29 korrik 2018

July 29, 2018 02:00 Updated

29 korrik 2018

July 29, 2018 02:00 Updated
Komento

7 Komente

 1. A.GRAMSH July 29, 09:29

  TRAGJEDI,DIHET NUMURI I BUNKEREVE PO JO ME I SHQIPETAREVE!
  ‘Ne nje shtet ka tre lloj genjeshtrash:Genjeshtra,Genjeshtra me bisht dhe Statistika’M.Twen
  ———————
  Ne vend te paraDhenjes:
  Ne lojen ‘nuse dajash’ qe ben nje kryeminister ne rrjetin social me ndjekesit e tij per te konkuruar kalifin serb Sali,dje nder te tjera njera nder ‘batutat Kaps’ ish:

  Gusti Plaku:Sido qe te jete,çfaredo qe te ndodh.Te gjithe njesoj jeni,ndaj 50 % e popullit s’voton fare!

  Edvin Kristaq Rama:Kush ta ka thene qe 50% e popullit s’voton fare se jo per gje por te kane genjyer!

  Qe kjo Glase politike, ne perberje te se ciles jane kunguj DhjetAri ,’çuna blloku’,’çuna TirOne Mula ,Mona,Meta e Hajdare,qe nuk dine te shkruajne e lexojne shqip kjo dihet po keta Manjane e Magjare nuk njohin as NUMURAT qe ne te gjithe Boten jane njesoj!

  Ne kalifatin e Bathores a jane sKipetaret ne ‘minorance’?
  ——————-
  Edvin,
  Nuk po te them me ‘kryeminister’ se nuk je kryeministeri im se nuk perfaqeson shumicen e shqipetareve qe jane si une bashke me tere istitucionet e tjera perfshi dhe te ashtuquajtur ‘pushtete’ te restauruar ne te ashtuquajturin ‘Kalifat i Bathores’ qe ka zevendesuar ish shtetin ISLAMIK te Shqiperise se mesme te Esad Pashe Toptanit!!
  PSE?
  -Sepse ka 28 vjet qe shqipetareve me regji te huaja u eshte hequr SOVRANITETI dhe u eshte deleguar 128 bandave xhihadiste antishqipetare te quajtura ‘parti’

  -Sepse Edhe ata Hajdare e te mjere shqipetare qe bejne sikur votojne dhe jane ne ‘pakice’ asnjehere nuk perfaqesohen ne SHTETIN e tyre e as ne 4 pushtetet por aty jane ne perjetesi kreret e Xhihadit perfshi dhe Dash Shehat e nard nokat pa parti e qe nuk i voton njeri por si krere xhihadiste te Kalifit Sali ,ushtar paramilitar i te cilit ke qene edhe ti

  -Sepse Zoterija jote si ‘çun TirOne’ nuk arrin ta kuptosh se ne kete vend nuk lindi demokrai qe vjen nga fjala POPULL e do te thote para se gjithash ‘SHUMICË’dhe ti ne kete te ashtuquajtur ‘legjislature’ nuk ke SHUMICE as absolute as relative dhe as NUMERIKE pa le politike qe te hapesh gojen e besh batuta ne emer te SHQIPETAREVE!!

  -Sepse ti si analfabet si tere kjo glase politike antishqipetare qe dini te beni vetem ‘THJEATRO’ mbi kockat e shqipetareve nuk arrin ta kuptosh ‘Rregullin e treshit’ qe kane vendosur regjite e huaja ne kete shtet islamiko XHIHADIST ku edhe 100 Hajdare te marin pjese ne votime nder 3 MILION e Gjysem shqipetare mjafton per TY te votojne 60 prej tyre ty te thone ‘keshilltaret’ me perixoma te shkolles ‘Kristal’ se :’Kemi fitu 60 perqind ,Lul bytheqiri 30 perqind e MonaLikja apo 10 perqind!?

  -Sepse ti nuk e di se shtetet ne Bote e ne demokrai kane te dhena dhe te DHENAT jane gjithmon ne duar te POPULLIT e jo te Xhihadit ne nje vend mesjetar te inkujzicionit e terr te informacionit si ne kalifatin e Bathores qe te mos te lene te GENJESH ti ashtu si kalifi Sali qe e late kete vend pa shqipetare e Shqiperi
  –Sepse ti nuk arrin ta kuptosh e ti lexosh NUMURAT qe nder TRE MILION e 452.000 votues te regjistruar ne ‘zgjebet’ e fundit ty te kane ‘votuar’ vetem 764 Mije votues qe me ‘rregullin e treshit perbejne vetem 20 PERQIND e ti jo vetem nuk mund te krijosh qeverri ne cilin do vend te Ballkanit pa le te flasesh ne emer te ‘KOMBIT’ e teater Kombetar apo aqe me teper te diaskutosh per TERITORE te ish Shqiperise tani prone e kalifatit e kalif SALISE.??

  P.S..3.452.000 Votues——100%
  764.000————–.X
  X=764.000 X 100:3.452.000=20 PERQIND!!!!!
  Kush e ka genjyer ate ndjekesin tend Gusti Plaku,dhe
  ‘genjeshtra’ eshte qe ‘Svotojne 50% apo qe ne fakt ne ‘zgjeBet’ e fundit kane votuar vetem 46 PERQIND ose 1.614.479 ‘votues’ apo hajdare qe SHQIP e ne gjuhen e demokracise do te thote:Parlament ILEGJITIM qe nuk perfaqeson shumicen shqipetaret,Qeverri ILEGJITIME dale nga parlament ILEGJITIM qe nuk perfaqeson,shumicen Shqipetaret dhe te vetemit ‘legjitime’ qe perfaqesojne xhihadin e uzurpuar pushtetin eshe ‘presidenti ‘i koke palareve’ qe e ka blere postin me ngjala e FLORI dhe kreu i xhihadit ne kalifatin e Bathores apo kalifi SALI!
  Me ç’far te drejte e ‘mandat’ flet per ‘vetting’ e drejtesi kur ne Bote ku ka demokraci pushteti egzekutiv eshte i ndare nga ai gjyqesor e jo me ti qe nuk ke as ‘mandat’ qeverrisesh nga shumica e shqipetareve dhe ndersa ‘idjotet’ kerkojne pse nuk fut ne burg Saline si te ishe Osman Gazepi ti u pergjigjesh si SHVEJK se do pastrohet llumi nga drejtesija nderkohe qe nuk ta PJERDH kush ne parlament as per te miratuar nje ligj qe te shkojne ne shkollen e magistratures a studente?
  ‘Perendi! Ku je?’Migjeni

  Reply to this comment
 2. A.GRAMSH July 29, 09:36

  TRAGJEDI,DIHET NUMURI I BUNKEREVE PO JO ME I SHQIPETAREVE!
  ‘Ne nje shtet ka tre lloj genjeshtrash:Genjeshtra,Genjeshtra me bisht dhe Statistika’M.Twen
  ———————
  Ne vend te paraDhenjes:
  Ne lojen ‘nuse dajash’ qe ben nje kryeminister ne rrjetin social me ndjekesit e tij per te konkuruar kalifin serb Sali,dje nder te tjera njera nder ‘batutat Kaps’ ish:

  Gusti Plaku:Sido qe te jete,çfaredo qe te ndodh.Te gjithe njesoj jeni,ndaj 50 % e popullit s’voton fare!

  Edvin Kristaq Rama:Kush ta ka thene qe 50% e popullit s’voton fare se jo per gje por te kane genjyer!

  Qe kjo Glase politike, ne perberje te se ciles jane kunguj DhjetAri ,’çuna blloku’,’çuna TirOne Mula ,Mona,Meta e Hajdare,qe nuk dine te shkruajne e lexojne shqip kjo dihet po keta Manjane e Magjare nuk njohin as NUMURAT qe ne te gjithe Boten jane njesoj!

  Ne kalifatin e Bathores a jane sKipetaret ne ‘minorance’?
  ——————-
  Edvin,
  Nuk po te them me ‘kryeminister’ se nuk je kryeministeri im se nuk perfaqeson shumicen e shqipetareve qe jane si une bashke me tere istitucionet e tjera perfshi dhe te ashtuquajtur ‘pushtete’ te restauruar ne te ashtuquajturin ‘Kalifat i Bathores’ qe ka zevendesuar ish shtetin ISLAMIK te Shqiperise se mesme te Esad Pashe Toptanit!!
  PSE?
  -Sepse ka 28 vjet qe shqipetareve me regji te huaja u eshte hequr SOVRANITETI dhe u eshte deleguar 128 bandave xhihadiste antishqipetare te quajtura ‘parti’

  -Sepse Edhe ata Hajdare e te mjere shqipetare qe bejne sikur votojne dhe jane ne ‘pakice’ asnjehere nuk perfaqesohen ne SHTETIN e tyre e as ne 4 pushtetet por aty jane ne perjetesi kreret e Xhihadit perfshi dhe Dash Shehat e nard nokat pa parti e qe nuk i voton njeri por si krere xhihadiste te Kalifit Sali ,ushtar paramilitar i te cilit ke qene edhe ti

  -Sepse Zoterija jote si ‘çun TirOne’ nuk arrin ta kuptosh se ne kete vend nuk lindi demokrai qe vjen nga fjala POPULL e do te thote para se gjithash ‘SHUMICË’dhe ti ne kete te ashtuquajtur ‘legjislature’ nuk ke SHUMICE as absolute as relative dhe as NUMERIKE pa le politike qe te hapesh gojen e besh batuta ne emer te SHQIPETAREVE!!

  -Sepse ti si analfabet si tere kjo glase politike antishqipetare qe dini te beni vetem ‘THJEATRO’ mbi kockat e shqipetareve nuk arrin ta kuptosh ‘Rregullin e treshit’ qe kane vendosur regjite e huaja ne kete shtet islamiko XHIHADIST ku edhe 100 Hajdare te marin pjese ne votime nder 3 MILION e Gjysem shqipetare mjafton per TY te votojne 60 prej tyre e ty te te thone ‘keshilltaret’ me perixoma te shkolles ‘Kristal’ se :’Kemi fitu 60 perqind ,Lul bytheqiri 30 perqind e MonaLikja apo ‘Çizmja’ 10 perqind!?

  -Sepse ti nuk e di se shtetet ne Bote e ne demokrai kane te dhena dhe te DHENAT jane gjithmon ne duar te POPULLIT e jo te Xhihadit ne nje vend mesjetar te inkujzicionit e terr te informacionit si ne kalifatin e Bathores qe te mos te lene te GENJESH ti ashtu si kalifi Sali qe e late kete vend pa shqipetare e Shqiperi
  –Sepse ti nuk arrin ta kuptosh e ti lexosh NUMURAT qe nder TRE MILION e 452.000 votues te regjistruar ne ‘zgjebet’ e fundit ty te kane ‘votuar’ vetem 764 Mije votues qe me ‘rregullin e treshit perbejne vetem 20 PERQIND e ti jo vetem nuk mund te krijosh qeverri ne cilin do vend te Ballkanit pa le te flasesh ne emer te ‘KOMBIT’ e teater Kombetar apo aqe me teper te diskutosh per TERITORE te ish Shqiperise tani prone e kalifatit e kalif SALISE.??

  P.S..3.452.000 Votues——100%
  764.000————–.X
  X=764.000 X 100:3.452.000=20 PERQIND!!!!!
  Kush e ka genjyer ate ndjekesin tend Gusti Plaku,dhe
  ‘genjeshtra’ eshte qe ‘Svotojne 50% apo qe ne fakt ne ‘zgjeBet’ e fundit kane votuar vetem 46 PERQIND ose 1.614.479 ‘votues’ apo hajdare qe SHQIP e ne gjuhen e demokracise do te thote:Parlament ILEGJITIM qe nuk perfaqeson shumicen shqipetaret,Qeverri ILEGJITIME dale nga parlament ILEGJITIM qe nuk perfaqeson,shumicen Shqipetaret dhe te vetemit ‘legjitime’ qe perfaqesojne xhihadin e uzurpuar pushtetin eshe ‘presidenti ‘i koke palareve’ qe e ka blere postin me ngjala e FLORI dhe kreu i xhihadit ne kalifatin e Bathores apo kalifi SALI!
  Me ç’far te drejte e ‘mandat’ flet per ‘vetting’ e drejtesi kur ne Bote ku ka demokraci pushteti egzekutiv eshte i ndare nga ai gjyqesor e jo me ti qe nuk ke as ‘mandat’ qeverrisesh nga shumica e shqipetareve dhe ndersa ‘idjotet’ kerkojne pse nuk fut ne burg Saline si te ishe Osman Gazepi ti u pergjigjesh si SHVEJK se do pastrohet llumi nga drejtesija nderkohe qe nuk ta PJERDH kush ne parlament as per te miratuar nje ligj qe te shkojne ne shkollen e magistratures a studente?
  ‘Perendi! Ku je?’Migjeni

  Reply to this comment
  • Tap Topi July 29, 23:23

   Formula e përsheshit…

   Nga rregulli i treshit,
   Rama nuk merr vesh,
   Rilindje për të është,
   20 përqind përshesh !

   20 përqind përshesh,
   Dhe kto si shumë i ka,
   Se gjysma e shqiptarëve
   Frymën larg e mba !

   Frymën larg e mba,
   Në një botë tjetër,
   Të votojë nuk mundet,
   Se s’figuron në letër !

   Kush s’figuron në letër
   Nuk ka se si voton,
   Se reforma e leshit,
   Pezull po qendron !

   Pezull po qëndron,
   Dhe vendit nuk po luan,
   Se ca minj gjirizesh,
   Ndryshimin nuk e duan !

   Ndryshimin nuk e duan,
   Se kanë frikë nga vota,
   E lira dhe e ndershmja,
   Siç e ka gjithë bota !

   ***

   Formula (më realiste) e përsheshit rilindjot

   3.452.000 votues të regjistruar + 20% emigrantë pa regjistruar = 4.142.400 = 100%
   764.000 votues rilindjotë = X përqind

   <X = 764.000 x 100 : 4.142.400 = 18,44 %

   Reply to this comment
 3. shqipetar Kanada July 29, 10:05

  vertet tragjedi e nuk ka me shprese se dha ta qe e krijuan kete mish mash kaubojsat amerikane te komanduar nga agjenturat ruse serbe e greke te quajtur ambasadore kane per ta abandonuar kete vend me pa interes e do ja lene dopjo gjashten ne dore BE-se qe nuk lidh dot ushkuret e saa jo tu ngrejne breket shqipetareve…o kryengritje si e Haxhi Qamilit te pushtohen tere vilat e pasurite e ketyre krrimineleve antishqipetare o NATO te òliroje Bathoren e kryeqyteti te trasferohet per dhjete vjet te pakten ne nje qytet tjeter.Lufta me mafjen e ISI nuk eshte as e lehte dhe do kohe..shifrat jane shifra e tragjikisht tregojne shuarjen e nje populli!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply to this comment
 4. GIOTINA-ROBERSPIER July 29, 12:20

  Palaòolliqet me teater kombetar e ‘Pordhi kali ne der te hanit e faji i ngeli shkodranit dhe shkodrani bente be se skish pjerdh qe kur kish le”nuk e kuptojne vetem alabakerija qe jane lojra per te mbuluar gjurmet e tradhetise e hajduterise…ku si protagoniste krah artisteve te popullit Reshat Arbana,Luftar Paja apo Robert ndrenika nderi i Kombit jane bere ‘princeshat’ Zogolli e ‘zonjat e para’ nderi i BYTHEVE gjithe gjize bere si gryke çizmeje e Mones….

  Reply to this comment
 5. Ermal Hoxha,nipi i shokut Enver July 29, 12:50

  Pietja__________:::::::::
  Si ka mundesi qe populli heroik skipetar luftoi kunder kamunisteve per nje çerek shekulli nen drejtimin doktorit te bllokut te karaxhixh Salise e ne krye te vendit jane po Xeni i Salise dhe Andi djali i sigurims Medise dhendurre njeri i Serbise e tjetri i shoqes Vito dhe Hisnise??????????????????

  Reply to this comment
 6. Populli skipetar July 29, 14:32

  He Mo Arben qe Ben pietje retorike
  Po pergjigju vete o derezi si perfaqrsues i Popullit heroik skipetar.

  Lere ermal hoxhen ne hallet e veta He te ka xhan biroja e pdhese.

  Po prit sa te ihr intelektuali e Demo e ti spjehojne te gjitha sec piete.

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*