Buxheti votohet me debate, nuk flitet për kufirit të pagës së patatueshme

Buxheti votohet me debate, nuk flitet për kufirit të pagës së patatueshme 0

🕔21:39, 27.Nov 2018

Tensionet kanë qenë të mëdha brenda mazhorancës, përpara diskutimeve nen për nen të paketës fiskale dhe buxhetit. Në qendër të debateve kanë qenë deklaratat e forta të bëra më parë nga kryetari i Komisionit, Erion Braçe, i cili pati thënë

Lexo më shumë
Rënia e çmimit të naftës në botë, tek ne përfitojnë vetëm tregtarët

Rënia e çmimit të naftës në botë, tek ne përfitojnë vetëm tregtarët 5

🕔15:15, 27.Nov 2018

Rënia e ndjeshme e çmimit të naftës në tregjet ndërkombëtare gjatë muajve të fundit nuk ka sjellë përfitime për konsumatorët shqiptarë, të paktën deri tani. Top Channel ka siguruar të dhënat zyrtare për çmimin mesatar me të cilin nafta mbërrin

Lexo më shumë
Sipërmarrësit e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, takime biznesi me sipërmarrësit Sllovenë

Sipërmarrësit e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, takime biznesi me sipërmarrësit Sllovenë 0

🕔14:02, 27.Nov 2018

Sipërmarrësit e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, takime biznesi me sipërmarrësit Sllovenë Më shumë se 50 biznese shqiptare dhe sllovene u takuan sot në forumin e biznesit “Shqipëri-Slloveni”, organizuar në Tiranë. Në këto takime specifike kryesisht në fushën e

Lexo më shumë
Euro vijon rënien, dollari forcon pozitat ndaj lekut

Euro vijon rënien, dollari forcon pozitat ndaj lekut 0

🕔13:50, 27.Nov 2018

  Në tregun e këmbimit valutor vendas monedhat kryesore ndërkombëtare kanë regjistruar luhatje. Situata më pozitive paraqitet për dollarin amerikan, i cili është forcuar me 0.4 lekë për njësi kundrejt monedhës vendase. Valuta këmbehet sot për 109.6 lekë në blerje

Lexo më shumë
ATP: 4.4 milionë euro kompensim, këta janë ish-pronarët që përfitojnë

ATP: 4.4 milionë euro kompensim, këta janë ish-pronarët që përfitojnë 5

🕔09:47, 27.Nov 2018

Agjencia e Trajtimit të Pronave (ATP) njofton se dje ka përfunduar procesin e shqyrtimit të disa aplikimeve për kompensim financiar me kërkesë të veçantë, të paraqitura nga subjektet e interesuara, të cilët diponojnë vendime përfundimtare, që u kanë njohur të

Lexo më shumë
Efektet në ekonomi të politikës së re të taksave në Kosovë

Efektet në ekonomi të politikës së re të taksave në Kosovë 1

🕔15:55, 26.Nov 2018

  Vendimi i Kosovës për të taksuar me 100 për qind importet nga Serbia pritet të sjellë ndryshime të rëndësishme në flukset tregtare të rajonit. Por, a e orienton taksimi i produkteve serbe, tregtinë e jashtme të Kosovës drejt Shqipërisë?

Lexo më shumë
“Telekom Srbija” s’tërhiqet: Ende në garë për të blerë Telekom Albania

“Telekom Srbija” s’tërhiqet: Ende në garë për të blerë Telekom Albania 10

🕔14:39, 26.Nov 2018

Në një kohë që qeveria shqiptare dhe ajo e Kosovës duket se janë bërë së bashku në luftën tregtare ndaj Serbisë, kjo e fundit duket se nuk është tërhequr ende nga kandidatura për blerjen e Telekom Albania. Prej thuajse dy

Lexo më shumë
Detyrat e Ballkanit Perëndimor, Shqipëria dhe Bosnja “nxënësit” e dobët

Detyrat e Ballkanit Perëndimor, Shqipëria dhe Bosnja “nxënësit” e dobët 0

🕔14:27, 26.Nov 2018

Komuniteti i Energjisë publikoi në datë 23 nëntor 2018, raportin e fundit të monitorimit të sektorit të energjisë në gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor dhe në të paktën dy nga katër masat e buta që duhet të zbatohen, Shqipëria dhe

Lexo më shumë
Telebingo-Shqiptare/ Tirana dhe Durrësi ndajnë çmimin e madh prej 1,389,100 lekësh

Telebingo-Shqiptare/ Tirana dhe Durrësi ndajnë çmimin e madh prej 1,389,100 lekësh 0

🕔12:19, 26.Nov 2018

Krahas çmimit të madh, në shorteun e kësaj të diele do të luhet edhe për makinën “Hyundai”, e cila do të jetë surpriza e radhës që loja më popullore e fatit në vend ofron për të gjithë lojtarët me rastin

Lexo më shumë
Shifrat/ Femrat pronare të mira? Ja në cilat biznese mbizotërojnë

Shifrat/ Femrat pronare të mira? Ja në cilat biznese mbizotërojnë 2

🕔10:11, 24.Nov 2018

Në vitin 2016, përqindja e pronareve/administratoreve gra është 26,8%, sipas INSTAT. Përqindja e grave pronare apo administratore në ndërmarrjet e vogla (1-4 të punësuar) është më e lartë se në kategoritë e tjera. Nga viti 2006 deri në vitin 2016,

Lexo më shumë