Prapa tij Berisha. Rama e mban në këmbë. Ku shkel dhe falsifikon ligjin drejtori që flet me terma boksi si psikopat

Prapa tij Berisha. Rama e mban në këmbë. Ku shkel dhe falsifikon ligjin drejtori që flet me terma boksi si psikopat 86

🕔10:33, 1.May 2019

“Me deklaratën e djeshme në mbrojtje të kreut të Institutit të Studimit të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit ajo parti dëshmon se qëndron mbrapa Tufës dhe institutit të tij. Kurse dekorata e Xhelalit e turpëron edhe më keq atë që e

Lexo më shumë
Fantazma e vitit 1997

Fantazma e vitit 1997 34

🕔11:39, 30.Apr 2019

Bedri Islami Nëpër Shqipëri sillet një fantazmë, viti 1997. Në historinë e Shqipërisë kemi pasur dy vite të tilla, të prapshta, dërmuese, gjakrrjedhëse dhe themelgrënëse: vitin e “dum babistët” e Haxhi Qamilit dhe vitin 1997 të Sali Berishës. Në të

Lexo më shumë
Kush do t’i bëjë zap neofashistët!?

Kush do t’i bëjë zap neofashistët!? 61

🕔10:08, 30.Apr 2019

Xhevdet Shehu Në debatin që po zhvillohet aktualisht për çështjen e Luftës Antifashiste, nisur nga një projekt-rezolutë që Instituti i Studimit të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit me drejtor Agron Tufën deshi ta kalonte në parlament, ka marrë përmasa të

Lexo më shumë
“Për dokumentin e hetuesisë së 1973 që kanë nxjerrë për mua”

“Për dokumentin e hetuesisë së 1973 që kanë nxjerrë për mua” 49

🕔06:24, 29.Apr 2019

Nga Arben Duka Disa portale (pordhale) që dirigjohen nga pinjollë e mbeturina fashiste e balliste kanë filluar një fushatë me front të gjerë kundër meje,që pas përplasjes sime me A.Tufën për heronjtë që i ktheu në kriminelë lufte. Po qarkullojnë

Lexo më shumë
Lufta Nacionalçlirimtare dhe armiqtë e saj

Lufta Nacionalçlirimtare dhe armiqtë e saj 170

🕔04:59, 29.Apr 2019

Nga Viktor Malaj “Sa për të gjithë ata, qoftë këtej, qoftë andej (kufirit), për të cilët jam i bindur dhe kam fakte se bashkëpunuan me armikun e pavarësisë kombëtare me dashje dhe duke e ditur mirë e bukur se ç’bëjnë,

Lexo më shumë
Kë do votojnë? Sfida e shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut

Kë do votojnë? Sfida e shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut

🕔11:55, 26.Apr 2019

Bedri Islami Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut ndodhen para një sfide të re, ndoshta nga më të rëndësishmet e viteve të fundit: ata do të vendosin se kush do të jetë presidenti i ri i këtij vendi, por, jo vetëm

Lexo më shumë
Sfidat e sotme të sigurisë së pacientëve dhe stafit mjekësor

Sfidat e sotme të sigurisë së pacientëve dhe stafit mjekësor

🕔09:58, 26.Apr 2019

Isuf Kalo Një fjalë e urtë thotë se “Rruga e shtruar me qëllime të mira mund që shpie edhe në ferr”. Edhe kujdesi mjekësor ndaj pacientëve ndonëse gjithmonë qëllim-mirë, përmban përveç dobive të panumërta edhe rreziqe të njohura e gabime

Lexo më shumë
75 vite pas / E shkuara si alibi për gjendjen e sotme

75 vite pas / E shkuara si alibi për gjendjen e sotme 62

🕔01:55, 26.Apr 2019

Nga Fatos Tarifa 75 vite pas çlirimit të vendit nga pushtuesit fashistë e nazistë në Shqipëri vazhdohet të flitet për Luftën Antifashiste Nacionalçlirimtare, sikur ajo luftë të ketë ndodhur dje, madje sikur ende të mos ketë përfunduar! Ndërsa e tërë

Lexo më shumë
Falsiteti dhe hipokrizia e një nderimi të vonuar për veteranët e LANÇ

Falsiteti dhe hipokrizia e një nderimi të vonuar për veteranët e LANÇ 41

🕔01:53, 26.Apr 2019

Nga Xhevdet Shehu Organizata e Veteranëve të LANÇ-it pritet të nderohet me titullin e lartë “Nderi i Kombit”. Është 75-vjetori i çlirimit të atdheut nga pushtuesit nazifashistë dhe bashkëpunëtorët e tyre. E meritojnë një titull kaq të lartë veteranët, dëshmorët

Lexo më shumë
“Nder i Kombit s’jemi ne, janë ata të listës së Tufës o Taulant”

“Nder i Kombit s’jemi ne, janë ata të listës së Tufës o Taulant” 34

🕔01:43, 26.Apr 2019

Poeti i njohur Arben Duka ka komentuar propozimn e djeshëm të PS për t’i dhënë Organizatës së Veteranëve të LANÇ, urdhërin Nderi i Kombit. Duka e konsideron këtë lëvizje si hipokrizi dhe thotë se veteranët nuk mund të bëhen lolo

Lexo më shumë