Back to homepage

Jeta ne cift

Një praktikë seksuale ende e panjohur

Një praktikë seksuale ende e panjohur

🕔19:45, 3.May 2020

Seksi dhe seksualiteti human, siç dihet, kanë tre qëllime kryesore: ne bëjmë seks për riprodhim, për të qetësuar veten dhe si një formë kënaqësie. Shpesh, këto tre qëllime kombinohen të gjitha bashkë. Duhet të dini se ka edhe një kategori

Lexo më shumë
FOTO: Puthja 2800 vjeçare, historia e dashurisë që sfidoi vdekjen

FOTO: Puthja 2800 vjeçare, historia e dashurisë që sfidoi vdekjen 9

🕔19:45, 27.Apr 2020

Kjo foto është shkrepur në 1972 dhe do mbetet në histori si simboli i dashurisë që triumfon mbi jetën dhe vdekjen. Njihet me emrin “skeletet e Hasanlu” – raporton DITA. Bëhet fjalë për dy skelete të zbuluar gjatë gërmimeve në

Lexo më shumë
Gratë, sipas Balzakut

Gratë, sipas Balzakut 15

🕔11:49, 4.Apr 2020

Disa thënie të veçanta për femrat nga kryevepra e Balzak, “Komedia njerëzore”. 1-“Thonë se njerëzit janë të egër, edhe tigrat gjithashtu; por, as mizoritë e tigrave, as të nepërkave, as të diplomatëve, as të përfaqësonjësve të ligjës, as të xhelatëve,

Lexo më shumë
Ëndrra që shqetësojnë: Kompleksi i Elektrës ose seksi me babanë. Pyetje-Përgjigje me Dr.Harxhin (+18)

Ëndrra që shqetësojnë: Kompleksi i Elektrës ose seksi me babanë. Pyetje-Përgjigje me Dr.Harxhin (+18) 13

🕔08:06, 23.Mar 2020

PYETJE: Doktor, vazhdimisht shikoj ëndrra të çuditshme. Ato fillojnë duke flirtuar me një zotëri të moshuar, pastaj ato evoluojnë shpejt drejt një pasioni seksual të nxehtë. Zotëria i moshuar nuk është gjithmonë po i njëjti person ( ai mund të

Lexo më shumë
Hiq dorë nga seksi dhe shiko shëndetin?!

Hiq dorë nga seksi dhe shiko shëndetin?! 28

🕔11:44, 11.Mar 2020

Mos u vini veshin mesazheve të gabuara të televizioneve dhe filmave, që e konsiderojnë intimitetin dhe  seksin sikur janë vetëm për të rinjtë. Unë nuk  besoj se ju, ashtu si edhe gjithë të tjerët, të keni parë ndonjë skenë intime

Lexo më shumë
8 këshilla për të martuarit nga Dr.Harxhi

8 këshilla për të martuarit nga Dr.Harxhi 7

🕔14:39, 7.Mar 2020

Dr. Adem Harxhi    Interesi për seks nuk është, vazhdimisht, në ngjitje (siç do ta dëshironim të gjithë), por ka ngjitjet dhe zbritjet e tij. Kjo u ndodh të martuarve, por jo rrallë prek edhe të rinjtë që akoma nuk

Lexo më shumë
Nëse doni që të zgjasë…

Nëse doni që të zgjasë… 1

🕔18:45, 5.Mar 2020

Nuk është e lehtë, në ditët e sotme, të kesh një martesë apo bashkëjetesë fushë me lule. Por nëse doni ta bëni një marrëdhënie të zgjasë ju duhet të bëni shumë përpjekje. Këto këshilla të thjeshta mund t’ju vijnë në ndihmë:

Lexo më shumë
Testosteroni dhe djemtë

Testosteroni dhe djemtë 2

🕔17:08, 2.Mar 2020

Testosteroni është një hormon steroid që prodhohet në testikuj dhe në gjëndrat adrenale. Ai është hormoni mashkullor kryesor, por që e kanë edhe gratë, ndonëse, në sasi shumë më të vogël. Pas pubertetit, niveli i testosteronit tek meshkujt është 8

Lexo më shumë
Kritiku im i brendshëm…

Kritiku im i brendshëm… 3

🕔20:20, 24.Feb 2020

Shumë njerëz janë të rrënuar nga vetëkriticizmi, zëri i brendshëm që e vë në dyshim çdo vendim dhe çdo lëvizje. A po veproj mirë? Çfarë mund të bëj më mirë? A është i gabuar ky veprim? Kritiku juaj i brendshëm

Lexo më shumë
Kujdes me zemrën e thyer…

Kujdes me zemrën e thyer… 1

🕔23:44, 18.Feb 2020

Sindroma e zemrës së thyer lidhet me ekzistencën e kancerit në organizmin e njeriut në të paktën një në çdo gjashtë raste. Sindroma në fjalë e quajtur edhe si takotsubo ndodh kur një njëra prej barkusheve zgjerohet përkohësisht dhe nuk pompon mirë

Lexo më shumë

Njoftim

Njoftim

Njoftim