Akuzat e opozitës, policia: Ja lista që tregon se s’jemi të gjithë tropojanë

Redaksia Online April 8, 2013 18:28

Akuzat e opozitës, policia: Ja lista që tregon se s’jemi të gjithë tropojanë

Pas akuzave të opozitës, por dhe një liste që ka botuar gazeta “DITA” se drejtuesit kryesor të Policisë së Shtetit janë të gjithë nga Kukësi dhe Tropoja ka sjellë dhe reagimin e uniformave blu që kanë përgënjeshtruar kete lajm me një listë alternative që sipas saj vërteton të kundërtën.

Duke e vlerësuar Policinë e Shtetit si tejet të trajnuar dhe profesionale, drejtori Hysni Burgaj i ka quajtur trillime prejardhjen nga Kukësi dhe Tropoja të drejtuesve të policisë. “Policia e Shtetit tashmë është e depolitizuar dhe këtë e ka dëshmuar me qëndrimin e saj gjatë proceseve zgjedhore, duke marrë dhe vlerësimet e ndërkombëtarëve për korrektësinë e zbatimit të ligjit nga ana e të gjithë punonjësve të saj. Kjo është dëshmia më e qartë e standardeve të arritura tashmë nga Policia e Shtetit”, thuhet në deklaratën për shtyp të Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së shtetit.

Për të vërtetuar depolitizimin e uniformave blu, Burgaj ka publikuar emrat dhe origjinën e drejtuesve të Policisë së Shtetit, që sipas tij përveç rendit do të garantojnë dhe një proces të lirë zgjedhor.

 

Zv/Drejtorët e Përgjithshëm

1. Zv/Drejtori i Përgjithshëm kundër Krimit të Organizuar e Krimeve të rënda, z. Agron Kuliçaj, B.Curri (Kukës)

2. Zv/Drejtori i Përgjithshëm për Sigurinë Publike, z. Muhamet Rrumbullaku, Tiranë

3. Zv/Drejtori i Përgjithshëm  për Kufirin e Migracionin, z. Pëllumb Nako, Skrapar (Berat)

4. Zv/Drejtore e Përgjithshme për Trajnimin Policor, znj. Anila Hoxha, Delvinë (Bashkëshortja e deputetit të Kukësit)

5. Zv/Drejtori i Përgjithshëm për Shërbimet Mbështetëse, z. Dashamir Maçi, Tiranë

 

Drejtorët e Policisë në Qarqe

1. Drejtor i Policisë së Qarkut Tiranë, z. Bernard Çaushaj, Vlorë

2. Drejtor i Policisë së Qarkut Fier, z. Arjan Bozhaj, Fier

3. Drejtor i Policisë së Qarkut Vlorë, z. Artan Cuku, Peshkopi

4. Drejtor i Policisë së Qarkut Gjirokastër, Z. Ajet Ibro, Përmet

5. Drejtor i Policisë së Qarkut Shkodër, z. Aleks Hajdari, Pukë

6. Drejtor i Policisë së Qarkut Berat, z. Altin Qato, Skrapar, Berat

7. Drejtor i Policisë së Qarkut Durrës, z. Emri Vata, Kukës

8. Drejtor i Policisë së Qarkut Korçë, z. Gjergj Jorgo, Ersekë, Korçë

9. Drejtor i Policisë së Qarkut Elbasan, z. Halit Murataj, Mallakastër, Fier

10. Drejtor i Policisë së Qarkut Lezhë, z. Arben Hajdarmataj, Kukës

11. Drejtor i Policisë së Qarkut Kukës, z. Pëllumb Seferi, Kavajë

12. Drejtor i Policisë së Qarkut Dibër, z. Izet Hysa, Peshkopi 

 

Lista e botuar nga gazeta “Dita” më 19 mars

Emri                                       Prejaardhja                        Funksioni

Flamur Noka                     Kukës                                    Ministër i Brendshëm

Isuf Çela                              Tropojë                                Sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Brendshme

Astrit Halili                        Tropojë                                Drejtor i Shkollës së Policisë

Agron Kuliçaj                    Tropojë                                Nëndrejtor  i Përgjithshëm i Policisë

Anila Hoxha                        Kukës                                   Nëndrejtor i Përgjithshëm i Policisë

Tasim Braho                       Kukës                                    Drejtoria e Qendrës së Përpunimit të Dhënave

Dritan Berisha                    Tropojë                               Shef në Interpol

Veli Haklaj                           Tropojë                               Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Bujar Gjana                        Kukës                                    Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Urim Rexhepi                    Kukës                                    Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Valbona Hoxha                 Tropojë                               Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Seit Bici                                 Kukës                                   Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Lazam Spahiu                     Kukës                                  Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Perlat Vatoci                      Tropojë                              Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Sokol Nako                         Kukës                                    Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Martin Geci                        Tropojë                                Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Pajtim Qinami                    Kukës                                    Departamenti Kundër  Krimit të Organizuar

Besnik Ahmetaj                  Tropojë                              Departamenti i Sigurisë Publike

Saimir Kuçani                     Tropojë                               Departamenti i Sigurisë Publike

Shkëlzen Aliaj                    Tropojë                                Departamenti i Policisë Rrugore

Shkëlqim Neza                  Tropojë                                Departamenti i Sigurisë Publike

Nikolin Vatnikaj                Tropojë                               Departamenti  i Sigurisë Publike

Ali Elezi                                 Kukës                                    Departamenti për Kufirin dhe Migracionin

Agim Berisha                      Tropojë                                Departamenti për Kufirin dhe Migracionin

Besnik Muçmata              Kukës                                    Drejtoria e Standardeve Profesionale

Neritan Islamukaj            Tropojë                                Drejtoria e  Personelit

Syl Ismaili                             Tropojë                                Departamenti për  Shërbimet Mbështetëse

Haxhi Bala                           Kukës                                    Departamenti për  Shërbimet Mbështetëse

Shpëtim Ahmetaj            Kukës                                    Departamenti për  Shërbimet Mbështetëse

Gani Memia                       Tropojë                              Departamenti për  Shërbimet Mbështetëse

Kolë Kukaj                           Tropojë                              Departamenti për  Shërbimet Mbështetëse

Nazmi Kotarja                    Kukës                                 Departamenti për  Shërbimet Mbështetëse

Bajram  Hajdarmetaj      Tropojë                              Departamenti për Trajtimin Policor

Pëllumb Kavacica             Tropojë                              Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Ahmet Meshi                    Tropojë                              Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Xhemal Lusha                    Tropojë                              Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Gëzim Gosturani              Tropojë                              Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Maxhun Hajdari                                Tropojë                              Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Avdi Haluci                          Tropojë                              Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Alejdin Omuri                    Kukës                                 Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Arben Gjediaj                    Tropojë                              Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Ali Allaraj                             Tropojë                              Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

Krenar Ahmeti                  Tropojë                              Njësia për Kontrollin e Autostradave

Bedri Gjonaj                       Kukës                                 Sektori Kundër Krimit Finaciar

Gani Jahelezi                      Tropojë                              Sektori i Policisë Shkencore

Besim Bashaj                     Tropojë                              Sektori i Policisë Shkencore

Xhemal Sylaj                      Kukës                                 Sektori i Policisë Shkencore

Mehmet Halilaj                 Kukës                                 Sektori i Policisë Shkencore

Ziadin Allaraj                      Kukës                                 Sektori për Rendin  dhe Sigurinë Publike

Fatmir Qinami                    Kukës                                 Sektori i Forcës së Posaçme

Xhavit Çiçi                            Kukës                                 Drejtoria e Shërbimeve Mbështetëse

Erzen Breçani                     Tropojë                              Nëndrejtor i Policisë së Tiranës

Arbëresh Vokshi              Kukës                                 Seksioni i Ruatjes  dhe Sigurimit  të Objekteve

Isa Lishaj                              Kukës                                 Sektori i Analizës  së Informacionit Kriminal

Vjollca Geci                         Kukës                                 Sektori i Analizës së  Informacionit Kriminal

Dritan Malaj                       Tropojë                              Sektori Kundër Krimeve të Rënda

Mimoza Kuca                     Tropojë                              Sektori i Rendit dhe Sigurisë Publike

Artan Byberi                       Tropojë                              Seksioni Për Hetimin dhe Parandalimin e Krimeve

Agron Sulshabani             Tropojë                              Seksioni Për  Rendin dhe Sigurinë

Ilir Sula                                  Kukës                                 Seksioni Për  Rendin dhe Sigurinë

Alfred Elezi                         Kukës                                 Seksioni Për  Rendin dhe Sigurinë

Shkëlzen Biberaj              Tropojë                              Sektori Kundër Krimit Finaciar

Genc Peka                          Kukës                                 Sektori i Personelit

Mërgim Hoxha                  Tropojë                              Sektori i Personelit

Agron Hasanpapaj           Tropojë                              Sektori Kundër Trafiqeve dhe Narkotikëve

Artan Pjetërnika               Tropojë                              Shef  i Komisariatit të  Fierit

Bashkim Shehu                 Kukës                                 Sektori Kundër Krimit Finaciar

Alfred Mazreku                                Kukës                                 Sektori i Analizës së Informacionit Kriminal

Milazim Halili                      Kukës                                 Sektori i Analizës së Informacionit Kriminal

Petrit Xhani                        Kukës                                 Sektori Kundër Trafiqeve dhe Narkotikëve

Xhevdet Axhami              Kukës                                 Sektori i Rendit dhe i Sigurisë

Astrit Mazreku                  Kukës                                 Sektori i Rendit dhe i Sigurisë

Dashurije Hoxha               Kukës                                 Sektori i Rendit dhe i Sigurisë

Novruz Domi                      Kukës                                 Sektori i Rendit dhe i Sigurisë

Shpëtim Ponari                 Tropojë                              Seksioni i Hetimit e Parandalimit të Krimeve

Gëzim Ngjeçi                    Kukës                                 Zv.Drejtor në Tiranë

Korab Istrefi                     Kukës                                 Sektori Kundër Krimit Finaciar

Argron Hadërmataj         Tropojë                             Sektori për Rendin e Sigurinë

Emri Vata                             Kukës                                Drejtoria e Policisë

Naim Allaraj                        Kukës                                Sektori Kundër Krimeve të Rënda

Përparim Aliaj                    Tropojë                             Sektori i Migracionit

Gëzim Prebibaj                 Tropojë                             Policia Kufitare

Astrit Gjonpali                   Tropojë                             Policia Kufitare

Arben Hadërmataj          Tropojë                             Policia Kufitare

Ahmet Matoshi                                Tropojë                             Reparti i Sigurisë së Brendshme

Gazmend Shllaku             Kukës                                Drejtoria e Përgjithsme e Policisë

Ylber Zyberi                        Kukës                                Drejtues i Parë

Agron Balilaj                       Tropojë                             Drejtues i Parë

B.Sakajani                           Kukës                                Reparti RENEA

Q.Gjedia                              Tropojë                             Reparti RENEA

A.Buçpapa                          Tropojë                             Reparti i FNSH-së

A.Jella                                   Kukës                                Sektori i Operacioneve Speciale

A.Visha                                 Kukës                                Sektori i Operacioneve Speciale

Sh.Madani                          Tropojë                             Sektori i Shërbimeve Operacionale

A. Kuliçi                                                Tropojë                             Sektori i Shërbimeve Operacionale

B.Karamuça                        Tropojë                             Sektori i Shërbimeve Operacionale

F.Ahmati                              Kukës                                Sektori i Shërbimeve Operacionale

B.Braha                                                Kukës                                Sektori i Shërbimeve Operacionale

N.Byberi                              Tropojë                             Sektori i Shërbimeve Operacionale

Gj.Gjonpali                         Tropojë                             Sektori i Shërbimeve Operacionale

A.Gjediaj                             Tropojë                             Njësia e Lëvizshme Territoriale

A.Gjuta                                                Kukës                                Njësia e Lëvizshme Territoriale

Redaksia Online April 8, 2013 18:28
Komento

11 Komente

 1. daja April 8, 18:40

  drejtoret e qarqeve duhet te kene graden perkatese,por nga 12 jane 5 besoj mjaftueshem.por urdherat merren nga ministri dhe drejtori i pergjithshem po ato nga jane,po raporti i prgjithshem e trupes policore si eshte,duke filluar nga gradat e mesme.Ne nuk na duhen keto evidenca pasi sejcili ne rrethin e tij i din mire,por si vepron ligji me nje stamdart apo me sic eshte rasti sportit te djeshem

  Reply to this comment
  • Fredi April 9, 07:51

   Ka te drejte deklara e policise se shtetit , kreret e policise nuk jane vetem nga Kukesi dhe Tropoja. Pjesa tjeter eshte nga bjeshket e namuna dhe shpella e dragobise.
   Ne pune merren vetem per profesionalizmin tyre dhe tatuazhin me fytyren e sales qe kane te bicepsi.

   Reply to this comment
 2. TIGER April 8, 20:11

  Jo sqekan te gjithe Tropojane. Thjesht qenkan te gjithe nga Tropoja dhe rrethinat.

  Fshesa…….shume shpejt.

  Reply to this comment
 3. eduard April 8, 20:22

  Ca pune bejne ne polici keta?Ore qen bir qener,o te shkretet ne ku jemi katandisur,pagojme tatime per te pasuruar keta ,qe te gjithe ma do mendja se jane rrugecer.Mjere ne,vdeksh o Sal me kete shtet qe ke ngritur

  Reply to this comment
 4. Dode Kala April 8, 21:37

  E panevojme kjo deklarate e policise. Edhe sot domonin zona e pare operative. Merrni Ministrine e Mbrojtjes çfare nepozizmi lab ka. Kjo si rrjedhoje e koleres komuniste 50 vjeçare.
  Nese ka pasur nepozizem ndonjehere ne shqiperi eshte ajo e regjimit komunist, kur gjithe oficeret vinin nga trekendeshi Gjirokaster – Tepelene Mallakater, kur nje fshat nxirrte 30 oficere, etj, etj. Dhe mos kujtoni se ishin “profesore”, por injorante leber me 2 klase fillore ne rastin me te mire. Do duhen 200 vjet te balancohet nepozitmi i periudhes komuniste.

  Reply to this comment
  • elio April 8, 22:04

   Or taj Dode, Oficeret Leber ishin ata qe luftuan fashizmin e nazizmin dhe i siguruan Shqiperise jete te qete per 50 vjet…Dobesia juaj (maloke) ne 8 vjet ka shqyer policine dhe ushtrine. meqe erdhi llafi, Kulici eshte i arsimuar me mire por te siguroj qe edhe djemte e vajzat e laberise shkolloheshin ne akademine ushtarake dhe sot rezultojne me te kualifikuarit…apo jo malok…Pervec kesaj, pas shkolle te gjithe kuadrot e jugut i dergonin ne humbetirat tuaja per edukim te malokeve neper shpella…Erdhi dita juaj 23 qershori po afron…

   Reply to this comment
 5. BAY AREA Ca. April 8, 21:40

  Kryepolici Hysni Burgaj nuk di shkrime kendim, lista me 102 emerat e botuar nga gazeta Dita ben muuu ai thote jo. Vetem nga fshati i tij ka 20 polic, ky luan rolin e te paditurit, te budallajit , te cilin e verteton edhe nga pamja qe ka. Gjithmone te jep pershtypje kur e shikon ne TV, sikur ka nje pyetje per te bere dhe rri i trembur si kelysh i rraf. Ka te drejte z. Burgaj (eshte per ne Burg), kur thote se nuk ka Tropojane e Kukesiane ne Policine e Shtetit se tani jane BERE Tironca. Kur te vijne votimet ashtu si heret e tjera kjo polici e zgjebosur do t’i “Mbroj” zgjedhjet ne favor te Sali Kafshes.

  Reply to this comment
 6. Horri i Bulevardit April 8, 22:24

  Lista me 102 emrat e drejtuesve në polici me origjinë nga Tropoja dhe Kukësi

  Emri Prejaardhja Funksioni

  Flamur Noka Kukës Ministër i Brendshëm

  Isuf Çela Tropojë Sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Brendshme

  Astrit Halili Tropojë Drejtor i Shkollës së Policisë

  Agron Kuliçaj Tropojë Nëndrejtor i Përgjithshëm i Policisë

  Anila Hoxha Kukës Nëndrejtor i Përgjithshëm i Policisë

  Tasim Braho Kukës Drejtoria e Qendrës së Përpunimit të Dhënave

  Dritan Berisha Tropojë Shef në Interpol

  Veli Haklaj Tropojë Departamenti Kundër Krimit të Organizuar

  Bujar Gjana Kukës Departamenti Kundër Krimit të Organizuar

  Urim Rexhepi Kukës Departamenti Kundër Krimit të Organizuar

  Valbona Hoxha Tropojë Departamenti Kundër Krimit të Organizuar

  Seit Bici Kukës Departamenti Kundër Krimit të Organizuar

  Lazam Spahiu Kukës Departamenti Kundër Krimit të Organizuar

  Perlat Vatoci Tropojë Departamenti Kundër Krimit të Organizuar

  Sokol Nako Kukës Departamenti Kundër Krimit të Organizuar

  Martin Geci Tropojë Departamenti Kundër Krimit të Organizuar

  Pajtim Qinami Kukës Departamenti Kundër Krimit të Organizuar

  Besnik Ahmetaj Tropojë Departamenti i Sigurisë Publike

  Saimir Kuçani Tropojë Departamenti i Sigurisë Publike

  Shkëlzen Aliaj Tropojë Departamenti i Policisë Rrugore

  Shkëlqim Neza Tropojë Departamenti i Sigurisë Publike

  Nikolin Vatnikaj Tropojë Departamenti i Sigurisë Publike

  Ali Elezi Kukës Departamenti për Kufirin dhe Migracionin

  Agim Berisha Tropojë Departamenti për Kufirin dhe Migracionin

  Besnik Muçmata Kukës Drejtoria e Standardeve Profesionale

  Neritan Islamukaj Tropojë Drejtoria e Personelit

  Syl Ismaili Tropojë Departamenti për Shërbimet Mbështetëse

  Haxhi Bala Kukës Departamenti për Shërbimet Mbështetëse

  Shpëtim Ahmetaj Kukës Departamenti për Shërbimet Mbështetëse

  Gani Memia Tropojë Departamenti për Shërbimet Mbështetëse

  Kolë Kukaj Tropojë Departamenti për Shërbimet Mbështetëse

  Nazmi Kotarja Kukës Departamenti për Shërbimet Mbështetëse

  Bajram Hajdarmetaj Tropojë Departamenti për Trajtimin Policor

  Pëllumb Kavacica Tropojë Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

  Ahmet Meshi Tropojë Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

  Xhemal Lusha Tropojë Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

  Gëzim Gosturani Tropojë Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

  Maxhun Hajdari Tropojë Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

  Avdi Haluci Tropojë Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

  Alejdin Omuri Kukës Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

  Arben Gjediaj Tropojë Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

  Ali Allaraj Tropojë Njësia Rajonale e Policisë Rrugore

  Krenar Ahmeti Tropojë Njësia për Kontrollin e Autostradave

  Bedri Gjonaj Kukës Sektori Kundër Krimit Finaciar

  Gani Jahelezi Tropojë Sektori i Policisë Shkencore

  Besim Bashaj Tropojë Sektori i Policisë Shkencore

  Xhemal Sylaj Kukës Sektori i Policisë Shkencore

  Mehmet Halilaj Kukës Sektori i Policisë Shkencore

  Ziadin Allaraj Kukës Sektori për Rendin dhe Sigurinë Publike

  Fatmir Qinami Kukës Sektori i Forcës së Posaçme

  Xhavit Çiçi Kukës Drejtoria e Shërbimeve Mbështetëse

  Erzen Breçani Tropojë Nëndrejtor i Policisë së Tiranës

  Arbëresh Vokshi Kukës Seksioni i Ruatjes dhe Sigurimit të Objekteve

  Isa Lishaj Kukës Sektori i Analizës së Informacionit Kriminal

  Vjollca Geci Kukës Sektori i Analizës së Informacionit Kriminal

  Dritan Malaj Tropojë Sektori Kundër Krimeve të Rënda

  Mimoza Kuca Tropojë Sektori i Rendit dhe Sigurisë Publike

  Artan Byberi Tropojë Seksioni Për Hetimin dhe Parandalimin e Krimeve

  Agron Sulshabani Tropojë Seksioni Për Rendin dhe Sigurinë

  Ilir Sula Kukës Seksioni Për Rendin dhe Sigurinë

  Alfred Elezi Kukës Seksioni Për Rendin dhe Sigurinë

  Shkëlzen Biberaj Tropojë Sektori Kundër Krimit Finaciar

  Genc Peka Kukës Sektori i Personelit

  Mërgim Hoxha Tropojë Sektori i Personelit

  Agron Hasanpapaj Tropojë Sektori Kundër Trafiqeve dhe Narkotikëve

  Artan Pjetërnika Tropojë Shef i Komisariatit të Fierit

  Bashkim Shehu Kukës Sektori Kundër Krimit Finaciar

  Alfred Mazreku Kukës Sektori i Analizës së Informacionit Kriminal

  Milazim Halili Kukës Sektori i Analizës së Informacionit Kriminal

  Petrit Xhani Kukës Sektori Kundër Trafiqeve dhe Narkotikëve

  Xhevdet Axhami Kukës Sektori i Rendit dhe i Sigurisë

  Astrit Mazreku Kukës Sektori i Rendit dhe i Sigurisë

  Dashurije Hoxha Kukës Sektori i Rendit dhe i Sigurisë

  Novruz Domi Kukës Sektori i Rendit dhe i Sigurisë

  Shpëtim Ponari Tropojë Seksioni i Hetimit e Parandalimit të Krimeve

  Gëzim Ngjeçi Kukës Zv.Drejtor në Tiranë

  Korab Istrefi Kukës Sektori Kundër Krimit Finaciar

  Argron Hadërmataj Tropojë Sektori për Rendin e Sigurinë

  Emri Vata Kukës Drejtoria e Policisë

  Naim Allaraj Kukës Sektori Kundër Krimeve të Rënda

  Përparim Aliaj Tropojë Sektori i Migracionit

  Gëzim Prebibaj Tropojë Policia Kufitare

  Astrit Gjonpali Tropojë Policia Kufitare

  Arben Hadërmataj Tropojë Policia Kufitare

  Ahmet Matoshi Tropojë Reparti i Sigurisë së Brendshme

  Gazmend Shllaku Kukës Drejtoria e Përgjithsme e Policisë

  Ylber Zyberi Kukës Drejtues i Parë

  Agron Balilaj Tropojë Drejtues i Parë

  B.Sakajani Kukës Reparti RENEA

  Q.Gjedia Tropojë Reparti RENEA

  A.Buçpapa Tropojë Reparti i FNSH-së

  A.Jella Kukës Sektori i Operacioneve Speciale

  A.Visha Kukës Sektori i Operacioneve Speciale

  Sh.Madani Tropojë Sektori i Shërbimeve Operacionale

  A. Kuliçi Tropojë Sektori i Shërbimeve Operacionale

  B.Karamuça Tropojë Sektori i Shërbimeve Operacionale

  F.Ahmati Kukës Sektori i Shërbimeve Operacionale

  B.Braha Kukës Sektori i Shërbimeve Operacionale

  N.Byberi Tropojë Sektori i Shërbimeve Operacionale

  Gj.Gjonpali Tropojë Sektori i Shërbimeve Operacionale

  A.Gjediaj Tropojë Njësia e Lëvizshme Territoriale

  A.Gjuta Kukës Njësia e Lëvizshme Territoriale

  Reply to this comment
 7. Sahit April 9, 02:03

  1. Hysni Burgaj, Drejtor i Pergjithshem, Malesia e Madhe(Nuk eshte nga Veriu)
  2. Drejtor i Policisë së Qarkut Vlorë, z. Artan Cuku, Peshkopi(Nuk eshte nga Veriu)
  3. Drejtor i Policisë së Qarkut Shkodër, z. Aleks Hajdari, Pukë(Nuk eshte nga Veriu)
  4. Drejtor i Policisë së Qarkut Durrës, z. Emri Vata, Kukës(Nuk eshte nga Veriu)
  5. Drejtor i Policisë së Qarkut Korçë, z. Gjergj Jorgo, Ersekë, Korçë(Eshte nga Veriu, por me shume se nga Veriu)
  6. Drejtor i Policisë së Qarkut Lezhë, z. Arben Hajdarmataj, Kukës(Kukesi, nuk eshte nga Veriu)_
  7. Drejtor i Policisë së Qarkut Dibër, z. Izet Hysa, Peshkop(Edhe ky nuk eshte nga Veriu).

  Sa i vogel paska qene ky Jugu!!!!!!!

  Reply to this comment
 8. Shefqet April 9, 07:03

  Sa i madh paska qene qarku i Kukesit me gjithe kete superprodhim kuadrosh. Te djelen nje drejtue i larte i DPTirane rrahu nje gazetar te TOP-it, dhe kercenoi edhe ShKB-ne e Flamurit. Per fatin e keq te Hyses ishte nje Brecan nga Tropoja.
  E pergjithshmja eshte qe: ” Policia, ne kundershtim me ligjin dhe statusin e saj, eshte rreshtuar ne krah te pushtetit dhe po zbaton urdhera politike te ministrit dhe kryeministrit. I pari e filloi Dr.i PPSh-i fameshmi Hyse, duke refuzuar zbatimin e urdherave te ligjshem te Prokurorit per arrestimin e vrasesve te 21 janarit. Per te vazhduar me te tjera raste e shembuj flagrante abuzimesh dhe veprime antiligjore, per llogari te pushtetit.
  Nje keshille per punonjesit e policise qe, me pushtetin nuk i lidhin abuzimet ligjore : Mos zbatoni urdhera qe bien ndesh me ligjin, varka e pushtetit abuzivist te shefave ka marre uje, mendoni per kalamajte tuaj, se shefat e kane ne terezi

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*