Kurvë – për politikën, është një fjalë e butë…

Kurvë – për politikën, është një fjalë e butë… 45

🕔16:20, 31.Mar 2015

Arben Duka

Gjinushi dhe Milua,
dhe Dojaka vanë,
sepse politika,
këtu është putanë!

Ata i dhanë Ramës,
qumësht e kulloshtër,
po asnjë kafshitë,
s’hëngrën nga kjo sofër!

Lexo më shumë
Haki Çako komandohet në vend të Artan Didit në krye të Policisë së Shtetit

Haki Çako komandohet në vend të Artan Didit në krye të Policisë së Shtetit 5

🕔16:19, 31.Mar 2015

Aktualisht ai mban postin e zëvendësdrejtorit të Përgjithshëm të Policisë, për Krimin e Organizuar dhe Krimet e Rënda. Çako do të qëndrojë në këtë detyrë për aq kohë sa të bëhet emërimi i drejtorit të ri, që normalisht duhet të

Lexo më shumë
Njeriu i ndershëm është vepra më e arrirë e Zotit

Njeriu i ndershëm është vepra më e arrirë e Zotit 0

🕔16:12, 31.Mar 2015 Lexo më shumë
Bëj punën, pastaj kërko shpërblimin, jo anasjelltas

Bëj punën, pastaj kërko shpërblimin, jo anasjelltas 0

🕔16:12, 31.Mar 2015 Lexo më shumë
Pimja me të pritun, të dejë dy herë

Pimja me të pritun, të dejë dy herë 0

🕔16:11, 31.Mar 2015 Lexo më shumë
Gjethja asht kmisha e rrushit

Gjethja asht kmisha e rrushit 0

🕔16:10, 31.Mar 2015 Lexo më shumë
Hajde përqark, të shtohet mielli

Hajde përqark, të shtohet mielli 0

🕔16:08, 31.Mar 2015 Lexo më shumë
Hyri viti, shkoi moti

Hyri viti, shkoi moti 0

🕔16:08, 31.Mar 2015 Lexo më shumë
Shkëlzen Berisha sulmon Bojaxhiun: Vizitor i bezdisshëm i zyrës sime

Shkëlzen Berisha sulmon Bojaxhiun: Vizitor i bezdisshëm i zyrës sime 29

🕔16:00, 31.Mar 2015

Shkëlzen Berisha, djali i ish-Kryeministrit Sali Berisha, ka sulmuar sërish ish-Drejtorin e Përgjithshëm të KESH-it, Gjergj Bojaxhi. Shkëlzen Berisha e ka konsideruar Bojaxhiun si një vizitor që e bezdiste rregullisht në zyrë, duke nënkuptuar të tjera arsye. “Më duhet të

Lexo më shumë
Kush ishte Xhafer Kongoli?

Kush ishte Xhafer Kongoli? 0

🕔15:56, 31.Mar 2015

I nderuar lexues! Xhafer Kongoli (1884-1943) ishte një mjek patriot. Lindi në Elbasan, studimet e larta i kreu në Stamboll, e ushtroi profesionin në Berat dhe pastaj në qytetin e lindjes. Gjatë kohës që punonte si drejtor në spitalin e

Lexo më shumë