Berisha, përherë aty. Po sa kanë mbetur nga 343 të tjerët? (LISTA)

December 13, 2017 14:02

Berisha, përherë aty. Po sa kanë mbetur nga 343 të tjerët? (LISTA)

Janë gjithsej 343 ata që e kanë firmosur krijimin e  partisë së parë opozitare në vend.

Por shumë pak kanë mbetur ata që kanë mundur të mbijetojnë në skenën politike.

Një pjesë e tyre janë larguar vetë, pjesa tjetër janë shmangur nga Berisha ndër vite.

b.m. / dita

Themeluesit e PD-së:

 1. Abaz Muharrem Veizi, mekanik
 2. Admirim Xhevahir Xhindi ,student
 3. Adnand Asim Berdica, student
 4. Ardian Meçan Malaj, punëtor
 5. Adriatik Simon Dhimpali, student
 6. Adriatik Avni Hazerai, student
 7. Afrim Lulash Krasniqi, student
 8. Afroviti Panajot Maçaj, student
 9. Agim Avni Buxheli, operator
 10. Agim Xhazo Hodaj, punëtor
 11. Agim Merdan Hasaj, student
 12. Agron Vehbi Bala, redaktor
 13. Agron Simon Çika, mekanik
 14. Agron Ymer Domi, operator
 15. Albana Zeqir Malaj, studente
 16. Albert Pilo Jerasi, pedagog
 17. Albert Lutfi Shehu, mekanik
 18. Aleks Gjergo Andoni, student
 19. Aleksander Gabriel Meksi, arkitekt
 20. Aleksander Luigj Patoci, student
 21. Alfred Rrok Gemi, student
 22. Alfred Hydri Kolami, student
 23. Ali Zenel Sata, teknik
 24. Alketa Jorgaq Vito, studente
 25. Alqi Stavri Çelemenga, student
 26. Alma Isak Babaramo, studente
 27. Alma Mete Bendo, studente
 28. Altin Sotiraq Gjergo, student
 29. Altin Hamit Qoshja, student
 30. Altin Zir Vranaraj, student
 31. Andrea Filip Leko, student
 32. Aneta Paskal Daiu, studente
 33. Anila Gjergji Xhillai, studente
 34. Anila Resul Kaso, studente
 35. Anilda Hasan Ibrahimi, studente
 36. Ante Jorgo Koja, ekonomist
 37. Arben Sami Basha, pedagog
 38. Arben Beqir Broci, student
 39. Arben Ali Demeti, pedagog
 40. Arben Lulash Dreshaj, student
 41. Arben Jakup Ibroja, student
 42. Arben Fahri Imami, pedagog
 43. Arben Bektash Ismaili, student
 44. Arben Pandi Jorgji, veteriner
 45. Arben Irakli Prifti, student
 46. Arben Ramiz Lika, student
 47. Arben Faik Meçe, pedagog
 48. Arben Ndreko Ramo, inxhinier
 49. Arben Ali Sadiku, student
 50. Arben Kujtim Sula, student
 51. Arben Aleksander Tashko, pedagog
 52. Ardi Pirro Stefa ,student
 53. Ardian Mehmet Mehmet,i student
 54. Ardian Agostin Palushi, student
 55. Ardian Mandi Petrollari, student
 56. Ardian Ramadan Saraçi, inxhinier
 57. Ardian Ismail Shehu, inxhinier
 58. Arian Muharrem Gjikondaj, inxhinier
 59. Arian Theodhor Gjoni, punëtor
 60. Arjan Murat Manahasa, student
 61. Arleta Preng Gjoka, studente
 62. Arsen Dule Çaushi, student
 63. Arta Habib Bajrami, studente
 64. Artan Edi Asllani ,studente
 65. Artan Avduraman Mezini, punëtor
 66. Artan Arshi Taullai, student
 67. Artan Guri Shytaj, student
 68. Artur Skender Ajazi, student
 69. Artur Arif Biba, student
 70. Artur Shpetim Nepravishta, student
 71. Artur Rexhep Zuriqi, student
 72. Asllan Vangjel Kalia, student
 73. Astrit Skender Minarolli, punëtor
 74. Atnan Xhemal Samarxhiu inxhinier
 75. Azem Shpend Hajdari, student
 76. Bardhok Mark Pecnikaj, student
 77. Bardhyl Rexhep Reso, inxhinier
 78. Bashkim Osman Gazidede, pedagog
 79. Bashkim Bedri Gjergji, redaktor
 80. Bashkim Rexhep Omeri student
 81. Bashkim Fehmi Sala, inxhinier
 82. Bashkim Malo Zahaj, skenograf
 83. Bedri Xhevit Sakaj, mësues
 84. Behar Sinan Xhodia, student
 85. Besim Ramazan Mamaçi, inxhinier
 86. Besnik Mehmet Bajra, student
 87. Besnik Azem Kaloshi, student
 88. Besnike Enver Bashi, studente
 89. Bexhet Mehdi Reso, veteriner
 90. Bislim Selim Ahmetaj, student
 91. Blend Mario Ashiku, mësues
 92. Blendi Agim Gonxhaj, student
 93. Bujar Kasem Ballo, inxhinier
 94. Bujar Vasfi Barçi, ekonomist
 95. Bujar Nezir Bujari, pedagog
 96. Bregina Lirim Llubani, studente
 97. Bregina Sazan Kalesh,i studente
 98. Çilieta Kostaq Mitro, studente
 99. Darjana Kristaq Luli, studente

100.Dashamir Hamit Shehi, ekonomist

101.Demir Aqif Sakaj, student

102.Dervish Rexhep Kurteshi, mësues

103.Dilaver Esat Ismaili, teknik

104.Donika Leonidha Kapidani, studente

105.Doreida Vangjo Petro, studente

106.Dragush Seit Canga, mjek

107.Drini Nuredin Zoto, elektricist

108.Dritan Durim Koçia, student

109.Dritan Pirro Loli, student

110.Dritan Vasillaq Shano, student

111.Dhimiter Mihal Doka, pedagog

112.Dhori Sotir Zoto, punëtor

113.Dhurata Qemal Leka, inxhiniere

114.Dhurata Nuredin Zoto, zooteknike

115.Edgar Rahmi Myzyri, mekanik

116.Edlira Bedri Dedja, pianiste

117.Edlira Eqerem Methoxha, studente

118.Edmond Janaq Budina, pedagog

119.Edmond Skender Dragoti, pedagog

120.Edmond Lavdosh Dulaj, historian

121.Edmond Gjovalin Jakaj, student

122.Edmond Betim Kertusha, këngëtar

123.Edmond Eqerem Lezo, student

124.Edmond Sotir Mino, punëtor

125.Edmond Jorgo Mosko, elektricist

126.Edmond Astrit Nemeçka, mësues

127.Edmond Vani Trako, pedagog

128.Edmond Skender Tupja, përkthyes

129.Edmond Ilia Xhomaka, student

130.Eduart Isa Dervishi, pedagog

131.Eduart Luan Prodani, inxhinier

132.Eduart Aqif Selami, estet

133.Eduart Spiro Toni, student

134.Eduart Xhevit Zaloshnja, pedagog

135.Ejup Adem Gashi, arsimtar

136.Elsa Robert Ballauri, shkrimtare

137.Emil Gaqo Prodani, inxhinier

138.Emin Edmond Barçi, ekonomist

139.Enela Vangjel Pici, studente

140.Engelfrida Andrea Idrizi, kritike letrare

141.Enkelejda Pandeli Seva, studente

142.Enkelejda Piro Stefa, studente

143.Enver Hasan Mustafaj, pedagog

144.Ermenita Gjergji Xhillai, studente

145.Ermira Dilaver Mullaj, studente

146.Ermira Zyhdi Shpetimi, studente

147.Ernest Ndue Marku, student

148.Ervin Petrit Peshkepia, student

149.Eugen Spiro Toni, student

150.Esat Abdulla Emiri, pedagog

151.Fadil Sulejman Sallufi, inxhinier

152.Fatjon Ali Batku, student

153.Fatmir Ismail Behluli, nëpunës

154.Fatmir Ali Tole, piktor

155.Fatmira Shemsi Haxhiu, shkrimtare

156.Fatos Baki Kongoli, shkrimtar

157.Fatos Bejto Osmanaj, ekonomist

158.Ferdinand Arif Mara, operator

159.Flamur Riza Boja, student

160.Flamur Arif Koçi, regjisor

161.Franc Frederik Ceroni teknik

162.Frrok Mark Çupi, gazetar

163.Gazmend Shezai Shpata, student

164.Gazmend Ahmet Mahili, student

165.Genc Stefanaq Pollo, arkeolog

166.Genc Pellumb Ruli, ekonomist

167.Genc Minella Trebicka, mësues

168.Genci Qirjako Anastasi, inxhinjer

169.Gentian Sotir Kreci, student

170.Gerti Ilia Kuqi, student

171.Gezim Rasim Koçi, student

172.Gezim Mahmut Shima, inxhinier

173.Gramoz Josif Pashko, ekonomist

174.Greta Thoma Kondi, studente

175.Gjergji Mihallaq Stoja, teknik

176.Gjon Bib Leka, inxhinjer

177.Hajrie Mehmet Çela, studente

178.Haxhi Mehmet Doma, punëtor

179.Hektor Prokop Glini, inxhinier

180.Hektor Haxhi Kapllani, student

181.Helidon Ylvi Tahiri, student

182.Herkole Pirro Sava, pedagog

183.Herman Thanas Rrudha, student

184.Hiqmet Bujar Zateria, agronom

185.Hysen Zyhdi Saraçi, mekanik

186.Ilenja Spiro Mehilli, studente

187.Ilir Muharrem Caci, student

188.Ilir Ismail Dizdari, student

199.Ilir Qebir Hysi, student

190.Ilir Dalip Kurti, student

191.Ilir Themi Lilo, student

192.Ilir Teki Malindi, jurist

193.Ilir Mezan Mehmeti, student

194.Ilir Myftar Myftari, inxhinier

195.Ilir Petri Radovicka, inxhinier

196.Ilir Dhimiter Vreto, teknik

197.Ilir Hakik Zyfi, student

198.Ilirjan Xhelo Beqiri, student

209.Ilirjan ‚ajup Rusmali, jurist

200.Ilirjan Themo Kaxhiani

201.Ina Luan Kumi, studente

202.Ingrid Hysen Qerimi, studente

203.Ingrid Pandeli Siapeta

204.Izet Idriz Haxhia, student

205.Ivoni Kristaq Reso, shkrimtare

206.Jaho Zeqir Zeqo, inxhinier

207.Jakov Sllavko Plevneshi, murator

208.Jani Rako Zino, inxhinjer

209.Jorgo Vasil Ferro

210.Kastriot Dilaver Sulçe

211.Kastriot Enver Qollia, elektrike

212.Ketrin Andon Cletko, studente

213.Kiço Ilia Muzina, student

214.Klement Kostaq Shahini, mekanik

215.Klit Anton Thani, student

216.Koço Vangjush Bode, inxhinier

217.Konstandin Minella Kapo, inxhinier

218.Konstandin Naum Qarri, student

219.Kont Rrok Rrjodhi, pedagog

220.Kostaq Stilian Kaskaviqi, arkitekt

221.Kreshnik Ramadan Ndreu, inxhinier

222.Kristaq Nasi Lipe, student

223.Kristaq Koço Strakosha, pedagog

225.Lazer Pal Stani, gazetar

226.Labeat Ndreçe Jakaj, student

227.Leonard Pavli Gjini, pedagog

228.Leonard Sami Kajtalli, student

229.Lindita Ramadan Drizniu, studente

230.Lindita Enrik Vukaj, studente

231.Liri Nastas Dhame, inxhinier

232.Lorenc Hiqmet Ruzi, student

233.Luan Hodo Hoxha, punëtor

234.Luan Xhemal Neçja, student

235.Luan Rasim Pirdeni, pedagog

236.Luljeta Xhezmi Mebelli, inxhiniere

237.Lulzim Haxhi Çollaku, teknik

238.Lulzim Veiz Elezi ,student

239.Lulzim Qamil Hanelli, pedagog

240.Luneta Perikli Papa, studente

241.Lutfi Hysni Saqe, inxhinier

242.Llambi Kristaq Pepo, teknik

243.Marieta Veiz Popa, studente

244.Meriglen Gjin Gjoka, student

245.Marjeta Qemal Çoku, studente

246.Martin Pellumb Toto, inxhinier

247.Merita Xhavit Hoxha, ekonomiste

248.Mevlan Seit Shanaj, regjisor

249.Mimoza Pellumb Pashko

250.Mimoza Man Preçi, studente

251.Mimoza Bajram Sinani, studente

252.Mina Pandi Cani, teknike

253.Miranda Myslim Guda, studente

254.Mirush Hamdi Deliallisi

255.Misret Idriz Sahiti, mësues

256.Nardi Todi Gremi, pedagog

257.Nashifer Hysen Manahasa, nëpunëse

258.Ndue Ndue Lugja, student

259.Ndriçim Xhavit Xhepa, aktor

260.Neki Llambi Dervishi, student

261.Nereida Sami Kapisyri, studente

262.Nesip Petrit Kavo, teknik

263.Neshat Qazim Gjinali, inxhinier

264.Nikolla Pandeli Janina, matematicien

265.Odhise Kristo Grillo, shkrimtar

266.Paulin Vasë Kola, pedagog

267.Pandeli Arqile Çavo, teknik

268.Perparim Njazi Demi, inxhinier

269.Perparim Elmaz Haxhikaj, punëtor

270.Perparim Avdi Malaj, student

271.Petraq Dhimiter Shomo, pedagog

272.Petrika Nella Trebicka, inxhinier

273.Petrit Lirak Dodbiba, pedagog

274.Petrit Tom Legisi, student

275.Petrit Nevruz Ruka, skenarist

276.Petrit Fadil Zeqiri, student

277.Pirro Sokrat Gjini, inxhinier

278.Prenç Gjon Zogaj, botues

279.Qazim Tahir Striniqi, inxhinier

280.Ramazan Abdurrahman Hysa, botues

281.Rasim Mal Hasanaj, mësues

282.Refit Maske Nushaj, mekanik

283.Remonda Kareman Prendi, teknike

284.Rexhep Ali Alia,j piktor

285.Rexhep Mustafa Karapici, inxhinier

286.Rezart Fejzi Mujo, student

287.Ridvan Edmond Peshkepia, student

288.Rinush Fetah Idrizi, studiues

289.Robert Janaq Budina, student

290.Robert Elmaz Haxhia, punetor

291.Robert Musa Mane, inxhinjer

292.Roland Halil Pitarka, laborant

293.Sadik Muhedin Sadikaj, student

294.Saimir Ahmet Lolja, pedagog

295.Sajmir Mustafa Avxhiu, student

296.Sali Ram Berisha, kardiolog

297.Selaudin Suat Badra, punëtor

298.Sevim Hilmi Arbana, botuese

299.Sinan Mane Brahaj, nëpunëse

300.Skender Xhafer Allkja, inxhinier

301.Skender Musa Milaqi, student

302.Skender Stavro Pashko, teknik

303.Sokol Bujar Tafaruqi, student

304.Sokol Rafet Shalci, teknik

305.Sokrat Andon Nesturi, inxhinier

306.Sokrat Gaqo Loli, bibliograf

307.Sotir Llambi Qirjaqi, teknik

308.Stavri Milo Marko, student

309.Stefan Dhimiter Dhimitri, pedagog

310.Spiro Leonidha Cura, student

311.Sulejman Halil Mato, shkrimtar

312.Shaban Rexhep Memia, biolog

313.Shahin Halit Kadare, mjek

314.Shenasi Ali Rama ,poet

315.Shkelqim Nezir Daja, regjizor

316.Shkelqim Mehmet Kalaja, student

317.Shkelqim Mustaf Mustafa, student

318.Shpendi Luan Kubarçe

319.Shpetim Kasem Shkurti, student

320.Shuaip Selfo Beqiri, student

321.Taulant Tefik Biturku, student

322.Tefalin Gjovalin Malshyti, student

323.Tereza Dede Marku, studente

324.Tomor Sali Kokona, koreograf

325.Tomor Maske Nushaj, inxhinier

326.Toni Beniamin Guraziu, punëtor

327.Thanas Anastas Mitro, student

328.Thanas Koço Qirinxhi, mësues

329.TheodhoraTheofan Nepravishta, arsimtare

330.Thodhora Kristofor Zeno, studente

331.Valbona Dilaver Bedini, studente

332.Vangjel Sotir Kozma, teknik

333.Vasilika Andon Strakosha, nëpunëse

334.Vehbi Islam Sallaku, laborant

335.Viktor Resmi Hebibasi, pedagog

336.Vladimir Myfit Maliqi, teknik

337.Vladimir Jorgo Shahini, pedagog

338.Vladimir Myrfet Spaho, biolog

339.Vullnet Hysen Spahiu, student

340.Yzeir Agim Muço, inxhinier

341.Zamir Bedri Shehu, student

342.Zenel Mustafa Hoxha, inxhinier

343.Zyber Fadil Dashi këngëtar

December 13, 2017 14:02
Komento

8 Komente

 1. NjeQytetarOptimist December 13, 15:25

  Mentaliteti shqiptar eshte te udheheqi deri ne vdekje.. Ashtu dhe me deputetet.. Nga 25-30 vjet ne politike dhe nuk ushtrojne me profesjonin e tyre.. Ish presidenti I Iranit eshte bari neper fusha si njeri I thjesht. Cdo politikan evropjan mbaron termin e politikes dhe kthehet ne profesjonin e meparshem. Ne, jo. I hypem kalit dhe duhet qe te me vrasesh ose te vdes qe te zevendesohem. O thinjem dhe me trashesohet gusha e barku nga burokracia, o ska. Qahen se po iken, Nenen Shqiperi ska kush ta menaxhoj.. Do vij nje hajdut ne vedin tim thote duke u justifikuar. Ai eshte duke mbajtur ne dore nje ore te lidhur me ipeding $2.300 kostumi $1.500 kepucet $800 unaza “e dyte” diamanti qe I ka “blere” gruaja “per pervjetor ose martese e dyte (ka dale ne mode tani se e para ishte cheap) $4000 dhe celsat e Range Roverit te pastert (nga dilershipi) mbi tavoline $120 mije.. Ja politikanet tane.. Dietat, diete.. VIP ne cdo dere institucjoni. VIP ne cdo eventitet. VIP kur i bie telefonit kur do (jo kur kerkon) dicka. Ha vete, pi vete, fle vete. Paraqitu ne komisjon, firmos per paraqitjen 5 minuteshe te marresh bonusin, futja me mikrofon kokes drejtueses se komisjonit, ziji dhe vendin (pa autorizim) sepse ajo perfaqeson shtetin dhe ti jo. Polici anash ben sehir dhe degjon brockullat e tua (vazhdim seance kjo nga nje person qe sprezanton sovranin, gallat fare) ne vend qe te te ngri sgupthi. Dhe keshtu shkojn taksat e taksapaguesve shqiptar.. Ja politikani shqiptar.. Pyetja qendron: A eshte me ai politikan, apo gangster ?!?!

  Reply to this comment
 2. Arber Iliri December 13, 16:01

  A ka mundesi ti lini keto lista se po vazhdoni ne mentalitetin e partise se Punes me 200 petritat.Ky eshte turp .Shenje e nje mentaliteti primitiv.Analizoni pse prej 1990 e deri me tani ka deshtuar levizja per nje shoqeri te vertete demokratike shqiptare.Shqiptaret ne shumice jane shume me perpara si mentalitet se klasa politike qe na turperon gjithandej e perpiqet ta paraqese popullin shqiptar si mafioz e kriminal.Turp e faqe e zeze.

  Reply to this comment
  • Martin January 25, 06:56

   Ke plotesisht te drejte.

   Reply to this comment
  • Ilia Toli March 21, 07:01

   Shqiptarët “ishin” përpara. E tha mirë ai filozofi aty. Ikën të gjithë, mbetëm vetëm ne “patriotët” që s’kemi ku ikim.

   E mbaj mend mendësinë e demostruesve shqiptarë më 1990-1. Kishin ndjenjë qytetare dhe s’donin shkatërrim. Kush i pyeti?

   Reply to this comment
 3. FY December 13, 16:35

  -nqs se do ti bejme radioskopine kesaj liste mbi 90 % e tyre
  kane lidhje te forta me partine e punes
  .
  po mbi 90 perqinde tyre u bene demokrate vetem 3 muajt e fundit..BILES dhe 3 diten e fundit
  .
  pse jane minj dhe zvarrnike keto 343 kavie ?

  .
  ku ishin keto TRIMA QENEFI ne 1997 kur u shkri shteti shqiptar…

  .KUSH E MBRON SOT MOSTREN BERISHE NGA KETO SUPER KRIME:

  1-vrau ne 21 janar 2011
  2-dogji ne gerdec 26 veta
  3-tradhetoi qe shiti detin
  4-tradhetoi te varrezat e grekut
  5-sabotoi uck
  6-furnizoi miloshevicin
  7-beri genocid ndaj haklajve
  8-zhduku remzi hoxhen
  9-beri pucin e 14 shtatorin 1998
  10-dogji vendin e ne 1997
  .
  mallkuar 343 monstra….

  ju mallkon nje ish anti-enverist i para 1990-es qe me shume vlersoj enverin si diktator i ndershem se ju DEMON-KRATE te peshtirosur

  fuckyou 343 monstra !

  Reply to this comment
 4. Alban December 13, 18:12

  DJALLI IKEN GJTHNJE I FUNDIT !

  Reply to this comment
 5. MOHIKANI December 13, 18:54

  ADN i paster
  shame for humanity

  Reply to this comment
 6. arben December 14, 10:39

  Në mentalitetin anadollak të shqiptarit kur I hipën kalit vetëm plumbi të zbret prej tij.Kështu ka ndodhur e ndodh me Salën që për të mbajtur pushtetin I vrau e sakatosi shqiptarët.

  Reply to this comment
Shiko komentet

Komento

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*