Gazetarët e kronikës: Ka video erotike për pronarë mediash e gjykatës që ua përdorin për shantazh

Gazetarët e kronikës: Ka video erotike për pronarë mediash e gjykatës që ua përdorin për shantazh 18

🕔02:09, 1.Oct 2015

Gjatë emisionit “Opinion” mbi videon intime të ish-ministrit Prifti, gazetarët e kronikës në TV-të shqiptare, kanë bërë një deklaratë “bombë”. Ka video të tilla erotike të pronarëve të mediave që ua përdorin për shantazh. Gjithashtu ka edhe video erotike komprometuese

Lexo më shumë
PS-LSI DHE SËPATA E AUTOKRATIT

PS-LSI DHE SËPATA E AUTOKRATIT 2

🕔00:09, 1.Oct 2015

Në vitin 1991, në një nga librat e tij, Noam Chomsky, filozofi dhe komentatori  famshëm politik amerikan, është përpjekur të argumentojë rrezikshmërinë shumë më të madhe të autokratizmit krahasuar me korrupsionin. Shkruante se SHBA ishin pjekur për një lider fashist

Lexo më shumë