Nga duhet të nisë dekriminalizimi i Kuvendit? Një replikë në Facebook-un e ish-kryeministrit

December 19, 2014 13:10

Nga duhet të nisë dekriminalizimi i Kuvendit? Një replikë në Facebook-un e ish-kryeministrit

Një nga kërkesat e PD-së për ‘tu kthyer në Parlament është dekriminalizimi i këtij institucioni.

Deputeti socialist, Taulant Balla, thotë se mazhoranca po pret propozimet e opozitës për këtë kërkesë.

Ai tha se mazhoranca pret që kjo kërkesë të bëhet brenda tre muajve të parë të 2015-s.

“Brenda 3 muajve të parë të vitit 2015 Kuvendi është i gatshëm të marrë në shqyrtim propozimin për dekriminalizimin. Ne jemi të pritje të propozimit, pasi kjo është një kërkesë e bërë nga Partia Demokratike dhe ne duhet të respektojmë këtë të drejtë të saj – thotë ai.

Në rrjetet sociale ndërkohë kjo është “kërkesa e PD-së”  që ngjall më shumë debate.

Shumë mendojnë që dekriminalizimi i Kuvendit është një farsë, por nëe do ishte real, ai duhet të nisë nga Berisha.

Por në profilin Facebook të vetë Berishës, k