Caktimi i mandateve nuk përfshihet në juridiksionin e gjykatave

Caktimi i mandateve nuk përfshihet në juridiksionin e gjykatave 0

🕔11:31, 20.Mar 2013

Në datën 7 mars 2013, mbledhja e Gjykatës Kushtetuese, vendosi të mos legjitimojë kërkesën e a) të një të pestës së deputetëve dhe b) të Partisë Socialiste me objekt shfuqizimin si të papajtueshëm me Kushtetutën të vendimit Nr. 2/2013 dt.

Lexo më shumë
Procesi ’98. Bumerangu. “Bashkimi për demokraci” vs “Aleanca për shtetin”. Historia përsëritet

Procesi ’98. Bumerangu. “Bashkimi për demokraci” vs “Aleanca për shtetin”. Historia përsëritet 0

🕔11:26, 20.Mar 2013

(Vijon nga numri i kaluar) Duke ndjekur ecurinë e ngjarjeve vëren se dy palë votime të mbajtura përgjatë vitit 1998 kanë një ngjashmëri të hatashme me ato të mbajtura katër vjet më parë, pra në muajt maj, nëntor 1994. Kjo

Lexo më shumë
Pedofili i mendjeve

Pedofili i mendjeve 2

🕔15:06, 19.Mar 2013

A do te ishte sot  mes shokeve te klases Juliani i vogel po te funksiononte shteti?? Nje femijë 11 vjeçar eshte bere viktimë e nje maniaku seksual. Mësojmë se ky qelbësirë i bente per vete femijet neper pika-internetesh duke i

Lexo më shumë
23 Qershori, sopata dhe çorapet e Edi Ramës

23 Qershori, sopata dhe çorapet e Edi Ramës 2

🕔00:58, 19.Mar 2013

Kohët e fundit analistët Andi Bushati dhe Eduard Zalozhnja, nisur nga një kopertinë e gazetës DITA kanë  debatuar në  lidhje me strategjitë  që  opozita socialiste duhet të  ndjekë gjatë  fushatës elektorale për zgjedhjet e 23 qershorit. Nga njëra anë, Bushati

Lexo më shumë
SHBA, vota dhe brigadieri stalinist i Tiranës

SHBA, vota dhe brigadieri stalinist i Tiranës 2

🕔00:56, 19.Mar 2013

Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Zbulimit, James Clapper, në raportin e tij përpara Senatit Amerikan deklaroi prerë:  “Në Shqipëri institucionet qeverisëse vuajnë nga korrupsioni dhe ndikimi i tepruar politik mbi to. Në muajt që paraprijnë zgjedhjet e Qershorit, ekziston shqetësimi

Lexo më shumë
I gjithë faji është i medias

I gjithë faji është i medias 0

🕔00:54, 19.Mar 2013

Ditët e fundit shtypi i shkruar dhe botuesi Henri Cili i ka kushtuar disa editoriale që siguruan edhe përgjigjen e Berishës për mungesën e intervistave të tij në studiot e emisioneve politike. Kryeministri i ktheu një përgjigje të qartë të

Lexo më shumë
Votat e çakërdisura të 26 majit në Dibër

Votat e çakërdisura të 26 majit në Dibër 1

🕔00:47, 19.Mar 2013

Kurrë nuk kam menduar se do të gjejmë ndonjëherë rezulate të zgjedhjeve të 26 majit 1996 , të paktën ashtu  si janë shënuar ato , por ja që u gabuam. Më bie në dorë një tabelë përmbledhëse e rezultateve të

Lexo më shumë
PS-LSI? MORALISHT E PAMUNDUR

PS-LSI? MORALISHT E PAMUNDUR 3

🕔00:46, 19.Mar 2013

Maxhoranca aktuale është një maxhorancë artificiale dhe qëndron në këmbë me patericën ë LSI-së.(përveç  manipulimeve tashmë të njohura me kutitë që s’u hapën kurrë).  Është vërtet e habitshme dhe e rrallë, kur, në dy votime rresht, vota popullore shkon majtas

Lexo më shumë
Gjethet njëqindmilionëshe dhe ferrat e politikës shqiptare

Gjethet njëqindmilionëshe dhe ferrat e politikës shqiptare 1

🕔13:19, 18.Mar 2013

Përçudnimi i arsyes dhe dhunimi i shpresës. Gjethet njëqindmilionëshe, qofshin ato të ferrave apo të fikut (Adami dhe Eva ka gjasa të kenë përdorur ato të hardhisë), janë freskore për duart të zhdërvjellëta tashmë në lojën e kukamfshehtit që dialektika

Lexo më shumë
Vota e 16-vjeçarëve

Vota e 16-vjeçarëve 2

🕔13:18, 18.Mar 2013

Mbroçkulla e fundit është «nisma» për të ulur kufirin minimal të moshës së votuesëve të vendit tonë, nga 18 vjeç që e kemi në Kushtetutë, në moshën 16 vjeçe! «Indicjen » për t’u bërë « zëri » i këtyre gjashtëmbedhjetë

Lexo më shumë