25 korrik 2018

July 25, 2018 02:00 Updated

25 korrik 2018

July 25, 2018 02:00 Updated
Komento

5 Komente

 1. A.GRAMSH July 25, 09:37

  KRYEMINISTER ANALFABET APO …!?
  Nje popull qe njeh me mire rregullat e futbollit se te drejtat e tij nuk mund te quhet popull ..
  ————
  Ne vend te paradhenjes:
  Qeverrija greke si qverri e dale nga nje parlament qe perfaqeson popullin me shume te drejte dhe e pergjegjeshme per tragjedine e djegjes se nje fshati e me viktima jo vetem shpalli gjendje te jashtezakoneshme por edhe tre dite zije!

  Qeverrite kujslinge antishqipetare j dale nga parlamente qe nuk perfaqesojne shqipetaret,jo vetem nuk shpallin gjendje te jashtezakoneshme per djegjen e nje vendi te te tere te quajtur Shqiperi me zjarrvenes Neronin Sali per mbi nje çerek shekulli por edhe dite zije shpallin kur vdesin a vriten te huaj si rrasti i te vrareve ne Frane apo kur vriten apo u bije infarkt mbi DAFLLAK krereve te krimit e korrupsionit si puna e nje Leka Zogolli q ju hapen dyert e parlamentit apo nje Olldashi ish nip i bllokut te vjeter e bllokmen i ri.
  Mijera shqipetaret vrare ,mbytur zhdukur konsiderohen thjesht koke palare perfshi dhe ata te 21 Janarit vrare nga burrat e shtetit dhe yjet ne ngjitje dhe kasapana e femijeve te gerdeit me kasap nipin serb Xen sypeshkaqen i biri i dhendurrit serb Sali Karaxhixh!

  Kush nuk e kupton se ky vend e ky popull perjeton mbi nje çerek shekulli gjendje te jashtezakoneshme eshte me teper se IDJOT.Kush e ka per DETYRE-Kushtetuese te SHPALLE gjendjen e jashtezakoneshme o eshte ANALFABET e nuk di te shqip e kendim shqip o ANTISHQIPETAR!!!

  Kryeminister! Je analfabet apo..

  -Nuk e di qe me kushtetute Neni 1 ish Shqiperija eshte republike parlamentare dhe shqipetaret mbi nje çerek shekulli jane pa parlament se nuk egziston fare demokraia e PERFAQESIMIT!!Pse nuk kerkon shperndarjen e parlamentit te krimit e korrupsionit’??

  -Sovraniteti sipas nenit 2 te kushtetutes se Imamit i perket POPULLIT tek ne SOVRANITETI ka mbi nje çerek shekulli qe u eshte deleguar 128 bandave parti-njeri-Sali se shqipetaret as votojne e as votohen e deputanat e shQInat apo spiropalet e monat veteemerohen.Pse nuk kerkon shperndarjen e parlamentit te krimit e korrupsionit?

  -Populli sipas kushtetutes se Imamit e ushtron SOVRANITETIN nepermjet perfaqesuesve te tij ose drejt perdrejti(referendum)Di gje ti qe shqipetareve u eshte hequr SOVRANITETI e mbi 55 perqind nuk voton e i eshte hequr e drejta e REFERENDUMIT si shkalla me e larte e perfaqesimit DIREKT!Pse nuk e shperndan parlamentin e krimit e korrupsionit e pse nuk shpall gjendje te jashtezakoneshme qe e ke DETYRE kushtetuese je analfabet apo..?’

  -Pavaresija e shtetit ,thuhet ne kushtetuten e Imamit si dhe tere teresija teritoriale e te DREJTAT E LIRITE e popullit…jane baza e shtetit.A e di ti qe ne jemi pa shtet pa pushtetet pa teresi teritoriale e pasuri kombetare ne duar te te huajve e kolonizatoreve atehere Pse nuk shperndan urgjent kete parlament ose te shpallesh gjendjen e jashtezakoneshme qe mos gjykohesh e denohesh si parardhesit e tu :Per tradheti te larte ndaj atedheut dhe popullit shqipetar je analfabet apo..?

  -Sistemi ekonomik i Republikes se Shqiperise thuhet ne kushtetuten e Imamit bazohet ne pronen private e publike si dhe ne ekonomine e tregut..
  Si e ka emerin sistemi ekonomik dhe PRONA dhe tere pasurija kombetare ne duar te kujt jane mbasi u SHPRONESUA komplet padroni legjitim apo populli SHQIPETAR!Pse nuk kerkon shperndarjen e parlamentit antishqipetar te krimit e korrupsionit dhe te shpallesh gjendjen e jashtezakoneshme je analfabet apo…?

  -Mbledhjet e kuvendit me kerkese te kryeministrit,thuhet ne kushtetuten e Imamit mund te behen edhe te mbyllura me kerkese te kryeministrit..
  Pse nuk e mbyll bordellon parlament diten e Enjte ku kreret krriminele me imunitet bejne orgji e tallen me ‘koke palaret e pse nuk kerkon shperndarjen e pse nuk ben KRYEREFORMEN e sistemit elektoral kur ke 5 vjet shumie deri absolute e pse nuk shpall gjendjen e jashtezakoneshme,je analfabet e nuk di shkrim e lexim te lexosh kushtetuten apo…?

  -Presidenti i republikes thuhet ne kushtetuten e Imamit eshte kryetar shteti dhe perfaqeson unitetin e popullit!!
  A e kishe lexuar kete nen te kushtetutes dhe pse nder 3 Milion shqipetare ’emerove’ apo ‘zgjodhe’ kreun e korrupsionit qe me ZE dhe FIGURE u mor ne ndjekje PENALE dhe u ‘gjykua’ jo nga drejtesija po kalif Salija?
  Pse nuk kerkon bashke me shumicen doreheqje te ‘presidentit’ si ANTIKUSHTETUES ne tere veprimtarine e tij e ne konflikt interesash qe ka dhe bande parti,je analfabet apo….?

  – A je ne gjendje nga pikepamja psiko-fizike ta njohesh e ta jetosh realitetin tragjik qe perjetojne mbi nje òerek shekulli populli shqipetar dhe po qe se po a mund te arrish ne konkluzionin se ne kushte normale jo vetem nuk rilind shteti i shqipetareve e nuk mund te beje ASNJE reforme ky parlament i XHIHADIT ne shtetin e Kalifatit por eshte PENGUESI kryesor i tere reformave dhe atehere pse nuk SHPALL GJENDJEN E JASHTEZAKONESHME qe e ke detyre kushtetuese e ti drejtohesh popullit SHQIPETAR ti dali zot VATANIT nepermjet REFERENDUMIT per 4-5 ÇESHTJE kryesore si kryereforma e sistemit elektoral ,zbatimi reformes ne drejtesi e ndryshime kushtetuese per ti rikthyer shqipetareve bashke me SOVRANITETIN edhe SHTETIN?
  NUK DI,NUK DO,NUK MUNDESH APO….!!??
  Pse nuk jep doreheqje,apo edhe kete nuk e ke ne dore?

  Reply to this comment
  • Endri July 25, 10:11

   Nuk ka sovranitet populli ne kapitalizem.
   Sic e ka thene Rothschild: “me jep kontroll mbi parane e nje vendi, dhe une s’pyes se kush i ben ligjet”.
   Dhe ne kapitalizem kontrollin mbi ekonomine e kane kapitalistet. Parlamenti dhe qeveria jane thjeshte nje show, sepse s’kane kontroll mbi ekonomine, dhe pushteti ekonomik kontrollon gjithe pushtet e tjere.
   Kapitalizmi eshte diktature e nje pakice kapitalistesh ndaj gjithe popullsise.

   Reply to this comment
 2. A.GRAMSH July 25, 09:50

  KRYEMINISTER ANALFABET APO …!?
  Nje popull qe njeh me mire rregullat e futbollit se te drejtat e tij nuk mund te quhet popull ..
  ————
  Ne vend te paradhenjes:
  Qeverrija greke si qverri e dale nga nje parlament qe perfaqeson popullin me shume te drejte dhe e pergjegjeshme per tragjedine e djegjes se nje fshati e me viktima jo vetem shpalli gjendje te jashtezakoneshme por edhe tre dite zije!

  Qeverrite kujslinge antishqipetare j dale nga parlamente qe nuk perfaqesojne shqipetaret,jo vetem nuk shpallin gjendje te jashtezakoneshme per djegjen e nje vendi te tere te quajtur Shqiperi me zjarrvenes Neronin Sali per mbi nje çerek shekulli por edhe dite zije shpallin kur vdesin a vriten te huaj si rrasti i te vrareve ne Frane apo kur vriten apo u bije infarkt mbi DAFLLAK krereve te krimit e korrupsionit si puna e nje Leka Zogolli qe ju hapen dyert e parlamentit apo nje Olldashi ish nip i bllokut te vjeter e bllokmen i ri.
  Mijera shqipetaret vrare ,mbytur zhdukur konsiderohen thjesht koke palare perfshi dhe ata te 21 Janarit vrare nga burrat e shtetit dhe yjet ne ngjitje dhe kasapana e femijeve te Gerdecit me kasap nipin serb Xen sypeshkaqen i biri i dhendurrit serb Sali Karaxhixh!

  Kush nuk e kupton se ky vend e ky popull perjeton mbi nje çerek shekulli gjendje te jashtezakoneshme eshte me teper se IDJOT.Kush e ka per DETYRE-Kushtetuese te SHPALLE gjendjen e jashtezakoneshme o eshte ANALFABET e nuk di te shqip e kendim shqip te lexoje kushtetuten e mesoje te DREJTAT dhe DETYRAT e tij o ANTISHQIPETAR!!!

  Kryeminister! Je analfabet apo..??

  -Nuk e di qe me kushtetute Neni 1 ish Shqiperija eshte republike parlamentare dhe shqipetaret mbi nje çerek shekulli jane pa parlament se nuk egziston fare demokracia e PERFAQESIMIT!!Pse nuk kerkon shperndarjen e parlamentit te krimit e korrupsionit’??

  -Sovraniteti sipas nenit 2 te kushtetutes se Imamit i perket POPULLIT tek ne SOVRANITETI ka mbi nje çerek shekulli qe u eshte deleguar 128 bandave parti-njeri-Sali se shqipetaret as votojne e as votohen e deputanat e shQInat apo spiropalet e monat veteemerohen.Pse nuk kerkon shperndarjen e parlamentit te krimit e korrupsionit?

  -Populli sipas kushtetutes se Imamit e ushtron SOVRANITETIN nepermjet perfaqesuesve te tij ose drejt perdrejti(referendum)Di gje ti qe shqipetareve u eshte hequr SOVRANITETI e mbi 55 perqind nuk voton e i eshte hequr e drejta e REFERENDUMIT si shkalla me e larte e perfaqesimit DIREKT!Pse nuk e shperndan parlamentin e krimit e korrupsionit e pse nuk shpall gjendje te jashtezakoneshme qe e ke DETYRE kushtetuese je analfabet apo..?’

  -Pavaresija e shtetit ,thuhet ne kushtetuten e Imamit si dhe tere teresija teritoriale e te DREJTAT E LIRITE e popullit…jane baza e shtetit.A e di ti qe ne jemi pa shtet pa pushtetet pa teresi teritoriale e pasuri kombetare ne duar te te huajve e kolonizatoreve atehere Pse nuk shperndan urgjent kete parlament ose te shpallesh gjendjen e jashtezakoneshme qe mos gjykohesh e denohesh si parardhesit e tu :Per tradheti te larte ndaj atedheut dhe popullit shqipetar je analfabet apo..?

  -Sistemi ekonomik i Republikes se Shqiperise thuhet ne kushtetuten e Imamit bazohet ne pronen private e publike si dhe ne ekonomine e tregut..
  Si e ka emerin sistemi ekonomik dhe PRONA dhe tere pasurija kombetare ne duar te kujt jane mbasi u SHPRONESUA komplet padroni legjitim apo populli SHQIPETAR!Pse nuk kerkon shperndarjen e parlamentit antishqipetar te krimit e korrupsionit dhe te shpallesh gjendjen e jashtezakoneshme je analfabet apo…?

  -Mbledhjet e kuvendit me kerkese te kryeministrit,thuhet ne kushtetuten e Imamit mund te behen edhe te mbyllura……….
  Pse nuk e mbyll bordellon parlament diten e Enjte ku kreret krriminele me imunitet bejne orgji e tallen me ‘koke palaret e pse nuk kerkon shperndarjen e pse nuk ben KRYEREFORMEN e sistemit elektoral kur ke 5 vjet shumice deri absolute e pse nuk shpall gjendjen e jashtezakoneshme,je analfabet e nuk di shkrim e lexim te lexosh kushtetuten apo…?

  -Presidenti i republikes thuhet ne kushtetuten e Imamit eshte kryetar shteti dhe perfaqeson unitetin e popullit!!
  A e kishe lexuar kete nen te kushtetutes dhe pse nder 3 Milion shqipetare ’emerove’ apo ‘zgjodhe’ kreun e korrupsionit qe me ZE dhe FIGURE u mor ne ndjekje PENALE dhe u ‘gjykua’ jo nga drejtesija po kalif Salija?
  Pse nuk kerkon bashke me shumicen doreheqje te ‘presidentit’ si ANTIKUSHTETUES ne tere veprimtarine e tij e ne konflikt interesash qe ka dhe bande parti,je analfabet apo….?

  – A je ne gjendje nga pikepamja psiko-fizike ta njohesh e ta jetosh realitetin tragjik qe perjetojne mbi nje çerek shekulli populli shqipetar dhe po qe se po a mund te arrish ne konkluzionin se ne kushte ‘normale’ jo vetem nuk rilind shteti i shqipetareve e nuk mund te beje ASNJE reforme ky parlament i XHIHADIT ne shtetin e Kalifatit por eshte PENGUESI kryesor i tere reformave dhe atehere pse nuk SHPALL GJENDJEN E JASHTEZAKONESHME qe e ke detyre kushtetuese e ti drejtohesh popullit SHQIPETAR ti dali zot VATANIT nepermjet REFERENDUMIT per 4-5 ÇESHTJE kryesore si kryereforma e sistemit elektoral ,zbatimi reformes ne drejtesi e ndryshime kushtetuese per ti rikthyer shqipetareve bashke me SOVRANITETIN edhe SHTETIN?
  NUK DI,NUK DO,NUK MUNDESH APO….!!??
  Pse nuk jep doreheqje,apo edhe kete nuk e ke ne dore?

  Reply to this comment
 3. jetimet e 21 Janarit July 25, 10:13

  30 Vjet riçiklim kadaverash qe po shkaketojne epidemira per shuarjen e nje populli……….Keta duhen djegur pa perjashtim ne gelqere te pa shuar me soj e sorrollop
  ”Çdo riçiklim i keq ne politike eshte 1000 here me i demshem se sa veprimtarija e keqe e kesaj politike”Sokrates

  Reply to this comment
 4. GIOTINA July 25, 10:17

  Ka kush te na thote vetem nje gje:
  Pse askush nuk flet per reformen e lektorale e Zgjedhje te parakoheshme??????????????????????

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*