Welcome, Mr. Ambassador!

Welcome, Mr. Ambassador! 1

🕔15:20, 21.Nov 2012

Miliona shqiptarë kanë përpirë intervistat tuaja këto kohë zoti ambasador, të cilat i bëjnë autopsinë trupit të vdekur të demokracisë shqiptare. Ju jeni larguar tashmë nga ky vend, por të gjithë sëmundjet që ishin shfaqur në trupin e demokracisë, kanë

Lexo më shumë
Ja pse Kroacia hyn në BE: Ish- kryeministri Sanader DËNOHET me 10 vite burg

Ja pse Kroacia hyn në BE: Ish- kryeministri Sanader DËNOHET me 10 vite burg 0

🕔12:02, 21.Nov 2012

Ish- kryeministri kroat, Ivo Sanader, është dënuar me 10 vite burg për marrje ryshfeti nga dy kompani të huaja. Një gjykatë në Zagreb e dënoi Ivo Sanader me tre vite e gjysmë në burg për çështjen e bankës Hypo Adria

Lexo më shumë
Myslimanët pas ndërrimit të pushtetit në 2013

Myslimanët pas ndërrimit të pushtetit në 2013 0

🕔16:26, 19.Nov 2012

Për forcat politike në Shqipëri komunitetet fetare shihen si blloqe elektorale. Kjo nuk është gjë e re. A nuk pat deklaruar kryetari demokristian Ndoka se Topalli nuk po përfaqësonte katolikët siç duhet, dhe se ai merte përsipër të përmbushte interesat

Lexo më shumë
Mungesa e drejtësisë sjell fushatë të egër

Mungesa e drejtësisë sjell fushatë të egër 0

🕔12:46, 19.Nov 2012

Si e parashikoni fushatën elektorale? (OSBE ka thënë se do të jetë e egër)…. Fushatën e zgjedhjeve të përgjithshme 2013 nuk e shoh shumë të ndryshme nga ato të kaluarat. Kjo do të thotë që jam pesimist. Në të kaluarën

Lexo më shumë
Pro dhe kundër rritjes së borxhit në 62.6 %

Pro dhe kundër rritjes së borxhit në 62.6 % 0

🕔12:44, 19.Nov 2012

Sherefedin Shehu, aktualisht deputet i PD-se, mendon se buxheti i vitit 2013 nuk duhet të mbesë peng i kufirit të borxhit, por duhet të mbështesë ekonominë. Por kundër kësaj shprehet ish-ministri i Financave, Anastas Angjeli, i cili thotë se qeveria

Lexo më shumë
Fushata do jetë e paparashikueshme

Fushata do jetë e paparashikueshme 0

🕔12:43, 19.Nov 2012

Si e parashikoni fushatën elektorale? (OSBE ka thënë se do të jetë e egër)…   Jam e bindur se edhe kjo fushatë do jetë e ngjashme me ato që kemi kaluar. Fyerjet e shpifjet do jenë kryefjala dhe të gjitha

Lexo më shumë
Kjo është fushata “për jetë a vdekje”

Kjo është fushata “për jetë a vdekje” 0

🕔12:41, 19.Nov 2012

Ilir Kalemaj   Si e parashikoni fushatën elektorale? (OSBE ka thënë se do të jetë e egër)… Fushata për zgjedhjet parlamentare të vitit 2013 duket të jetë një nga fushatat më intensive në formë, organizim dhe përballje dhe kjo natyrisht

Lexo më shumë
“Vrasësit bëjnë karrierë marramendëse në të gjitha nivelet e administratës deri në Parlament”

“Vrasësit bëjnë karrierë marramendëse në të gjitha nivelet e administratës deri në Parlament” 0

🕔12:28, 19.Nov 2012

“Të gjithë ata persona që përbëjnë zinxhirin dhe hallkat e krimit, ishin dhe janë ende gjallë. Çfarë u bë me ta, vallë? Me ata të gjithë? Me ata tek e tek? Patën të gjithë karrierë të lavdishme politike e profesionale.

Lexo më shumë
“OSBE në Shqipëri bën sehir kur vidhen zgjedhjet”

“OSBE në Shqipëri bën sehir kur vidhen zgjedhjet” 3

🕔15:57, 18.Nov 2012

Daut Gumeni flet për situatën politike dhe arsyet që e shtyn të bëhet pjesë aktive e FRD-së “Me varrime të tilla pushteti vetëm sa i bën më qesharakë Zogollët”   Daut Gumeni shpjegon pse zgjodhi FRD-në si parti politike dhe

Lexo më shumë
Ç’kusur ka populli?

Ç’kusur ka populli? 0

🕔17:30, 17.Nov 2012

Del këtu edhe njëherë në pah paaftësia totale e qeverisë së Tiranës për të zgjidhur e menaxhuar problemet reale të vendit. Energji të pamata harxhohen në luftë politike dhe intriga të përçmueshme dhe thuajse gjithë dita politike e kryeministrit dhe

Lexo më shumë