Back to homepage

Jeta ne cift

E ka koka fajin, jo trupi!

E ka koka fajin, jo trupi! 3

🕔15:37, 23.Sep 2020

Dr. Adem Harxhi   Disa nga ju janë të frikësuar dhe mendojnë keq për veten, për aktet seksuale që kryejnë dhe për marrëdhëniet që krijojnë. Për ta gëzuar sa më mirë seksin, ju duhet të largoni frikërat që keni. Ju,

Lexo më shumë
Dr.Harxhi: Nuk është as e shëndetshme e as tërheqëse, kur përpiqeni të bëheni si dikush që nuk jeni (dhe kjo nuk vlen vetëm për seksin)

Dr.Harxhi: Nuk është as e shëndetshme e as tërheqëse, kur përpiqeni të bëheni si dikush që nuk jeni (dhe kjo nuk vlen vetëm për seksin) 1

🕔20:09, 8.Sep 2020

Dr. Adem Harxhi   Shëndeti dhe kënaqësia seksuale arrihen më mirë, kur dy partnerët e trajtojnë njëri-tjetrin si të barabartë, kur janë mendjehapur dhe të kujdesshëm. Manipulimet, shtirja dhe hipokrizia nuk janë shprehje e  respektit dhe mirësisë. Manipulatorët janë egoistë,

Lexo më shumë
Pornografia, e mirë apo e keqe?

Pornografia, e mirë apo e keqe? 4

🕔21:18, 1.Sep 2020

Pyetja që shumë njerëz bëjnë është: “A është e mirë pornografia?”. Përgjigjen për këtë pyetje mos prisni ta gjeni në shkrimet e mia. Kësaj pyetjeje duhet t’i përgjigjeni ju. Nëse ju dëshironi ta bëni pornografinë pjesë të jetës tuaj, ky

Lexo më shumë
Për bisedat prindër-fëmijë mbi seksin

Për bisedat prindër-fëmijë mbi seksin 17

🕔20:19, 28.Aug 2020

Dr. Adem Harxhi Ekziston një pengesë natyrale, thuajse incestoze, që nuk i lejon prindërit të bisedojnë për seksin me fëmijët e tyre. Kjo e bën të vështirë që prindërit dhe fëmijët ta shikojnë njëri-tjetrin në sy, si dy persona seksualë.

Lexo më shumë
Letër e hapur për të dashurin tim të ardhshëm dhe 10 gjërat që duhet të dijë

Letër e hapur për të dashurin tim të ardhshëm dhe 10 gjërat që duhet të dijë 3

🕔20:02, 25.Aug 2020

Nuk kam qenë kurrë shumë e zonja në një lidhje. Kjo sepse unë pres që të gjithë njerëzit të kenë qëllime të mira dhe shikoj vetëm aspektet pozitive të tyre. Të gjitha lidhjet që kam pasur kanë qenë toksike në

Lexo më shumë
Mos e nisni martesën duke gënjyer (+16)

Mos e nisni martesën duke gënjyer (+16) 0

🕔20:32, 22.Aug 2020

PYETJE: Doktor, Doja të dija në se ka ndonjë mënyrë që të zëvendësohet himeni me anë të operacionit? Unë nuk jam e virgjër, por do të martohem me një djalë që pret të jem e virgjër natën e parë të

Lexo më shumë
Është në dorën tuaj (+16)

Është në dorën tuaj (+16) 8

🕔11:02, 1.Aug 2020

PYETJE: Jemi një çift me dy fëmijë të moshës shtatë dhe katër vjeç. Dhjetë vjet  martesë kanë qenë normale, ashtu si shumica e të njohurve të mij. Problemi im është se gruaja, thuajse vazhdimisht, kur vjen puna për të bërë

Lexo më shumë
Njihni introvertët! Besojnë se të gjithë janë si ata, besnikë dhe zemërmirë. Por…

Njihni introvertët! Besojnë se të gjithë janë si ata, besnikë dhe zemërmirë. Por… 5

🕔14:18, 25.Jul 2020

Njerëzit e ndrojtur, apo siç është bërë zakon të quhen, njerëzit introvertë, jetojnë në marrëdhënie toksike, sepse ata nuk kërkojnë shumë. Njerëz të tillë nuk presin që personi tjetër t’i nxjerrë për dreka apo darka romantike, apo t’i përgjigjet mesazheve

Lexo më shumë
Centimetrat tiranikë

Centimetrat tiranikë 20

🕔22:11, 22.Jul 2020

Dikur në Greqinë dhe Romën e lashtë, por edhe në mesjetë, burrat me penis të madh  viheshin në lojë dhe talleshin. Por ja që kohët ndryshojnë dhe bashkë me to, ndryshojnë edhe perceptimet. Megjithëse jo për të gjithë burrat ka

Lexo më shumë
Edhe dashuria kërkon prova. Të rinjtë tanë duhet ta kuptojnë se dashuriçkat dhe kalimi nga lulja në lule, janë…

Edhe dashuria kërkon prova. Të rinjtë tanë duhet ta kuptojnë se dashuriçkat dhe kalimi nga lulja në lule, janë… 8

🕔05:00, 20.Jul 2020

Nga Prof. Nasho Jorgaqi   Kur bisedohet për dashurinë do t’ishte më mirë të thuheshin sa më pak teorizma dhe të jepeshin më shumë shembuj. Përkufizimet zakonisht harrohen shpejt, kurse fakti i gjallë mbetet dhe bëhet mësim për çdo njeri.

Lexo më shumë

Njoftim

Njoftim

Njoftim