Back to homepage

Intervista - Video

VIDEO: “Djali im sot do ishte… Asgjë nuk e mbush këtë boshllëk”

VIDEO: “Djali im sot do ishte… Asgjë nuk e mbush këtë boshllëk” 92

🕔19:10, 15.Mar 2020

EKSKLUZIVE DITA – Shumica dhanë shpirt atë ditë në rrugë dhe oborret e shtëpive. Të tjerë në spital. Mes tyre, fëmijë. Të tjerë vranë veten pas dramave që erdhën më pas në jetën e tyre. Me to askush nuk u

Lexo më shumë
Hamdi Haklaj: Im vëlla, vrasësi i Azem Hajdarit (PJESA III – AUDIO)

Hamdi Haklaj: Im vëlla, vrasësi i Azem Hajdarit (PJESA III – AUDIO)

🕔13:36, 12.Sep 2018

Kjo intervistë audio të cilën po e risjellim sot me pjesë bashkë me dëshmitë e dy personave të tjerë kyç në vrasjen e Azem Hajdarit, Izet Haxhia dhe Jaho Mulosmani është marrë nga DITA në nëntor 2014.    Për të lexuar

Lexo më shumë
Hamdi Haklaj: Raportet tona me Azem Hajdarin (PJESA II – AUDIO)

Hamdi Haklaj: Raportet tona me Azem Hajdarin (PJESA II – AUDIO)

🕔13:23, 12.Sep 2018

Kjo intervistë audio të cilën po e risjellim sot me pjesë bashkë me dëshmitë e dy personave të tjerë kyç në vrasjen e Azem Hajdarit, Izet Haxhia dhe Jaho Mulosmani është marrë nga DITA në nëntor 2014.    Për të lexuar

Lexo më shumë
VIDEO / Izet Haxhia: Nata e vrasjes së Azem Hajdarit

VIDEO / Izet Haxhia: Nata e vrasjes së Azem Hajdarit 104

🕔13:00, 12.Sep 2018

 VIJON NGA: KËTU Kjo pjesë është shkëputur nga cikli i intervistave të gazetës DITA me dëshmitarët dhe të dënuarit për vrasjen e deputetit Azem Hajdari. Ish-truproja i Berishës, Izet Haxhia, i dënuar për vrasjen, ndodhet aktualisht i ekstraduar në Shqipëri

Lexo më shumë
VIDEO: Flet Jaho Mulosmani, i dënuari përjetë për vrasjen e Hajdarit

VIDEO: Flet Jaho Mulosmani, i dënuari përjetë për vrasjen e Hajdarit 104

🕔12:22, 12.Sep 2018

Kjo intervistë që po ribotojmë sot është intervista e parë – video pas 14 vitesh burg me të dënuarin përjetë për vrasjen e Azem Hajdarit.  DITA e intervistoi Jaho Salihi Mulosmanin në burg në korrikun e 2014-s, gjatë një serie

Lexo më shumë
VIDEO / Izet Haxhia: Bomba te VEFA, historia e killerit Anton Gjergji

VIDEO / Izet Haxhia: Bomba te VEFA, historia e killerit Anton Gjergji 104

🕔21:46, 14.May 2018

  VIJON NGA: KËTU     Mira Kazhani: Në ngjarjet e Tropojës kanë humbur jetën shumë djem të rinj, te pafajshëm; direkt apo indirekt sa pati lidhje zoti Berisha…? Izet Haxhia: Berisha kanë qenë palë në historinë e Tropojës. Njerëz

Lexo më shumë
VIDEO / Izet Haxhia: Viti ’97, Droga dhe Azemi, Tropoja

VIDEO / Izet Haxhia: Viti ’97, Droga dhe Azemi, Tropoja 123

🕔13:59, 13.May 2018

Shënim i redaktorit: Kjo intervistë e gjatë tekst dhe Video është marrë nga DITA në shtator 2014 dhe është botuar në 4 pjesë. Është ridalja e parë në publik e Izet Haxhisë pas arratisjes së tij nga Shqipëria në 1999.

Lexo më shumë
VIDEO / Izet Haxhia: Familja Berisha që kam njohur unë

VIDEO / Izet Haxhia: Familja Berisha që kam njohur unë 170

🕔13:58, 13.May 2018

Nga Mira Kazhani* Unë nuk kam patur fatin që të jem gazetare në vitet ’90. Por kryeredaktori im Adrian Thano më ka nxitur drejt intervistave mbi ngjarjet e forta të atyre viteve që siç thotë ai, shënjuan fatin e asaj që

Lexo më shumë
VIDEO: Një intervistë me Elhaidën në DITA

VIDEO: Një intervistë me Elhaidën në DITA 20

🕔01:12, 1.Mar 2015

Elhaida Dani flet për herë të parë për Dita pas debatit të krijuar për ndërrimin e këngës fituese krejt papritur. Këngëtarja i përgjigjet sulmeve të disa kolegeve shqiptarë si Anjeza Shahini por edhe emra të tjerë që e janë hakërryer

Lexo më shumë
Zhgënjimi i Anës: Premtuan drejtësi, tani të gjithë duan ta mbyllin me kaq (VIDEO)

Zhgënjimi i Anës: Premtuan drejtësi, tani të gjithë duan ta mbyllin me kaq (VIDEO) 74

🕔22:15, 21.Jan 2015

EKSKLUZIVE – DITA Mira Kazhani     Mjaftojnë disa minuta për të kuptuar se ish-11 vjeçarja që falë një kopertine Thano-Benzenberg u kthye 4 vite më parë në një lloj simboli të kërkimit të drejtësisë në emër të familjeve të

Lexo më shumë

Njoftim

Njoftim

Njoftim