PD nuk i ka humbur votat e djathta as në ditë të këqija

PD nuk i ka humbur votat e djathta as në ditë të këqija 0

🕔16:37, 23.Nov 2012

Cilat janë shtresat shoqërore që do të rivotojnë PD-në për zgjedhjet e vitit 2013? A do të jenë ish-pronarët dhe ish të përndjekurit si shtylla kryesore e elektoratit të partisë së Berishës?   Partia Demokratike është parti e madhe dhe

Lexo më shumë
Mungesa e Meksit në ceremoninë e Topallit: “Neveri për titujt dhe për atë që i shpërndan”

Mungesa e Meksit në ceremoninë e Topallit: “Neveri për titujt dhe për atë që i shpërndan” 0

🕔16:22, 23.Nov 2012

Kur në 24 tetor Sali Berisha u fotografua me ish- kryeministrin Aleksandër Meksi në promovimin e një albumi fotografik, kushtuar 100 vjetorit të Pavarësisë me autor Meksin, disa thanë që Berishës i duhej medoemos ajo fotografi.   Sepse ai shtrëngim

Lexo më shumë
Greqi, historia e një poshtërimi të dhimbshëm.

Greqi, historia e një poshtërimi të dhimbshëm. 0

🕔15:05, 23.Nov 2012

Në 18 tetor të 2009-tës George Papandreou, socialisti i sapozgjedhur kryeministër, shpalli zyrtarisht se bilanci publik grek ishte i rremë. Gjatë vitit 2009 defiçiti arriti shifrën 15,6% e prodhimit të brendshëm bruto (nëse u arkëtua 100, u shpenzua 115,6), nga

Lexo më shumë
200 mijë vota më shumë me 150 mijë votues më pak?!

200 mijë vota më shumë me 150 mijë votues më pak?! 0

🕔14:45, 23.Nov 2012

Në zgjedhjet e vitit 2001, nga 2.67 milionë shqiptarë me të drejtë vote, 1.35 milionë (ose rreth 51 %) hodhën në kutitë e votave fletë votimi (shumica derrmuese të vlefshme e disa të pavlefshme). Ndërkohë, sipas Censusit të atëhershëm, vetëm

Lexo më shumë
Avni Rustemi nuk është “kriminel dhe killer” doktor Ndroqi

Avni Rustemi nuk është “kriminel dhe killer” doktor Ndroqi 1

🕔23:12, 22.Nov 2012

Me vendimin për vendosjen e sheshit “Çamëria” tek fusha Ali Demi u eleminua çdo konflikt i mundshëm që mund të krijohej me heqjen e bustit “Avni Rustemi’. Është e vërtetë që populli Çam ka vuajtur shumë nga persekutimi grek dhe

Lexo më shumë
Dënimi i Sanader, një sinjal për të tjerët

Dënimi i Sanader, një sinjal për të tjerët 0

🕔16:35, 22.Nov 2012

Shprehja e tij ishte e ngurtë, qëndrimi i tendosur dhe pak arrogant, kostumi i qepur me porosi dhe me kualitetin më të mirë. Kështu iu prezantua Ivo Sanader publikut gjatë gjithë procesit, kështu ishte edhe tani, kur gjykatësi kryesor i

Lexo më shumë
Welcome, Mr. Ambassador!

Welcome, Mr. Ambassador! 1

🕔15:20, 21.Nov 2012

Miliona shqiptarë kanë përpirë intervistat tuaja këto kohë zoti ambasador, të cilat i bëjnë autopsinë trupit të vdekur të demokracisë shqiptare. Ju jeni larguar tashmë nga ky vend, por të gjithë sëmundjet që ishin shfaqur në trupin e demokracisë, kanë

Lexo më shumë
Ja pse Kroacia hyn në BE: Ish- kryeministri Sanader DËNOHET me 10 vite burg

Ja pse Kroacia hyn në BE: Ish- kryeministri Sanader DËNOHET me 10 vite burg 0

🕔12:02, 21.Nov 2012

Ish- kryeministri kroat, Ivo Sanader, është dënuar me 10 vite burg për marrje ryshfeti nga dy kompani të huaja. Një gjykatë në Zagreb e dënoi Ivo Sanader me tre vite e gjysmë në burg për çështjen e bankës Hypo Adria

Lexo më shumë
Myslimanët pas ndërrimit të pushtetit në 2013

Myslimanët pas ndërrimit të pushtetit në 2013 0

🕔16:26, 19.Nov 2012

Për forcat politike në Shqipëri komunitetet fetare shihen si blloqe elektorale. Kjo nuk është gjë e re. A nuk pat deklaruar kryetari demokristian Ndoka se Topalli nuk po përfaqësonte katolikët siç duhet, dhe se ai merte përsipër të përmbushte interesat

Lexo më shumë
Mungesa e drejtësisë sjell fushatë të egër

Mungesa e drejtësisë sjell fushatë të egër 0

🕔12:46, 19.Nov 2012

Si e parashikoni fushatën elektorale? (OSBE ka thënë se do të jetë e egër)…. Fushatën e zgjedhjeve të përgjithshme 2013 nuk e shoh shumë të ndryshme nga ato të kaluarat. Kjo do të thotë që jam pesimist. Në të kaluarën

Lexo më shumë