Morali i munguar i një bashkimi të vonuar

Morali i munguar i një bashkimi të vonuar 2

🕔12:10, 4.Apr 2013

Në kontekstin e sotëm, bashkëpunimi PS-LSI, bart kosto politike që nuk mund të anashkalohen sikur të mos ketë ndodhur gjë prej lidershipit përkatës. Edhe ftesa-alibi (sikur të ishte e ‘porositur’) prej eksponentëve të së majtës europiane për të, nuk mund

Lexo më shumë
SI GJITHNJE I JUAJI, EDI RAMA

SI GJITHNJE I JUAJI, EDI RAMA 46

🕔19:30, 3.Apr 2013

Të dashur miq, I mirëkuptoj të gjithë ata që ndjejnë një shije balte në gojë teksa mesa duket, po mësoheshin me shijen e mjaltit të Rilindjes. Reagimet frenetike mbas shfaqjes së mundësisë së afrimit me LSI-në, të sharat e qesënditë

Lexo më shumë
Tri P-të e Metës

Tri P-të e Metës 8

🕔13:39, 3.Apr 2013

Pluset, Pengesat dhe Pritshmëritë: Çfarë vjen pas një marrëveshje mes PS-së dhe LSI-së së Metës. Reagimet e forta kundër nga baza socialiste dhe çfarë ndodhi dje në mbledhjen e kryesisë PS, nga kundërshtimi I 6 prej anëtarëve, tek heshtja e

Lexo më shumë
Peticioni dhe vërejtjet

Peticioni dhe vërejtjet 2

🕔13:25, 3.Apr 2013

“Sulltanati Osman, ardhja e osmaneve në Ballkan, respektivisht tek shqiptaret është e ngjashme me Naton dhe forcat e paktit veri-atlantik. Se sulltanati osman ka qene i egër dhe i ashpër ndaj shqiptarëve është njejtë sikur të thuash që Nato ka

Lexo më shumë
E kujt është kjo gropë?

E kujt është kjo gropë? 75

🕔00:10, 3.Apr 2013

Një marrëveshje Rama-Meta e përfolur dje në Tiranë, ka ende shumë pikëpyetje që presin përgjigje. Në qasje të parë, të le një ndjesi të çuditshme: si të lëpish mjaltë nga një gjemb. Askush nuk e quan një lëvizje të mirë;

Lexo më shumë
Ndryshimet kushtetuese të 2008-s, i zvogëlojnë shanset për qeveri teknike

Ndryshimet kushtetuese të 2008-s, i zvogëlojnë shanset për qeveri teknike 9

🕔07:49, 2.Apr 2013

Profesor Pëllumbi, ndodhemi përpara një zhvillimi të ri politik. LSI pritet të largohet nga qeveria sipas një marrëveshjeje midis Ramës dhe Metës. Por çfarë ndodh pas kësaj, a bie qeveria e Berishës? Unë mendoj se largimi i Metës dhe rënia

Lexo më shumë
Një qeveri teknike, zgjidhja më e mirë, por Meta po lëviz me dijeninë e Berishës

Një qeveri teknike, zgjidhja më e mirë, por Meta po lëviz me dijeninë e Berishës 7

🕔07:48, 2.Apr 2013

– Profesor Brokaj, ndodhemi përpara një zhvillimi të ri politik. LSI pritet të largohet nga qeveria sipas një marrëveshjeje midis Ramës dhe Metës. Por çfarë ndodh pas kësaj, a bie qeveria e Berishës? Unë e kam të vështirë ta besoj

Lexo më shumë
Avokatët e martesës PD-LSI, nga sot do jenë prokurorët e rikthimit të LSI-së

Avokatët e martesës PD-LSI, nga sot do jenë prokurorët e rikthimit të LSI-së 14

🕔07:46, 2.Apr 2013

Lorenc, përshëndetje nga DITA. Si e vlerësoni faktin që LSI është afruar me Partinë Socialiste dhe a mendoni se do të kemi rënie të qeverisë tashmë që i ikin votat e Metës? Një koalicion mes Partisë Socialiste dhe Lëvizjes Socialiste

Lexo më shumë
2 PRILL 1991 – 21 JANAR 2011:  PARALELE DHE KONKLUZIONE

2 PRILL 1991 – 21 JANAR 2011: PARALELE DHE KONKLUZIONE 12

🕔23:46, 1.Apr 2013

“Politika përcakton kush ka pushtetin dhe jo kush zotëron të  vërtetën” – Paul Krugman Në tërësinë e ngjarjeve kriminale të ndodhura në Shqipëri gjatë këtyre 23 viteve, post-komunizëm, dy kanë ngjashmëri të madhe midis tyre. Krahas ngjashmërisë ato mbartin edhe

Lexo më shumë
Bustet tona të turpit

Bustet tona të turpit 2

🕔17:01, 1.Apr 2013

Kanë dëmtuar bustin e Zogut. Nuk kam qenë unë. Por, mund të kisha qenë. Nuk jam partizan i vandalizmit, por jam simpatizant i vendosur i vandalizmit politik. Thuhet që i kanë hedhur një kavo çeliku. Më pëlqen të mendoj që nuk kanë qenë të pirë, por

Lexo më shumë