AIDS: FITORET NE LUFTEN KUNDER TIJ

AIDS: FITORET NE LUFTEN KUNDER TIJ 0

🕔10:40, 1.Dec 2012

Konferenca e 19-te Ndërkombëtare e AIDS u zhvillua për gjashtë ditë në Qershor 2012. Ajo u zhvillua në Walter E. Washington Convention Center në Washington D.C. Në këtë Konferencë folën shumë personalitete, perfshi Sekretaren e Shtetit të Amerikes Hillary Rodham

Lexo më shumë
Peshkimi ç’është e ç’do të bëhet

Peshkimi ç’është e ç’do të bëhet 1

🕔10:23, 1.Dec 2012

Sektori i Peshkimit në Shqipëri ndodhet në një situatë të vështirë. Pjesa më e madhe e anijeve të peshkimit shqiptar kanë një moshë nga 25 vjeçare deri 40 vjeçare, por nuk mungojnë edhe anijet mbi 60 vjeçare. Gjithashtu një numër

Lexo më shumë
KU TE SHPIE GOMARI O Z.MARTENS?!

KU TE SHPIE GOMARI O Z.MARTENS?! 0

🕔20:07, 30.Nov 2012

Ёshtё bёrё e udhёs qё, kur dikujt i thartohet truri i kokёs dhe niset tё bёjё njё marrёzit tё pa shёmbullt, tё tjerё njerёz ti thonё:”Ku tё shpie mushka?!”. Mirpo ajo c’ka ndodhi nё 28 Nentor 2012, nё pritjen qё

Lexo më shumë
Kockalëpirësi i mbretit tonë

Kockalëpirësi i mbretit tonë 1

🕔20:06, 30.Nov 2012

Dy republika, kjo e jona dhe ajo e Kosovës, u përkulen para kockave te mbretërisë, të vetëshpallurit mbret i shqiptarëve. Natyrisht jo i vetmi mbret yni, po në mes të Vidit që na e solli Evropa dhe Emanuelit, që e

Lexo më shumë
Si dështoi një intervistë me Sali Berishën (15 vjet që nuk e has këtë sjellje)

Si dështoi një intervistë me Sali Berishën (15 vjet që nuk e has këtë sjellje) 0

🕔14:58, 30.Nov 2012

Ne kishim planifikuar që t’i kishim që të dy, Sali Berishën dhe Edi Ramën, me nga një “Rubikon” gjatë programit special të KTV-së në 100-vjetorin e pavarësisë, por ajo me kryeministrin e Shqipërisë nuk u realizua kurrë   Isha dakorduar

Lexo më shumë
Duhet të flasim për ato skenat e djeshme me tortën, jo t’i justifikojmë!

Duhet të flasim për ato skenat e djeshme me tortën, jo t’i justifikojmë! 0

🕔14:56, 30.Nov 2012

Fishta thote në dialektin e vet që bën pak a shumë kështu: Shqipëria u bë (pa tentuar të thotë asnjëherë kush e bëri), po shqiptarët, kur do bëhen…?   Unë kam një problem shumë të madh me argumentat e djeshme

Lexo më shumë
‘Gjermani’ i fundit s’ka ikur akoma (në vend të një editoriali për 29 nëntorin)

‘Gjermani’ i fundit s’ka ikur akoma (në vend të një editoriali për 29 nëntorin) 0

🕔16:29, 29.Nov 2012

Ende vazhdon sherri,
Në mes të katundit,
Kur iku këtej,
Gjermani i fundit!

Kot e kot i kemi,
Të dy datat tona,
Se “gjermani” fundit,
S’ka ikur akoma!

Lexo më shumë
HARTAT E DËSHIRËS

HARTAT E DËSHIRËS 0

🕔15:55, 29.Nov 2012

Për dekorin e rrugëve të Tiranës këto ditë në prag të përvjetorit të Pavarësisë nuk ka mbetur gjë për t’u thënë: i shëmtuar, i rënduar, i tepruar, arrogant, katundar, banal… Është një dekor që më tepër mbulon sesa nxjerr në

Lexo më shumë
Duke festuar të ardhmen shqiptarçe të Hungarisë

Duke festuar të ardhmen shqiptarçe të Hungarisë 0

🕔15:42, 29.Nov 2012

Kryeministri hungarez, Viktor Orban u prit në Shqipëri me nderime të mëdha. I njohur për BE-në dhe botën si njeri me tendenca autoritariste, ai ka gjetur këtu tamam homologun e tij. Një media hungareze tallet me këtë vizitë   Viktor

Lexo më shumë
Njerëzit e zakonshëm kur bëhen bashkë mund të bëjnë gjëra të jashtëzakonshme

Njerëzit e zakonshëm kur bëhen bashkë mund të bëjnë gjëra të jashtëzakonshme 0

🕔14:44, 28.Nov 2012

Kristiani me origjinë nga Lezha, është shpallur fituesi i ‘Ngri Flamurin’, projekti që startoi në rrjetin social Facebook dhe u përmbyll  në aktivitetin“ Kam një ëndërr” mes 100 të rinjve  fitues që shprehen ëndrrat e tyre. Edi Rama i ka

Lexo më shumë