Një merak e ka Berisha…!

Një merak e ka Berisha…! 0

🕔16:26, 31.Jan 2015

Letër e nënshkruar Preng Pjetri, Zejmen   Në foltoren e Kuvendit Llomotit zoti Berisha Haja qenit, pija qenit Ç’po vërsulet bash si bisha!   Tash dy vjet që s’ka pushtetin Gjumi natës nuk e zen Në andërr keq e ka

Lexo më shumë
Shansi i madh i kësaj qeverie

Shansi i madh i kësaj qeverie 1

🕔16:26, 31.Jan 2015

Dërguar me email në adresën e redaksisë   Një nga analizat më të sakta që mund të kem lexuar! E kam shprehur dhe më parë: forca e vërtetë e Sali kriminelit dhe larove te tij, gjithmonë kanë qenë shpifjet dhe

Lexo më shumë
Partiak nuk jam unë…!

Partiak nuk jam unë…! 1

🕔16:26, 31.Jan 2015

Dërguar me sms në numrin e redaksisë   Jam qytetar, shqiptar jam, Partitë s’i kam shumë për zemër, Partitë mortja e kombit janë, Të tëra njësoj, ndryshe veç në emër.   Partia ime është Shqipëria, Tesera ime flamuri kuq e

Lexo më shumë
Mbrojtje punonjësve të rrezikuar

Mbrojtje punonjësve të rrezikuar 0

🕔16:25, 31.Jan 2015

Dërguar me sms në numrin e redaksisë Mjerisht pamë në TV dëmtimin e rëndë me eksploziv të një oficeri, drejtor burgu u tha. Në s’gaboj, ishte me makinë private. Ne, populli, nuk e dimë sjelljen dhe punën e tij, për

Lexo më shumë
Durimi ka një kufi!

Durimi ka një kufi! 2

🕔16:25, 31.Jan 2015

Dërguar me sms në numrin e redaksisë Respekte Dita! U bë viti i dytë që na qeveris Partia Socialiste. Morti që s’e ha dhe pika që s’i ra Partisë Socialiste dhe ndonjë burri me fustan që ka ajo, që nuk

Lexo më shumë
Na krijon neveri zëri i Saliut

Na krijon neveri zëri i Saliut 0

🕔16:24, 31.Jan 2015

Dërguar me sms në numrin e redaksisë   Mirëdita miq! Ju admiroj si redaksi, për kurajon qytetare, etike e profesionale, në lidhje me temat që trajtoni, sidomos ato në lidhje me opozitën e sotme. Lexova sot, shkrimin e zotit Viktor

Lexo më shumë
Palaçoja që ka rrjedhur

Palaçoja që ka rrjedhur 0

🕔16:24, 31.Jan 2015

Dërguar me email në adresën e redaksisë   Kur në fillim të viteve ’90, z. Berisha me pardesynë e bardhë, pavarësisht se cili e dërgoi, fliste edhe pse me gjuhë shqipe të dyshimtë për një të ardhme që e dëshironim

Lexo më shumë
Edhe pak për Ahmet Zogun

Edhe pak për Ahmet Zogun 0

🕔16:24, 31.Jan 2015

Shkrimit të Dr. Arqile Veshit të datës 23.01.2015 botuar në gazetën tuaj, që është një shkrim i saktë dhe i argumentuar, pa më keqkuptuar artikull shkruesi dua të shtoj edhe diçka tjetër veç saktësimit të Faik Konicës. “E kam ndjekur

Lexo më shumë
Njerëzit duhet t’i japin fund luftës, ose lufta do t’u japë fund njerëzve

Njerëzit duhet t’i japin fund luftës, ose lufta do t’u japë fund njerëzve 0

🕔16:22, 31.Jan 2015 Lexo më shumë
Logjika është shumë e fortë, por nuk i reziston dot një njeriu që do të jetojë

Logjika është shumë e fortë, por nuk i reziston dot një njeriu që do të jetojë 0

🕔16:22, 31.Jan 2015 Lexo më shumë