Ruajeni qëndresën që ju drejtoi në këtë triumf

Ruajeni qëndresën që ju drejtoi në këtë triumf 1

🕔21:37, 30.Jun 2013

Të dashur miq! Prej më shumë se një viti, unë kam folur dhe shkruar disa herë dhe për disa raste. Asnjëra nuk ka qenë kaq e  mrekullueshme sa sot. Pas disa vitesh tranzicioni, ju, populli i Shqipërisë folët. Të dielën,

Lexo më shumë
Çfarë kanë qenë kumbarët?

Çfarë kanë qenë kumbarët? 0

🕔20:46, 30.Jun 2013

I nderuar lexues! Kumbaria është një zakon i lashtë që shërbente për forcimin e fisit, duke zgjeruar rrethin miqësor. Kumbaria përftohej duke thirrur një njeri nga një familje tjetër si dëshmitar në martesë, në pagëzim ose për t’i prerë flokët

Lexo më shumë
Nihil humanum

Nihil humanum 0

🕔20:46, 30.Jun 2013

Turma gjithnje ka nevoje per impulse dramatike , qofshin keto mallengjyese ose trumbeta lufte, pak pune i bene llogjika dhe objektiviteti i paster. Ne rastin e Sali Berishes, turma e instrumentalizuar dhe nen efektin e “rrezatimit ideologjik” te liderit te

Lexo më shumë
Komicitet unikal në llojin e vet

Komicitet unikal në llojin e vet 0

🕔20:45, 30.Jun 2013

Ore zotni Noka. Ore zotërinj ish-ministra që erdhët nga hici e nga konviktet. Ore “analistë” të ekranit. Jeni unikalë dhe të pa përsipëritshëm ndër sojin e shtetarëve apo gazetarëve, kur pas kësaj humbjeje katastrofike, e paraqesni veten si fitimtarë. Gabimet

Lexo më shumë
Ç’të jetë vallë “modeli Berisha”?!

Ç’të jetë vallë “modeli Berisha”?! 0

🕔20:44, 30.Jun 2013

Fushata zgjedhore e kualicionit të djathtë filloi dhe u mbyll me rekllamimin e “Modelit Berisha”.Oratorët u thoshin turmave: Jemi të lumtur që qeverisëm me “Modelin Berisha dhe ju ofrojmë “Modelin Berisha “ ta përjetësojmë . Askush nuk mori vesh cili

Lexo më shumë
Berisha në plehra, por PD na duhet

Berisha në plehra, por PD na duhet 0

🕔20:41, 30.Jun 2013

Mungesa e llogaridhënies zgjedhore , është ofendim i rëndë për elektoratin , që të ka votuar dhe atë që të ka refuzuar , por që i ke qeverrisur . Me të drejtën , që më jep demokracija kushtetuse , ju

Lexo më shumë
Berisha ende s’e ka lexuar 23 qershorin

Berisha ende s’e ka lexuar 23 qershorin 0

🕔20:41, 30.Jun 2013

E nderuar Dita. Fjalimi i Berishës , që merr totalisht përgjësitë është një tjetër çfaqje e mbivlerësimit të vetes . Kështu ka bërë ai , gjat gjith jetës së gjatë politike . Ai mbulon me krahët e vet vartësit ,

Lexo më shumë
Përse kanë shërbyer ditët tona, nëse dikur nuk i kujtojmë dot as si kanë qenë?

Përse kanë shërbyer ditët tona, nëse dikur nuk i kujtojmë dot as si kanë qenë? 0

🕔20:40, 30.Jun 2013 Lexo më shumë
Duke nisur nga një farë moshe, gjërat që dëshirojmë më shumë, janë pikërisht ato për të cilat hiqemi sikur nuk i duam

Duke nisur nga një farë moshe, gjërat që dëshirojmë më shumë, janë pikërisht ato për të cilat hiqemi sikur nuk i duam 0

🕔20:40, 30.Jun 2013 Lexo më shumë
Në Feizbuqe po e tundin…

Në Feizbuqe po e tundin… 10

🕔20:26, 30.Jun 2013

KËTA MINISTRA QESHARAKË…

Gjithë “liderët” e PD-së,
në Feizbuqe “e kanë tundur”
Këta janë gallat’ pa fund
Jan’ krenarë që paskan humbur (!)

Fillimisht m’u duk shaka,
po pastaj komplet u binda,

Lexo më shumë