Administrata, shtohen vendet e punës për kontrata të përkohshme

May 18, 2017 12:50

Administrata, shtohen vendet e punës për kontrata të përkohshme

Shtohet numri i punonjësve me kontratë të përkohshme në administratën qendrore. Bëhet fjalë për punonjës që do të firmosin kontrata me afat 3-mujor, 6-mujor apo 1-vjeçar, sipas kërkesave së ministrive.

Qeveria miratoi në mbledhjen e djeshme vendimin për shtimin e numrit të punonjësve me kontratë të përkohshme në njësitë e qeverisjes qendrore, duke miratuar një shtesë prej 14 vetash, e cila do të shpërndahet sipas kërkesave dhe nevojave të institucioneve, konkretisht në Ministrinë e Financave, Ministrinë e Transporteve, Ministrisë së Drejtësisë dhe Prefekturës së Kukësit.

Me ndryshimet e miratuara numri i punonjësve me kontratë të përkohshme për vitin 2017 në njësitë e qeverisjes qendrore bëhet 2.389 veta.

“Ministrisë së Financave i miratohet shtesa prej 3 punonjë- sish përkatësisht për aparatin e kësaj ministrie dhe Degën e Thesarit Vlorë. Ministrisë së Transportit i shtohen 7 punonjës, specialistë, arkivi për përpunimin tekniko-shkencor të fondit arkivor të ish-Ministrisë së Ndërtimit që nga viti 1948 e në vazhdim.

Ministrisë së Drejtësisë i miratohet shtesa për 2 punonjës në pozicionet laborant dhe ndihmësprozektor për Institutin e Mjekësisë Ligjore. Prefektit të Qarkut Kukës i shtohen dy punonjës mbështetës me kontrata të përkohshme”, thuhet në relacionin e vendimit të qeverisë.

May 18, 2017 12:50
Komento

2 Komente

 1. Arben May 20, 06:18

  BLERJE VOTASH ME PARATE QE NA VIDHEN NE.

  POR NE, PRAPE, SI POPULL TRIM DHE HEROIK,

  NUK E TRADHETOJME PARTINE, DO TE LEJOJME

  TE NA E FUSE EDHE KESAJ RRADHE, PASI

  E KA “TE MIRE”

  RROFTE POPULLI SHQIPETAR, TRIM DHE HEROIK.

  Reply to this comment
 2. A May 20, 10:51

  Do t’ju fusim ne pune perpara zgjedhjeve dhe pas zgjedhjeve do t’ju jeqim nga puna. Nje gje te keni parasysh na jepni voten se eshte e perhershme deri ne fund te mandatit. Kjo eshte e gjitha.

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*