Gjykatësit që më grabitën

Në kohën kur reforma në drejtësi është bërë togfjalëshi më i përmendur në debatin politik e mediatik të këtyre kohëve, në qendër të vëmendjes ka qenë aspekti institucional dhe juridik … Continue reading Gjykatësit që më grabitën