Aleksandër Meksi: Emrat që kanë ndikuar më shumë historinë e Shqipërisë në 100 vjet

Aleksandër Meksi: Emrat që kanë ndikuar më shumë historinë e Shqipërisë në 100 vjet 0

🕔14:41, 28.Nov 2012

“Ndër ne politika është fushë tifozi, si puna e diskutimit të penalltisë në futboll. Zakonisht kur ka festa shkon të ekstrem ky tifozllëk… Ne kemi ca veçori sepse themi JO-në përpara PO-së, jemi idhnak, nuk jemi të qetë po nuk

Lexo më shumë
Shqipëria feston 100 vjetorin me therje masive qengjash

Shqipëria feston 100 vjetorin me therje masive qengjash 0

🕔19:59, 27.Nov 2012

Duke shpresuar më kot për anulim të vendimit me therje, 1000 qengja do të masakrohen të mërkurën si kulmi i festimeve për 100 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë. Therja masive, e organizuar nga qeveria e kryeministrit Sali Berisha, ka ngjallur

Lexo më shumë
Drama me një akt e CEZ-it

Drama me një akt e CEZ-it 0

🕔10:55, 27.Nov 2012

Debati publik që po bëhet për kompanine CEZ përsëri nxjerr në pah një gabim sistematik të politikës Shqiptare në tërësi,e të mënyrës se si debatohen problemet në vecanti.Diskutimi i ditëve të fundit, i ngjan një teatri ku Qeveria dhe CEZ

Lexo më shumë
Njëqind vjet pamjaftueshmëri

Njëqind vjet pamjaftueshmëri 0

🕔10:34, 27.Nov 2012

1. Kur me këtë 28 Nëntor shqiptarët gjithandej botës të kremtojmë 100-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, do të shënojmë pikën kulmore historike të identitetit tonë. Njëkohësisht do të kemi mundësi , nëse pranojmë të analizojmë me sy kritikë, që dikush

Lexo më shumë
E megjithatë, shqiptarët do bashkohen!

E megjithatë, shqiptarët do bashkohen! 0

🕔10:33, 27.Nov 2012

Në gjeopolitikën botërore, pas 44-vjeçarit midis të fortëve të së ftohtës, u përfshinë edhe shqiptarët. Në ndryshim nga “ata” të lindjes, shqiptarët, u futën ngutshëm në rrugën e tranzicionit. Por, me një elitë politike të lidhur fiziologjikisht dhe shpirtërisht me

Lexo më shumë
Qingji që Ibrahimi therri si kurban për Ismailin dhe Amadinexhad-Berisha

Qingji që Ibrahimi therri si kurban për Ismailin dhe Amadinexhad-Berisha 0

🕔10:33, 27.Nov 2012

Qysh prej fëminisë, kam qenë i fiksuar ndaj numrave – pjesërisht më pak, ndaj fjalëve. Ky ‘mallkim’ më ka ndjekur pothuaj pa ndërprerje edhe gjatë viteve që kam hedhur ca gurë në pellgun e mediave shqiptare (të më falin këto

Lexo më shumë
Nëntor i ftohtë mes dehjes së turmave

Nëntor i ftohtë mes dehjes së turmave 0

🕔10:30, 27.Nov 2012

Teksa dalldia e festimeve të njëqindvjetorit të pavarësisë i ka dehur të gjithë në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të zi e kudo ku ka shqiptarë, zëra të kthjellët dëgjohen më rrallë se kurrë, të mbytur nga kore brohoritjesh emocionale të

Lexo më shumë
Dy dështimet “e suksesshme” me privatizimet

Dy dështimet “e suksesshme” me privatizimet 0

🕔10:26, 27.Nov 2012

Tre vjet më parë qeveria shqiptare deklaroi me bujë privatizimin e sektorit të shpërndarjes dhe shitjes së energjise elektrike në Shqipëri te konsumatorët. Kompania private çeke e bleu këtë pronë publike për 120 milionë euro. I dha paratë menjëherë dhe

Lexo më shumë
Por PS ka avantazh të qartë në Berat e Korçë

Por PS ka avantazh të qartë në Berat e Korçë 0

🕔16:31, 26.Nov 2012

“Për ne është shumë i rëndësishëm integriteti i Regjistrit Kombëtar i Shtetasve dhe çdo ndryshim që i bëhet atij, duhet të jetë konform legjislacionit”   “Në Kukës në katër muajt e fundit është bërë një rritje e papritur e popullsisë,

Lexo më shumë
Në qoftë se zgjedhjet zhvillohen sot…

Në qoftë se zgjedhjet zhvillohen sot… 0

🕔13:50, 26.Nov 2012

Në një shkrim të mëparshëm, bëra një përkthim të përafërt të përqindjeve të një sondazhi në terren për qytetin e Tiranës, të publikuar të shtunën nga gazeta DITA. Këtë përkthim e bëra duke presupozuar se totali i pjesëmarrësve në votim

Lexo më shumë