Topalli vs Basha

Topalli vs Basha 2

🕔16:05, 27.Jan 2013

Pas 23 qershorit 2013, nëse Partia Demokratike do të kalojë në radhët e opozitës, vëmendja mediatike e ditëve post factum do të përqendrohet në partinë më të madhe opozitare sesa në partinë më të madhe në pushtet, PS. Në ditët

Lexo më shumë
Shtetёzimi dhe deshtetёzimi, valle jerm e Sali Berishёs.

Shtetёzimi dhe deshtetёzimi, valle jerm e Sali Berishёs. 2

🕔11:58, 26.Jan 2013

(Shqiptarët paguajnё shpenzimet e orkestrës!..) Shpesh herё Kryeministrin e kemi parё tё shfaqet si kalorёs i deshtetёzimit tё pronёs publike nё kompanitё shtetёrore. Duket se Ai nё kёtё pikё ka dashur tё imitojё Zonjёn e hekurt tё Anglisё pёr politikat

Lexo më shumë
2013-a

2013-a 2

🕔11:56, 26.Jan 2013

  Në atmosferën e fillim vitit pritshmëria për atë që do ndodhë dhe çfarë duam është e madhe. Disa u besojnë analistëve dhe të tjerë analizës së yjeve dhe pozicionit të planeteve. Që kur astrologia Meri u kthye në personazhin

Lexo më shumë
Anglia në BE, historia e një dashurie të paçelur

Anglia në BE, historia e një dashurie të paçelur 1

🕔11:54, 26.Jan 2013

Kanë kaluar plot 40 vite që kur Britania e Madhe u pranua si anëtare me të drejta të plota në europën e bashkuar që atëhere quhej  Komuniteti Ekonomik Europian. Ishte një dasëm e detyruar e cila erdhi vetëm pas dështimit

Lexo më shumë
OSBE për mandatet, Stefani: Me qëndrime të tilla bëhesh bashkëpunëtor në vjedhje!

OSBE për mandatet, Stefani: Me qëndrime të tilla bëhesh bashkëpunëtor në vjedhje! 15

🕔17:49, 25.Jan 2013

Shohim ambasadorin Wolfart që deklaron se duhen zgjedhje të lira e të ndershme! Këto deklarata, thuajse tautologjike, duket sikur nuk i vlejnë askujt nga që në fakt, i vlejnë pushtetit që po përgatit manipulimin e zgjedhjeve. Sepse është njësoj si

Lexo më shumë
Paradoksi i dy mesazheve negative të fushatës elektorale të Berishës

Paradoksi i dy mesazheve negative të fushatës elektorale të Berishës 1

🕔11:59, 25.Jan 2013

Mesazhet që jepen gjatë një fushate elektorale mund të jenë disa pozitive e disa negative. Mesazhet pozitive përcjellin vizionin/propozimet e kandidatit për të ardhmen dhe synojnë t’u mbushin mendjen votuesve të prirur drejt tij që t’ia japin votën ditën e

Lexo më shumë
Ja çfarë bëjnë Intelektualët që u dhëmb jeta e njerëzve

Ja çfarë bëjnë Intelektualët që u dhëmb jeta e njerëzve 0

🕔11:04, 25.Jan 2013

Tani që po shkruaj këto rreshta për gazetën DITA, në tavolinë kam të hapur librin e Paul Johnson-it INTELEKTUALET. Për ata që nuk e kanë lexuar këtë libër të mrekullueshëm, po rreshtoj emrat e atyre personaliteteve që autori i quan

Lexo më shumë
Toponimet greke dhe defektet e regjistrit kombëtar të Gjendjes Civile

Toponimet greke dhe defektet e regjistrit kombëtar të Gjendjes Civile 5

🕔13:13, 24.Jan 2013

Në lajmet për kthimet në kufi të qytetarëve / fëmijëve shqiptare të lindur në Greqi, më e rëndësishmja, ku unë doja të përqëndrohesha është mos prononcimi i Drejtorisë së Përgjithshme të Gjëndjes Civile, organizmi kompetent  që qëndron në sy të

Lexo më shumë
Sondazhi DITA-3 në Tiranë: Vazhdon PS e para dhe AK e treta

Sondazhi DITA-3 në Tiranë: Vazhdon PS e para dhe AK e treta 4

🕔20:18, 23.Jan 2013

Gazeta DITA ka publikuar sot sondazhin e tretë të përmuajshëm në 11 minibashkitë e Tiranës, të zhvilluar në terren në periudhën 17-21 janar. DITA raporton se 1500 pyetësorët e kampionit u plotësuan në mënyrë anonime nga të anketuarit e përzgjedhur

Lexo më shumë
RRAPA-SHTRAPA

RRAPA-SHTRAPA 0

🕔10:48, 23.Jan 2013

Qeveria shqiptare reagoi me një “deklaratë” ndaj heqjes së përmendores në Preshevë, e cila u botua sot, ndër të tjera, edhe në Faqen zyrtare të Këshillit të Ministrave online. Ashtu siç ka dalë në ueb, deklarata përmban të paktën një

Lexo më shumë