Ja kandidatët për deputetë që mund të fitojnë në Tiranë sipas sondazhit

Ja kandidatët për deputetë që mund të fitojnë në Tiranë sipas sondazhit 0

🕔00:25, 1.Jun 2017

Në bazë të sondazhit të Ora News dhe IPR Marketing, këta janë deputetët që mund të fitojnë mandatin në zgjedhjet e përgjithshme të 25 qershorit në Qarkun e Tiranës. Kandidatët ePS: Qarku Tiranë Elona Gjebrea Besnik Bare Oljta Xhacka Blerian

Lexo më shumë