Çdo të thotë fitorja e Obamës për shqiptarët

Çdo të thotë fitorja e Obamës për shqiptarët 0

🕔14:55, 9.Nov 2012

Pas lajmit se Obama fitoi edhe shqiptarët e thjeshtë filluan të mendojnë se ç’do të thotë për ta kjo fitore. Problemet e vendit tonë janë të shumta dhe ndihma e SHBA-ve këta 20 vitet e fundit ka qenë e madhe

Lexo më shumë
CEZ deklaron tërheqje të investimit ngë Shqipëria

CEZ deklaron tërheqje të investimit ngë Shqipëria 0

🕔14:52, 9.Nov 2012

Opsioni më i mundshëm aktualisht për grupin CEZ, me bazë në Pragë, kompaninë më të madhe të listuar në bursë në Evropën Qendrore, është të tërhiqet nga investimi i kryer në Republikën e Shqipërisë. Ka qenë Daniel Benes, drejtor i

Lexo më shumë
Borxhi ka kaluar 60% të PBB, shifrat qeveria “luan” me statistikat

Borxhi ka kaluar 60% të PBB, shifrat qeveria “luan” me statistikat 0

🕔14:50, 9.Nov 2012

Ministria e Financave po vijon lojën me shifrat statistikore makroekonomike, me një rrezik të konsiderueshëm për fatet e vendit, po të mbahet parasysh se çfarë i ndodhi Greqisë fqinje me fshehjen e situatës reale, duke manipuluar këto shifra. Borxhi publik

Lexo më shumë
Ahmetaj: Qeveria dhe ERE shkaktarët e kaosit të CEZ

Ahmetaj: Qeveria dhe ERE shkaktarët e kaosit të CEZ 0

🕔15:33, 7.Nov 2012

Deputeti i Partisë Socialiste, Arben Ahmetaj vijoi edhe sot akuzat për abuzime ndaj kompanisë CEZ Shpërndarje. “Sot do ju tregoj shqiptarëve se si transferohen paratë nga CEZ tek kompanitë e tjera.  CEZ Albania ka faturuar mbi 30 mln $ nga

Lexo më shumë
Biznesi kërkon premtimin e Berishës për TVSH 10%

Biznesi kërkon premtimin e Berishës për TVSH 10% 0

🕔12:42, 7.Nov 2012

Shoqatat e sipërmarrësve kërkojnë rregullime fiskale   Berisha e ka harruar krejtësisht premtimin e dhënë në vitin 2005 për futjen e një Tatimi mbi Vlerën e Shtuar me shkallë të ndryshme, ndryshe nga unifikimi aktual në 20 për qind. Ky

Lexo më shumë
Armitage (BB): Borxhi 60% e PBB, rrezik për Shqipërinë

Armitage (BB): Borxhi 60% e PBB, rrezik për Shqipërinë 0

🕔12:37, 7.Nov 2012

Shqipëria rrezikon shumë nga nivelil aktual i borxhit publik në raport më Prodhimin e Brendshëm Bruto. “Borxhi në disa vende është shumë i lartë. Borxhi në Mal të Zi dhe në Shqipëri është në nivele shumë të rrezikshme, sidomos në

Lexo më shumë
Opozita denoncon vjedhjen e organizuar nga mbifaturimi i qytetarëve

Opozita denoncon vjedhjen e organizuar nga mbifaturimi i qytetarëve 0

🕔12:36, 7.Nov 2012

Deputeti i Partisë Socialiste Arben Ahmetaj ka vijuar dje denoncimet për keqmenaxhimin e sektorit të energjisë elektrike dhe dështimin e privatizimit të shpërndarjes së tij. Ai e ka quajtur madje si piramidë tsë re atë që ka ngritur pushteti i

Lexo më shumë
Kredia e keqe, humbasin pa lënë gjurmë 280 milionë euro në sistem

Kredia e keqe, humbasin pa lënë gjurmë 280 milionë euro në sistem 0

🕔12:34, 7.Nov 2012

Huatë e humbura, që bankat nuk shpresojnë se do t’i rikuperojnë më, kanë arritur në një nivel rekord prej 7% të totalit të kredisë së sistemit, apo 280 milionë euro në fund të tremujorit të tretë, bëri të ditur Banka

Lexo më shumë
Ahmetaj: CEZ mbifaturim energjisë

Ahmetaj: CEZ mbifaturim energjisë 0

🕔13:45, 6.Nov 2012

Deputeti i Partisë Socialiste Arben Ahmetaj në një deklaratë për mediat akuzoi kompaninë CEZ Shpërndarje se ka mbifaturuar konsumatorët shqiptarë, ndërsa bëri përgjegjës qeverinë që ka lejuar, sipas tij një gjë të tillë. “Ndërkohë që Sali Berisha flet për buxhetin

Lexo më shumë
Privatizimet në udhëkryq, sytë e qeverisë mbi to

Privatizimet në udhëkryq, sytë e qeverisë mbi to 0

🕔11:56, 6.Nov 2012

Shtyrja e fillimit të negociatave të ministrisë së Ekonomisë me fituesin e tenderit për privatizimin e Albpetrolit ka ngacmuar menjëherë opinionin publik lidhur me problematikën e privatizimeve. Çështja ka tronditur jo pak edhe vete qeverinë, e cila mund të thuhet

Lexo më shumë