O Dita, na ka humbur opozita…

O Dita, na ka humbur opozita… 0

🕔14:04, 31.Jul 2014

Vargje të nënshkruara Kapo Labi   O Dita po luajmë mendsh Na ka humbur opozita, qen i vjetër nuk leh më ashtu si bënte përdita   S’dimë ku gjendet Lul kusari, pse i ra sqepi në mut tani që u

Lexo më shumë
Kthehuni aty ku merrte fuqi Anteu

Kthehuni aty ku merrte fuqi Anteu 0

🕔14:03, 31.Jul 2014

SMS në DITA Në 0689073730 E nderuara dinjitozja  DITA! Po dëgjojmë këto kohët e fundit se u bë modë shfajësimi publik i veprimeve të kryera nga disa pehlivanë. Unë mendoj se personat publikë duhet të kenë përgjegjësi para qytetarit.  U

Lexo më shumë
Prokuror ka për mua e sojin tim…

Prokuror ka për mua e sojin tim… 0

🕔14:03, 31.Jul 2014

SMS në DITA Në 0689073730 E nderuara Gazeta Dita. Kam një kërkesë për zotin Meta: t’i bëj një zile presidentit e kryeministrit se mundet s’e kanë marre vesh vjedhjen e Thesarit. Përmendet “prokurori”. Çfarë prokurori bën fjalë zoti Meta? Prokuror

Lexo më shumë
Botoni emrat e punonjësve të BSH

Botoni emrat e punonjësve të BSH 2

🕔14:02, 31.Jul 2014

SMS në DITA Në 0689073730 E dashur Dita. Ju lutem nëse mundeni të jepni edhe njëherë emrat e punonjësve që punojnë në bankën e këtij Fullani, dhe shqiptarët të shohin me sytë e tyre nepotizmin berishian, xhoztopallian, ridvanbodian e kompani.

Lexo më shumë
E vërtetë e hidhur dhe trishtuese

E vërtetë e hidhur dhe trishtuese 0

🕔14:02, 31.Jul 2014

SMS në DITA Në 0689073730 Përshëndes z Bedri Islami për shkrimin Koha e Skandaleve.  E vërtetë e hidhur dhe shumë trishtuese ajo qe lexova, saqë për një çast më iku shpresa se ky vend mund të bëhet.  Që të mund

Lexo më shumë
A ka pasur një komplot 4 vjeçar në Bankën e Shqipërisë?

A ka pasur një komplot 4 vjeçar në Bankën e Shqipërisë? 21

🕔14:01, 31.Jul 2014

Nga Habjon Hasani Dje Guvernatori i Shqipërisë foli për herë të parë. Ai u shpreh se Banka që drejton ka marrë të gjitha masat që çdo ditë në vazhdim të jetë një ditë e sigurt për Bankën dhe qytetarët dhe

Lexo më shumë
Kuadri drejtues, të kalojë në sitë

Kuadri drejtues, të kalojë në sitë 0

🕔14:00, 31.Jul 2014

SMS në DITA Në 0689073730 Kryeministri foli sot për arsimin për të cilin tha që ta shpëtojmë nga kthetrat e çdo partie e kjo vlen për ministren e cila duhet ta di që në dy drejtoritë e Tiranës shumica e

Lexo më shumë
Faleminderit për botimin e vjershës

Faleminderit për botimin e vjershës 0

🕔14:00, 31.Jul 2014

SMS në DITA Në 0689073730 I nderuar kryeredaktor të falënderoj përzemërsisht që pate durimin dhe me rezervove kohë nga koha juaj e vyer, njëkohësisht edhe e botuat në një kohë rekord vjershën time. Të falënderoj nga zemra. Me shumë respekt

Lexo më shumë
Një ide për reformën e pensioneve

Një ide për reformën e pensioneve 0

🕔13:59, 31.Jul 2014

SMS në DITA Në 0689073730 Për reformën e pensioneve, mendoj që të vendoset një tarifë fikse për derdhjen e kontributeve. Sepse të gjitha firmat bëjnë pagesa dyfishe d.m.th. gjysma në bankë e gjysma në kesh, ndërsa për minatorët përse duhet

Lexo më shumë
Më pëlqeu shkrimi i Bedri Islamit

Më pëlqeu shkrimi i Bedri Islamit 0

🕔13:58, 31.Jul 2014

SMS në DITA Në 0689073730 BRAVO DITA, BRAVO BEDRI ISLAMI jeni të mrekullueshëm. Po lexojmë Ditën si çdo ditë është BOMBë. Falemìnderit THANO e stafi yt PËRPARA kjo është gazetari ju përshëndes nga DURRËSI

Lexo më shumë