Back to homepage

Blogu i Ninës

Staturë e vogël, flokë biondë, sy të shkruara, zë të hollë… Por dale, dale, prit pak një minutë

Staturë e vogël, flokë biondë, sy të shkruara, zë të hollë… Por dale, dale, prit pak një minutë 10

🕔17:57, 10.Dec 2017

E diela erdhi dhe unë bashkë me të. Ky është artikulli im i pestë dhe për të ndryshuar paksa linjë sot do hidhem tek një tjetër kategori figurash publike. Sot në lupën e Ninës shtrihet sa gjatë gjerë, zonja Iris

Lexo më shumë
Mirela rebelon dhe del… si t’ia ketë kokrra e qejfit

Mirela rebelon dhe del… si t’ia ketë kokrra e qejfit 15

🕔08:00, 3.Dec 2017

Mirëmëngjes ti që je zgjuar në 6 për të bërë ecjen e së dielës. Dhe ti që ke një shef/e të pamëshirshëm dhe të ka nxjerrë në punë edhe sot. Edhe ti tjetri që ke dalë të vësh lloton e

Lexo më shumë
Bjonde po, seksi për çfarë? Një Albanë me “esencë Disney”

Bjonde po, seksi për çfarë? Një Albanë me “esencë Disney” 5

🕔20:02, 26.Nov 2017

E diela e fundit e nëntorit…iku edhe një muaj. Thuajse po mbyllim vitin 2017 me të mirat e të këqijat e tij, arritjet dhe dështimet, fundja si çdo gjë në jetë që ka të dyja anët e medaljes. Për dikë

Lexo më shumë
Mona, ma thuaj sekretin dhe të premtoj që në verë do jem… tek kampi në Jalë, si ngjalë!

Mona, ma thuaj sekretin dhe të premtoj që në verë do jem… tek kampi në Jalë, si ngjalë! 4

🕔13:15, 19.Nov 2017

E diela erdhi shpejt&bashkë me të edhe shkrimi im. Kë kam qendisur sot do pyesni veten? Në fakt e kam ngritur stekën nga hera e kaluar. Nga Avokatja e popullit (mund ta lexoni duke klikuar KËTU) në zonjën e parë

Lexo më shumë
FOTO: Baluket e Erindës, Angelina Jolie dhe… pista e Vollgës

FOTO: Baluket e Erindës, Angelina Jolie dhe… pista e Vollgës 1

🕔21:36, 12.Nov 2017

Sot është e diel. Shënojeni këtë ditë. Sepse çdo të diel do të jeni me mua, duke skanuar estetikisht  nga fija e flokut deri në gishtin e këmbës, personazhe që do zgjidhen rastësisht nga bota e shoubizit, politikës dhe televizionit.

Lexo më shumë