U harrua drama e grevës së urisë?

U harrua drama e grevës së urisë? 1

🕔17:01, 30.Apr 2013

Ku janë të persekutuarit? Pas dramës së grevës së urisë (sa shpejt u harrua!) për kë do votojnë, cilën alternativë politike do përkrahin? Nuk ka pamje te qarte, ne pjesmarrjen dhe aktivitetin politik te viktimave të para 90-s. Nje shembull: 

Lexo më shumë
Institucionet, më pas demokracia? Apo “modeli” ynë?

Institucionet, më pas demokracia? Apo “modeli” ynë? 0

🕔17:01, 30.Apr 2013

Duke ndjekur reagimet e mediave për ngjarje të ndryshme njëfarësoj polarizuese, nuk e shmang dot përshtypjen që shqiptarët shpesh po i motivon vetëm mllefi, për t’i rregulluar punët e veta. Analistë të ndryshëm e kanë vënë re edhe se adoptimi

Lexo më shumë
Nën cilën nga 6 qeverisjet e Platonit jemi ne?

Nën cilën nga 6 qeverisjet e Platonit jemi ne? 0

🕔17:00, 30.Apr 2013

E dashur DITA. Platoni thote se ka 6 lloje qeverisjesh,3 te drejta e 3 te padrejta te cilat ne menyre ciklike perseriten. Kush e ka lexuar Platonin e kupton lehtë cilën lloj qeverisje po jetojnë shqiptarët e sotëm.  Pyetja është:

Lexo më shumë
Në vend të luftojnë krimin, luftojnë opozitën

Në vend të luftojnë krimin, luftojnë opozitën 1

🕔16:56, 30.Apr 2013

Ngjarje të rënda kriminale po ndodhin ditë për ditë dhe nuk ndalen. Pse? Duket se përgjigjen nuk e analizojnë dot vetëm militantët e verbër, ose ata që janë vetë në anën e krimit. Për ne qytetarët që duam të bëjmë

Lexo më shumë
Do thonë që rregulluam edhe cilësinë e diellit…

Do thonë që rregulluam edhe cilësinë e diellit… 0

🕔16:55, 30.Apr 2013

Qever-zia ikën me idenë që ne këtu “poshtë” jemi budallenj. Dëgjova në TV Klan një të qeverisë a bashkisë së Tiranës që thoshte që “ajri në Tiranë” u rregullua tani sepse nuk ka më ndërtime (!!). E para njëherë ndërtime

Lexo më shumë
Po nuk t’u lag prapanikja nuk ha peshk

Po nuk t’u lag prapanikja nuk ha peshk 0

🕔16:54, 30.Apr 2013 Lexo më shumë
Anmiku plak nuk të bahet kurrë mik; edhe në tu baftë nuk vepron kurrë drejt

Anmiku plak nuk të bahet kurrë mik; edhe në tu baftë nuk vepron kurrë drejt 0

🕔16:54, 30.Apr 2013 Lexo më shumë
Hekuri s’pat ç’ti bënj pyllit pa dalë bishti i sëpatës (pe druri)

Hekuri s’pat ç’ti bënj pyllit pa dalë bishti i sëpatës (pe druri) 0

🕔16:53, 30.Apr 2013 Lexo më shumë
Fjala e shtremtë asht e gatë

Fjala e shtremtë asht e gatë 0

🕔16:51, 30.Apr 2013 Lexo më shumë
Revolucionet e vërteta janë fëmijë të ideve dhe ndjenjave përpara se të jenë pjella të interesave

Revolucionet e vërteta janë fëmijë të ideve dhe ndjenjave përpara se të jenë pjella të interesave 0

🕔16:50, 30.Apr 2013 Lexo më shumë