Të falurit shumë i vjen rëndë edhe perëndisë.

Të falurit shumë i vjen rëndë edhe perëndisë. 0

🕔16:02, 27.Feb 2014 Lexo më shumë
Shite mënt e shite mëndje, s’ruajte gjë për veten tënde.

Shite mënt e shite mëndje, s’ruajte gjë për veten tënde. 0

🕔16:02, 27.Feb 2014 Lexo më shumë
Askush nuk ka memorie aq të mirë sa të jetë një gënjeshtar perfekt

Askush nuk ka memorie aq të mirë sa të jetë një gënjeshtar perfekt 0

🕔16:00, 27.Feb 2014 Lexo më shumë
Vetëm një gjë që i josh hajdutët më shumë se ari: Bukuria

Vetëm një gjë që i josh hajdutët më shumë se ari: Bukuria 0

🕔16:00, 27.Feb 2014 Lexo më shumë
SHËNIM: Për ç’aftësi do të mbahet mend Berisha?

SHËNIM: Për ç’aftësi do të mbahet mend Berisha? 36 Updated

🕔15:55, 27.Feb 2014

Një shenjë e qartë që i ka ardhur koha për “t’u arkivuar” është fakti që kohët e fundit janë shtuar shumë zërat që pyesin mbi zanafillën e Sali Berishës në politikën shqiptare të pas ’91. Figura e tij, roli e

Lexo më shumë
Çfarë dihet për fshatin Peshku në Mat?

Çfarë dihet për fshatin Peshku në Mat? 0

🕔15:52, 27.Feb 2014

 I nderuar lexues! Peshku është fshat në rrethin e Matit; që shtrihet në rrjedhjen e sipërme të lumit Mat. Është qendër e fshatit të bashkuar Martanesh, që përfshin dhe fshatrat: Gjon, Val, Lenë dhe Staveç. Ka prova arkeologjike që Peshku

Lexo më shumë
Gjermania është kthyer në bordellon e Evropës?

Gjermania është kthyer në bordellon e Evropës? 0

🕔15:44, 27.Feb 2014

Në tokën gjermane prostitucioni është legalizuar që në vitin 2002. “BBC” thotë se frytet e aktivitetit të tij arrijnë në 16 miliardë euro në vit. Por ka nga ata që dëshirojnë një ligj të ri kundër biznesit të seksit Meshkuj

Lexo më shumë
Supermaxhoranca e sotme, përballë Superarrogancës së djeshme

Supermaxhoranca e sotme, përballë Superarrogancës së djeshme 1

🕔15:31, 27.Feb 2014

E nderuar DITA. Supermaxhoranca e sotme, përballë Superarrogancës së djeshme, nën optikën e Superinjorancës të “BANALISTIT” e “KOMPETENTIT” Artan HOXHA. I menderuar z. Banalist, dua të të pyes nëse në minimaxhorancën e djeshme, a mendon të ketë patur në 20

Lexo më shumë
Degjenerimi social që po na mbyt

Degjenerimi social që po na mbyt 2

🕔15:31, 27.Feb 2014

SMS në DITA Në 0689073730 Disa lajme të përshtatshme për mediat tona: “Një deputet në Kuvendin shqiptar i tha kolegut të tij kundërshtar: bir kurve, të bëfsha robt…”; “Katër qenve u merret jeta përballë Parlamentit!”; “Dy vëllezër vriten për një

Lexo më shumë
Tre reformat që nuk duhen vonuar më

Tre reformat që nuk duhen vonuar më 1

🕔15:30, 27.Feb 2014

Letër e nënshkruar Njazi Kolaj Shqipëria ,krahas shumë reformave që duhet të kryej, do të veçoja më të rëndsishmet dhe më orgjente ,që po i paraqes më posht. 1-Reforma në sistemin e Drejtësis duke filluar nga KLD-ja 2-Reforma në Sherbimin

Lexo më shumë