Ambasadori britanik e quan sukses reformën në arsimin e lartë. Ja pse e mbështesim

April 19, 2016 11:06

Ambasadori britanik e quan sukses reformën në arsimin e lartë. Ja pse e mbështesim

Ambasadori i Britanisë  Nicholas Cannon e quan një nga reformat më të sukseshme të vitit të dytë të qeverisjes PS-LSI reformën në arsim.

Në një konferencë në lidhje me arsimin e lartë ambasadori Cannon nënvizoi se sistemi i reformuar arsimor e bën Shqipërinë një vend më të mire.

“Reforma e arsimit është arritja m e madhe legjislative gjatë vitit të dytë të qeverisjes. Ashtu siç është reforma zgjedore në vitin e parë.  Dhe reforma në drejtësi urojmë të jetë vitin e tretë. Nuk po duam të imponojmë model britanik por një model shqiptar të implementojë nevojat e vendit” deklaroi ambasadori britanik.

April 19, 2016 11:06