Drejtësia, Siguria Zero!

Drejtësia, Siguria Zero! 0

🕔00:32, 1.Sep 2017

  Nga Bedri Islami Ditën e djeshme, në mesin e Tiranës dhe në mesin e ditës u vra në mënyrën më barbare një gjykatëse e njohur, figurë e nderuar dhe nënë e përkushtuar, zonja Hafizi. Ishte një vrasje e paralajmëruar,

Lexo më shumë