Doli ujku nëpër sheshe…

Doli ujku nëpër sheshe… 25

🕔13:03, 27.May 2013

Doli ujku nëpër sheshe,
Doli ulëriu,
Jo mor jo, nuk ishte ujku,
Po ishte Saliu!

Doli ujku nëpër sheshe,
Duket është tërbuar,

Lexo më shumë
Jozefinë, ti nuk duhet ta hidhje kurrë atë valle!

Jozefinë, ti nuk duhet ta hidhje kurrë atë valle! 8

🕔13:02, 27.May 2013

Nuk është fjala për tingujt magjik të këngës së njohur “Josephine”, as për zërin po kaq brilant të Chris Rea dhe as për ndonjë valle të hequr në ritmin e tyre. Në të gjitha rastet, një kërcim i tillë, nën

Lexo më shumë
Rrotacioni kërkon kontributin e secilit

Rrotacioni kërkon kontributin e secilit 0

🕔12:58, 27.May 2013

Çdo njeri mund të japë një kontribut në politikë, për ta përmirësuar atë në shërbim të qytetarëve. Politika e sotme qeverisëse është konsumuar në të gjitha aspektet deri në atë pikë sa s‘ka çfarë të ofrojë më, por vetëm të

Lexo më shumë
“Debati” për Kryeministrin

“Debati” për Kryeministrin 2

🕔12:57, 27.May 2013

Prej ditësh vazhdon debati rreth çështjes se cili do të jetë kryeministër në rast të fitores se koalicionit të majtë. Dhe ky debat nuk ka për tu mbyllur derisa të zgjidhet kryeministri i ri. Të gjithë liderët opozitarë, përfshië këtu

Lexo më shumë
“Camët nuk gënjehen më me marifete karagjozësh”

“Camët nuk gënjehen më me marifete karagjozësh” 11

🕔12:12, 27.May 2013

Proverbi i popullit thotë: Po më gënjeve njëherë e ke  fajin ti që po më gënjen, po më gënjeve për të dytën herë, fajin e kam unë që të besoj. Camët nuk janë nga ata që gënjehen lehtë me marifete

Lexo më shumë
Përmbytje, përmbytje!

Përmbytje, përmbytje! 11

🕔13:49, 26.May 2013

E thënë… Nuk i mungon asgjë e megjithatë, ndjehet që kyeministri i ngjirur i Shqipërisë vuan që në këtë fushatë nuk i ka ai gurët që ka në dorë Opozita. Oh, çfarë do t’i bënte ai qeverisjes!.. Për arsimin e

Lexo më shumë
Përse çuditet shqiptari?

Përse çuditet shqiptari? 11

🕔11:47, 26.May 2013

Që shqiptarët të çuditen sa më pak dhe të forcojnë besimin se qëndrimet e diplomacisë perëndimore përcaktohen nga parimet demokratike dhe jo nga xhepi i Podestës dhe i podestëve, duhet që zyrtari amerikan, që pritet të vijë në Tiranë këto

Lexo më shumë
Për fjalët e huaja të panevojshme në mjetet e informimit masiv

Për fjalët e huaja të panevojshme në mjetet e informimit masiv 6

🕔10:50, 26.May 2013

Kur flitet për ndikime të huaja gjuhësore, çështja më e parë që mund të shqyrtohej, është ajo e huazimeve. Teorikisht, njihet që sendi a dukuria (le të themi, një shpikje teknike a teknologjike) hyn nga jashtë bashkë me fjalën me

Lexo më shumë
Shitja e madhe (4 vjet nga pakti famëkeq detar)

Shitja e madhe (4 vjet nga pakti famëkeq detar) 22

🕔10:35, 26.May 2013

Kater vjet me pare ne prag te Zgjedhjeve Parlamentare, ndodhi ajo ngjarje unike famekeqe per nje shtet, ajo që njihet në opinion si Pakti Detar me Greqinë. Kater vjet pas shitjes së madhe po te njejtet personazhe antikombetare vijojne te

Lexo më shumë
Diversioni i medias dhe rasti ‘Naço’

Diversioni i medias dhe rasti ‘Naço’ 8

🕔10:33, 26.May 2013

Eshte e tepert te kujtojme “shakane” e perfaqesuesit te LSI-se ne thirrjen e tij per te pagezuar Meten si kryeministrin e ardhshem ne paszgjedhjet e Qershorit. Kjo per faktin e thjeshte  se nese dikush hedh nje objekt pa vlere ne

Lexo më shumë