CEZ: Ndërprerje energjie në disa nënstacione

CEZ: Ndërprerje energjie në disa nënstacione 0

🕔19:08, 25.Nov 2012

CEZ Shpërndarje njofton të gjithë konsumatorët se do të ketë stakime të energjisë elektrike në disa nënstacione me qëllim mirëmbajtjen e tyre. Sipas njoftimit, energjia elektrike do të stakohet ditën e hënë në n.stacionin e Valiasit, Porto Romanos dhe Maliqit.

Lexo më shumë
Ministri i Financave pranon krizën

Ministri i Financave pranon krizën 0

🕔15:16, 24.Nov 2012

Bode: Viti 2012, viti më i vështirë ekonomik. Deklaratat e tij vijnë në kundërshtim me ato të shefit të qeverisë   Shefi i financave të ekzekutivit shqiptar, Ridvan Bode ka pranuar dje për herë të parë publikisht se viti 2012

Lexo më shumë
Borxhi publik, nuk ka më limit

Borxhi publik, nuk ka më limit 0

🕔12:20, 23.Nov 2012

Ministria e Financave heq kufirin për borxhin publik. Viti elektoral kalon kufirin e lejuar të 60 %   Deputetët e Kuvendit shqiptar para se të njihen me draft buxhetin për vitin 2013, do t’u duhet të njihen me një ndryshim

Lexo më shumë
Miratohet paketa fiskale, nuk reflektohen kërkesat e biznesit

Miratohet paketa fiskale, nuk reflektohen kërkesat e biznesit 0

🕔16:40, 22.Nov 2012

Premtimi taksa më të ulëta, mbetet vetëm në letër. Ashpërsohet klima Ministri e Financave-Biznes   Paketa e re fiskale ashtu sic ishte paralajmëruar u miratua dje nga kryeministri Sali Berisha, pa zërin e reflektuar të biznesit. Në mbledhjen e djeshme

Lexo më shumë
Borxhi publik kalon kufirin 60%! Berisha: Nuk do vejë 63, zotohem

Borxhi publik kalon kufirin 60%! Berisha: Nuk do vejë 63, zotohem 0

🕔23:22, 19.Nov 2012

U miratua dje projekt-buxheti i vitit 2013 pas një vonese 20 ditore përtej limitit që parashikon ligji organik. Shefi i qeverisë ka shpallur vetë rritjen e nivelit të borxhit publik me pothuajse 3 për qind mbi nivelin e përcaktuar.  

Lexo më shumë
Paketa fiskale 2013: 6 projektet e qeverisë që kundërshtohen nga biznesi

Paketa fiskale 2013: 6 projektet e qeverisë që kundërshtohen nga biznesi 0

🕔16:16, 19.Nov 2012

Ndryshimet që priten të bëhen  në disa ligje, nuk e ndihmojnë  apo lehtësojnë  procedurat dhe të bërit biznes në Shqipëri. Ministria e Financave  ka përgatitur  një paketë  me disa ndryshime  si  procedurat e regjistrimit në QKR, kreditimi i biznesit të

Lexo më shumë
Shkodër, pritet të nisë puna për nxjerrjen e naftës

Shkodër, pritet të nisë puna për nxjerrjen e naftës 1

🕔20:17, 18.Nov 2012

Në fshatin Juban të komunës Gur i Zi në Shkodër pritet që të nisë puna për hapjen e një pusi nafte. Mësohet se do të jetë një kompani kanadeze e specializuar për kërkime e shpime për naftë ajo që do

Lexo më shumë
Gjykata e Tiranës ndalon shkëputjen e energjisë nga CEZ

Gjykata e Tiranës ndalon shkëputjen e energjisë nga CEZ 0

🕔22:14, 17.Nov 2012

Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë vendosi pranimin e kërkesës së kërkuesit Avokatura e Shtetit duke ndalur shkëputjen e energjisë elektrike ndaj çdo autoriteti publik, institucioneve dhe shërbimeve deri në arritjen e një marrëveshjeje përfundimtare dhe ligjore të mosmarrëveshjeve mes palëve

Lexo më shumë
Braçe: Po iku CEZ, faturën me tetë zero do e paguajnë qytetarët

Braçe: Po iku CEZ, faturën me tetë zero do e paguajnë qytetarët 0

🕔22:13, 17.Nov 2012

Opozita ka vijuar akuzat e ashpra ndaj situatës së krijuar në vend për shkak të konfliktit mes CEZ dhe Qeverisë. Deputeti socialist Erjon Brace thotë se situata e krijuar në tregun energjetik i ka rrënjët pas, në vitin 2009 kur

Lexo më shumë
Komiteti i Helsinkit: CEZ po kërcënon jetën e qytetarëve

Komiteti i Helsinkit: CEZ po kërcënon jetën e qytetarëve 0

🕔17:46, 15.Nov 2012

Ka ardhur reagimi i Komiteti Shqiptar të Helsinkit per paralajmerimin e CEZ se do te nderpres energjine per ujesjellsat. Sipas KSHH ndërprerja e energjisë për 40 ndërmarrje lokale të ujësjellësve “është një kërcënim i rëndë për jetën e shëndetin e

Lexo më shumë