“Zyrtari amerikan i Korpusit të Paqes sulmoi seksualisht gra në Shqipëri, e larguan dhe mbuluan skandalin”

“Zyrtari amerikan i Korpusit të Paqes sulmoi seksualisht gra në Shqipëri, e larguan dhe mbuluan skandalin” 10

🕔01:42, 1.Dec 2015

Rrjeti televiziv amerikan, CBS ka zbuluar një skandal të vërtetë të aferave seksuale me vullnetarët e Korpusit të Paqes anembanë botës. Në listën e denoncuar janë edhe vullnetarët me mision në Shqipëri. Sipas investigimit të publikuar nga CBS, vullnetarët që

Lexo më shumë
VIDEO: Rusia po përdor armë kimike mbi “kryeqytetin” e Shtetit Islamik?

VIDEO: Rusia po përdor armë kimike mbi “kryeqytetin” e Shtetit Islamik? 6

🕔01:29, 1.Dec 2015

Raporte të ndryshme pretendojnë se Rusia është duke lëshuar fosfor të bardhë vdekjeprurës mbi civilët në veriperëndim të Sirisë, në vazhdën e fushatës intensive të bombardimeve ndaj ISIS-it. Armët kimike janë të ndaluara në bazë të Konventës së Gjenevës. Fosfori

Lexo më shumë