Lobuesit e Berishës, pagesë edhe në 9 shtator, ditën e fundit të tij në zyrë

“Influence Explorer” është pjesë e Sunlight Foundation, burimi qendror i të dhënave për paratë dhe influencën në politikën amerikane. Sipas dokumenteve të publikuara nga IE një pagesë prej 180 mijë dollarësh nga ish-qeveria shqiptare … Continue reading Lobuesit e Berishës, pagesë edhe në 9 shtator, ditën e fundit të tij në zyrë