pranon me MBURRJE qe ne kemi VIDEO per te gjithe e te gjithe jane te SHANTAZHUESHEM e infrastrukture e aparatura te sofistikuara !
  Ke shtete perfaqesojne keta diplomate te huaj e ne cilin ‘shtet’ jane akredituar e kane 28 mardhenje diplomatike ,me shtetin e KALIFATIT te Bathores qe perfaqesohet nga kalifi SALI e krahu i djathte i tij Like flori!?

  Pak drite!Para se te kerkohet ’emeri’ i nje te ‘punesuari’ pse nuk kerkohen te arrestohen tere shantazhuesit e prostitutat qe i benin video Shukriut e deri tek zv MINISTRI i puneve te brendeshme qe survejonte MINISTRIN!!!! LLAHTAR!

  Pak drite!Para se te kerkohet emeri i nje te ‘punesuari’ si mijera te tjere ne tere strukturat e antishtetit pse nuk kerkohet ‘aleatit’ strategjik dhe mender ambasadoreve te SHANTAZHESHEM pse po drogoni shqipetaret me fjalen ‘droge’ pas 28 vjetesh e nuk i kerkoni PROKURORISE te zbatoje NENET e KODIT penal te kreut ii VIII,VI, e NENET 121,293 306 ,307,308 per veprat PENALE te shantazhit,per vendosje aparaturash,per pergjime te pa ligjeshme,,per deshmi te rreme,,per refuzim deshmije,apo shume te tjere qe parashikohen deri ne 10 vjet BURG—-e te kalben tere xhihadistet salinjane ne BURG qe po shantazhojne 28 vjet e terrorrizojne nje popull te tere me metoda KRRIMINALE-MAFJOZE ne kalifatin e Bathores ne mes te Europes ne prezencen e EUNUKEVE-AMBASADORE te oborrit te kalif SALISE!?

  P.S Bin Landen,Sadam Husein e Ge Dafi u varen e vrane pa ASNJE prove ,si spjegohet qe Kalif SALIJA me tere ato vepra penale shantazhon edhe SHBA-te edhe BE-ne!?

  Reply to this comment
 2. A.GRAMSH May 16, 08:23

  2o18-TA?PAK DRITE!
  Roli i ‘Guides supreme’ ose Kalif Salise ne kalifatin e Bathores 28 vjet!
  ———————-
  Shantazhi,kercenimi ,vrasjet me pagese ‘aktivitet’ tipik i organizatave Krriminale-Mafjoze per te ruajtur pushtetin nepermjet FRIKES!
  Ne kalifatin e Bathores ku ne krye qendron 28 vjet ‘Guida Supreme’ apo kalif Salija keto veprime se bashku me tere ‘STRUKTURAT’ e ‘infrastrukturen’ e nevojeshme jo vetem kane qe ne te LEGJITIMUARA por kane zevendesuar plotesisht vendin ‘Shtetit te se drejtes’ duke ngritur shtetin paralel xhihadisto-fashist te Kalifatit!

  Pak drite!
  Ne gjithe Boten e qyteteruar ku egzistojne demokracite perfshi ato parlamentare SHANTAZHI perben veprer PENALE dhe denohet me BURG!Ne nje nga kodet penale te nje vendi fqinj Italija ne NENET 628 dhe 629 parashikohen denime me burg nga 5-10 vjet e ne raste te veçanta deri 20 vjet!

  Pak drite!Ne kalifatin e Bathores per te siguruar pushtet ne PERJETESI kalifi SALI duke perdorur te gjitha METODAT xhihadisto-fashiste jane ‘legjitimituar’ me ZE dhe FIGURE ne prezencen e ‘goveratoreve-ambasadore’jo vetem strukturat ‘paraushtarake’ e policija sekrete e partise xhihadisto-Fashiste e kalif SALISE por edhe infrastruktura e nevojeshme me teknollogji te SOFISTIKUAR duke imlikuar deri edhe ministrine e mbrojtjes dhe ish ministrin IMAMI ne sherbim te kalifatit!

  Pak drite!Vetem ‘koke palaret’ dhe ZAGARET e dizinformacionit kerkojne emrin kush ka bere nje ‘VIDEO’ e nuk shqetesohen qe ne kete vend 28 vjet eshte restauruar regjimi me gjakatar ne historine e ketij vendi e populli me metoda XHIHADISTO-FASHISTE ne mes te Europes ku tere SHQIPETARET ndihen te SHANTAZHUAR dhe SHANTAZHUESIT jo vetem nuk shkojne ne BURG por SHPERBLEHEN duke e konsideruar shantazhin veprim krriminal-Mafjoz legjitim!

  Pak drite!Vetem IDJOTET dhe ZAGARET e dizinformacionit te oborrit te KALIF-SALISE kerkojne si e ka emrin nje ‘X’ qe ka bere nje ‘video’ e nuk shqetesohen se SHANTAZHI me metoda krriminalo mafjpze eshte ne çdo strukture ne te kater pushtetet ne tere sistemin politik ekonomik social e deri tek ‘MEDIA’ tashme e GJYNJEZUAR plotesisht ndaj shantazhit deri ne DJEGJE-REDAKSISH,Rrafje e thyerje Kafka gazetaresh deri sa i kane kthyer ne ‘LESA’ FEV ZINJ e ZAGARE ne sherbim te xhihadit ne kalifatin e Bathores!

  Pak drite!Qe ZAGARET e dizinformacionit para se te kerkojne ’emrin’ e nje te ‘punesuari’ ne strukturat xhihadisto fashiste te policise sekrete te Adolf Berishes duhet te ‘FRESKOJNE’ memorjen po u kane ngelur TRU ne koke me shantazhet e videot brend bandes se trustit te geshtenjave duke i perdorur kundeshtaret perfshi dhe krahun e djathte te kalif Salise kreun e Terrorrizmit Hajdar Arkanin si LECKE e deri tek kundeshtaret e tjere TOPALLE e IMAME Rulla e Bode garde.Vetem djali i ish Bllokut POLLO ka rezistuar!?

  Pak drite!Para se te kerkohet emeri i nje te ‘punesuari’ ne strukturat sekrete te antishtetit te freskojme memorjen e tere videove nga kreu i HAJDUTERISE Like Floriri si shantazhues e i shantazhuar deri tek shantazhimi i tere sistemit gjyqesor prokurorise e hajdareve ne sherbim te KAKLIFATIT.Kush nuk e mban mend komunikimin me KOD MAFJOZ te kalif SALISE nje dite para seances gjyqesore te Like Florise drejtuar xhihadistes-mafjoze Fullani:”Vera ishte shume e mire”!!

  Pak drite!Para se te kerkohet emeri i nje te ‘punesuari’ pse nuk renditen ngjarjet dhe VRASJET e zhdukjen e qindra personave nga Trebicka tek sipermaresi Maqedonas,nga xhihadisti Olldashi qe vritet naten e qahet diten duke i detyruar shqipetaret te mbajne edhe ZI!

  Pak drite!Para se te kerkohet emri i nje te punesuari pse nuk protestohet para ambasades se SHBA-ve e ti kerkohet administrates Amerikane se tere ambasadoret e saj ne kete vend jane SHANTAZHUAR nga ‘Guida Supreme’ dhe jo vetem nuk eshte kerkuar te ARRESTOHET e futet ne burg por i eshte dhene ‘MEDALJA’:”Burre shteti’!?

  Pak drite!Para se ZAGARET te kerkojne emrin e nje te punesuari pse nuk demostrohet para trupit DIPLLOMATIK te akredituar ne kalifatin e Bathores kur pas 28 vjetesh kalifi SALI mbasi ka krijuar shtetin e xhihadit me POLICI PARTIAKE si ne vitet ’30 te deklaruar me ZE dhe FIGURE si ‘DIVIZIONI HAJDARI’ pranon me MBURRJE qe ne kemi VIDEO per te gjithe e te gjithe jane te SHANTAZHUESHEM e infrastrukture e aparatura te sofistikuara !
  Ke shtete perfaqesojne keta diplomate te huaj e ne cilin ‘shtet’ jane akredituar e kane 28 mardhenje diplomatike ,me shtetin e KALIFATIT te Bathores qe perfaqesohet nga kalifi SALI e krahu i djathte i tij Like flori!?

  Pak drite!Para se te kerkohet ’emeri’ i nje te ‘punesuari’ pse nuk kerkohen te arrestohen tere shantazhuesit e prostitutat qe i benin video Shukriut e deri tek zv MINISTRI i puneve te brendeshme qe survejonte MINISTRIN!!!! LLAHTAR!

  Pak drite!Para se te kerkohet emeri i nje te ‘punesuari’ si mijera te tjere ne tere strukturat e antishtetit pse nuk kerkohet ‘aleatit’ strategjik dhe mender ambasadoreve te SHANTAZHESHEM pse po drogoni shqipetaret me fjalen ‘droge’ pas 28 vjetesh e nuk i kerkoni PROKURORISE te zbatoje NENET e KODIT penal te kreut ii VIII,VI, e NENET 121,293 306 ,307,308 per veprat PENALE te shantazhit,per vendosje aparaturash,per pergjime te pa ligjeshme,,per deshmi te rreme,,per refuzim deshmije,apo shume te tjere qe parashikohen deri ne 10 vjet BURG—-e te kalben tere xhihadistet salinjane ne BURG qe po shantazhojne 28 vjet e terrorrizojne nje popull te tere me metoda KRRIMINALE-MAFJOZE ne kalifatin e Bathores ne mes te Europes ne prezencen e EUNUKEVE-AMBASADORE te oborrit te kalif SALISE!?

  P.S Bin Landen,Sadam Husein e Ge Dafi u varen e vrane pa ASNJE prove ,si spjegohet qe Kalif SALIJA me tere ato vepra penale shantazhon edhe SHBA-te edhe BE-ne!?

  Reply to this comment
 3. L.H May 16, 08:48

  Si gjithmon perfekt…..
  Shantazhi eshte tipike veper penale ku tragjikisht shantazhuesi ‘bashkepunon’ me viktimen per te arritur nje ‘konsensus’!
  Mos hapja e dosjeve perveç arsyeve te tjera ka edhe per qellim shantazhin oer tja tundur njeri tjetrit firmat ne hedhura si bashkepunetore te sigurimit po mbi te gjitha si agjente.
  Tragjedija me e madhe eshte se nga parlamenti e tere strukturat e tjera egzisyìton nje kod mafjoz heshtje ose edhe kontrate me djallin qe edhe kur shantazhohet fjala vjen ministri Xhafa brenda strukturave te PS apo edhe grupit parlamentar ka ‘ustallare’ qe jane te shantazhueshem e nuk flasin.Mos harrojme tere baballaret e kombit shoket e Mirit te Xhikes—Naçi,Baçi.Kaç….te bordellos Nano…
  Deshmitari i pare qe duhet thirrur ne prokurori duhet te jete Rama!
  Ne dy legjislaturat qe njehere dorrezoi mandatin e popullit kryehajdutit Ilir Meta,me pas e emeroi president e me tej i dorrezoi qeverrine bashes ka qene i shantazhueshem e nga kush apo ka probleme te renda psiqike!?Ne te dyja rrastet duhet te jape doreheqje e jo tu kerkoje ministrave doreheqje me perkthime gazetash!

  Reply to this comment
 4. NOLI May 16, 10:24

  …Tradhetar,ti na nxive,na le pa atedhe,
  Ti na ç’thure,na òkule,na òduke çdo fe
  Varferi,poshtersi,roberi ti na dhe,
  Derbeder,ujk e derr;Hosana,Baraba

  O sternip i Kainit,tepdil si bari
  Ti na shtyp e na shtrydh e ti gjakun na pi
  Ti na ther e na grin e per qef na ben fli,
  O kukudh e lubi:Hosana,Barabe!

  O i çgryer,i zhyer,i vyer per hu,
  Turp-e-ndot-kundermonjes te krrusen mbi gju
  Dallkauket,kopuket e turmat pa tru
  Zemer -krund-e-gerdhu:Hosana,Baraba

  Reply to this comment
 5. 007 KGB,UDB May 16, 10:38

  PO NUK BERE KOMPROMIS ME KRRIMINEL SALI KARAXHIXH JO VETEM SHKON PER GJAH E NUK KTHEHESH ME PO BEHESH EDHE ‘SANTO’ ME BEKIMIN E SHQINES QE I RRI NE PRERE SALI TOTO RINES!!!!!!!!!!!!!!!
  PARAMILITARET KEMISHEZINJ ME MASKA NE KOKE E TE MOTORRIZUAR KANE NEN KONTROLL GJITHEÇKA DHE TERE KAMERAT KANE NJE QENDER APO RADAR KULLEN E KRYEMAFJOZIT DIÇITAL!
  SHULLAZI SHKOI NE BURG SE SHANTAZHONTE CA BIZNESMENE KREU I MAFJES SRBI BERISHA SHANTAZHON TERE SHQIPETARET DHE AMBASADORET I BEJNE JO VETEM TEMENA POR FSHIJNE BYTHEN EDHE ME EKSPERTIZAT E FBI..

  Reply to this comment
 6. jetimet e 21 Janarit May 16, 11:03

  A mund te konsiderohet diplomat e aqe me teper ambasador i SHBA-ve nje palaço me emerin Arvizu qe shikon si vriten shqipetare ne mes te bulevardit nga nje krriminel me emerin Sali Berisha dhe nje kryehajdut Ilir Meta i quan koke palare duke i perdhunuar te vdekur,dhe ky palaço ambasador thote ‘Plumbat kishin bere rikoshet ne qiell pastaj neper peme e deri sa kishin vrare 4 shqiptare e vrasesit i quan ‘Burra shteti’ dhe ‘yje ne ngjitje’e fshin BYTHEN me ekspertizat e FBI-se

  Reply to this comment
 7. Flamur Noçka serbi May 16, 12:52

  Barcaletat me droge te LU lashit ha ha ha ha!?
  O kinezi Lu lash barcaletat me droge nuk bejne per te qeshur as gomaret se shqipetaret realitetin e droges dhe kreret e droges i kane pare 28 vjet me pare nga Berisha tek meta e tek xen sypeshkaqeni…..
  Ne Itali nuk eshte vetem vellai i Xhafes kapur apo denuar per droge por dhjetra shqipetare te moshave te reja…….
  Do shembull o kinezi LU!?
  Djali i ish zv kryeministerit te krriminel Berishes e minister i brendshem Bashkim Koplikut ENDRIT KOPLIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sot ne Itali i behet reklame me fletushka droges me numer telefoni e me ke duhet kontaktuar me oferta e me òmime te arsyeshme per NJE GR!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply to this comment
 8. endrit kopliku September 17, 15:02

  o flamur rroçka, unë jam endriti dhe nuk kam qenë i dënuar në itali. ka jetuar atje si student dhe me shumë modesti. miqtë dhe ata që më njohin janë dëshmitarë.
  hidhni shpifje prapa pseudonimeve ,nuk kuptoj pse? ju dhemb shumë korrupsioni juaj moral e ju dhembin sytë nga modestia e integriteti i të tjerëve.

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Click here to cancel reply.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Sondazh

MENDONI SE PËR TË ZGJIDHUR KRIZËN POLITIKE DUHET NJË MARRËVESHJE E RE RAMA-BASHA?