Back to homepage

Jeta ne cift

A mund të funksionojë?

A mund të funksionojë? 5

🕔00:42, 27.Aug 2019

Ndoshta na ka ndodhur vetë, shpesh kemi dëgjuar nga miqtë tanë apo kemi diskutuar duke pirë një kafe se si marrëdhëniet në distancë janë një dështim i sigurt. Si mund të funksionojë një lidhje vetëm nëpërmjet Skype apo duke harxhuar

Lexo më shumë
Testosteroni dhe djemtë

Testosteroni dhe djemtë 2

🕔20:08, 21.Aug 2019

Testosteroni është një hormon steroid që prodhohet në testikuj dhe në gjëndrat adrenale. Ai është hormoni mashkullor kryesor, por që e kanë edhe gratë, ndonëse, në sasi shumë më të vogël. Pas pubertetit, niveli i testosteronit tek meshkujt është 8

Lexo më shumë
Kujdes me zemrën e thyer…

Kujdes me zemrën e thyer… 0

🕔09:44, 11.Aug 2019

Sindroma e zemrës së thyer lidhet me ekzistencën e kancerit në organizmin e njeriut në të paktën një në çdo gjashtë raste. Sindroma në fjalë e quajtur edhe si takotsubo ndodh kur një njëra prej barkusheve zgjerohet përkohësisht dhe nuk pompon mirë

Lexo më shumë
Mos e nisni martesën duke gënjyer (+16)

Mos e nisni martesën duke gënjyer (+16) 0

🕔03:32, 8.Aug 2019

PYETJE: Doktor, Doja të dija në se ka ndonjë mënyrë që të zëvendësohet himeni me anë të operacionit? Unë nuk jam e virgjër, por do të martohem me një djalë që pret të jem e virgjër natën e parë të

Lexo më shumë
Pornografia, e mirë apo e keqe?

Pornografia, e mirë apo e keqe? 0

🕔14:18, 5.Aug 2019

Pyetja që shumë njerëz bëjnë është: “A është e mirë pornografia?”. Përgjigjen për këtë pyetje mos prisni ta gjeni në shkrimet e mia. Kësaj pyetjeje duhet t’i përgjigjeni ju. Nëse ju dëshironi ta bëni pornografinë pjesë të jetës tuaj, ky

Lexo më shumë
Është në dorën tuaj (+16)

Është në dorën tuaj (+16) 5

🕔23:02, 31.Jul 2019

PYETJE: Jemi një çift me dy fëmijë të moshës shtatë dhe katër vjeç. Dhjetë vjet  martesë kanë qenë normale, ashtu si shumica e të njohurve të mij. Problemi im është se gruaja, thuajse vazhdimisht, kur vjen puna për të bërë

Lexo më shumë
Për ne janë perversitete, për ta janë normale

Për ne janë perversitete, për ta janë normale 2

🕔07:02, 26.Jul 2019

Nëse mendoni se seksi, aktivitet i nevojshëm për mbijetesën e qenies njerëzore, bëhet njëlloj në gjithë botën, e keni gabim. Nga këndvështrimi i praktikave seksuale çdo kulturë ka traditat e saj, disa prej të cilave mund të na duken të

Lexo më shumë
Spo ia del dot me stresin? Martohu

Spo ia del dot me stresin? Martohu 14

🕔17:48, 17.Jul 2019

Nisur nga fakti që e shohim martesën si një përgjegjësi shumë të madhe (në fakt është) kemi krijuar bindjen se të lidhësh kurorë për vite me radhë duhet të jetë tepër stresuese. Ndonëse martesa nuk është ajo çfarë shohim në

Lexo më shumë
Të jesh a të mos jesh e virgjër (+16)

Të jesh a të mos jesh e virgjër (+16) 1

🕔15:24, 16.Jul 2019

Doktor, Në Universitet jam njohur me një djalë, që tani është i dashuri im. Kemi tre muaj që takohemi dhe jam e kënaqur me këtë situatë. Tani kemi filluar të flasim se si mund të shkojmë më thellë në marrëdhëniet

Lexo më shumë
Pyetje – përgjigje me Dr.Harxhin (+18)

Pyetje – përgjigje me Dr.Harxhin (+18) 4

🕔22:39, 13.Jul 2019

Pyetje: Jam një burrë tridhjetë e pesë vjeç. Gruaja është pesë vjet më e re nga unë dhe kemi dy fëmijë. Ka disa muaj që më ka humbur tërësisht interesi për seks. Bëjmë seks shumë rrallë dhe kjo është bërë

Lexo më shumë