Përgjigje z. Hanxhari dhe një sqarim për të gjithë pensionistët

Përgjigje z. Hanxhari dhe një sqarim për të gjithë pensionistët 25

🕔00:31, 1.Mar 2016

Ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj ka reaguar pas letrës së prof.Jorgji Hanxharit botuar dje në DITA. Më poshtë reagimi i tij derguar dje ne redaksi:   Nga Ilir Beqaj, Ministër i Shëndetësisë   Në përgjigje të pretendimeve të ngritura në shkrimin

Lexo më shumë