Dekada Rome, Veliaj: Të vendosur për të përmbushur kushtin e pestë të BE-së për statusin

Dekada Rome, Veliaj: Të vendosur për të përmbushur kushtin e pestë të BE-së për statusin 0

🕔15:40, 31.Jan 2014

Ato njësi vendore që nuk arrijnë t’i menaxhojnë si duhet çështjet e banesave sociale apo fëmijët e rrugës, do t’u rishikohen kompetencat. Kështu është shprehur ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj, në mbledhjen e sotme të Këshillit Ndërministror

Lexo më shumë
Shpesh forma më e rëndë e tiranisë buron nga liria më e skajshme

Shpesh forma më e rëndë e tiranisë buron nga liria më e skajshme 0

🕔15:22, 31.Jan 2014 Lexo më shumë
Ç’do ishte bota pa punën? Një grumbull kriminelësh dhe dembelësh

Ç’do ishte bota pa punën? Një grumbull kriminelësh dhe dembelësh 0

🕔15:21, 31.Jan 2014 Lexo më shumë
Çapa sipas këmbës, vallja sipas këngës.

Çapa sipas këmbës, vallja sipas këngës. 0

🕔15:21, 31.Jan 2014 Lexo më shumë
Duhet zverk për atë këmborë.

Duhet zverk për atë këmborë. 0

🕔15:20, 31.Jan 2014 Lexo më shumë
I zoti e merr venë në bark të sorrës.

I zoti e merr venë në bark të sorrës. 0

🕔15:20, 31.Jan 2014 Lexo më shumë
Çart shpinë e maron kosharen!

Çart shpinë e maron kosharen! 0

🕔15:20, 31.Jan 2014 Lexo më shumë
I fundit që mund të flasë

I fundit që mund të flasë 2

🕔15:18, 31.Jan 2014

Sokëllin Saliu në Kuvend, me minuta të tëra, si një posaqi që ka vendosur të na pështyjë të gjithëve nga ekranet me lejen e qeverisë së sotme. Flet ky njeri i pistë në trup e në shpirt për luftë ndaj

Lexo më shumë
Familje për bukën e gojës

Familje për bukën e gojës 0

🕔15:18, 31.Jan 2014

SMS në DITA Në 0689073730 E dashur DITA. Mund të them se pjesa më e madhe e zonës së veriut të Shqipërisë jeton në varfëri ekstreme. Ka shumë familje që diskutojnë bukën e gojës, por duke qenë vet personalisht nga

Lexo më shumë
Po nuk iu pre koka gjarprit

Po nuk iu pre koka gjarprit 1

🕔15:17, 31.Jan 2014

SMS në DITA Në 0689073730 Me veshë e figurë i ripamë dhe ridëgjuam ngjarjet tragjike të 21 Janarit, e dëgjuam edhe kryekriminelin S.B.Dilema. Pyetja ime është: janë burra apo meshkuj këta të maxhorancës, që s’vënë dot pas hekurave perversin, kriminelin,

Lexo më shumë

Njoftim

Njoftim

Njoftim