Back to homepage

Jeta ne cift

Të këqijat që sjell martesa

Të këqijat që sjell martesa 0

🕔22:34, 23.Oct 2018

Martesa është një nga aktet më të rëndësishme në jetë dhe një na momentet më të shumëpritur për një pjesë të mirë të njerëzve. Ky akt jo gjithmonë shihet si një gjë e mirë, ka edhe nga ata që e

Lexo më shumë
7 gjeste të vogla por të rëndësishme për përmirësimin e marrëdhënies tuaj

7 gjeste të vogla por të rëndësishme për përmirësimin e marrëdhënies tuaj 0

🕔17:28, 22.Oct 2018

Fjalimet romantike dhe postimet e frymëzuara në Instagram-it nuk janë domosdoshmërisht përbërësit e një marrëdhënieje të fortë dhe të lumtur. Përkundrazi, janë zakonet e vogla dhe të thjeshta, ato që kanë një efekt të madh pozitiv. Më poshtë, terapistët e

Lexo më shumë
Gjestet e një burri të dashuruar…

Gjestet e një burri të dashuruar… 3

🕔19:53, 17.Oct 2018

Si mund ta zbuloni nëse partneri juaj ju do apo jo? Gjuha e trupit ka qenë temë studimi për shumë vite. Nëse vini re këto gjeste nga partneri juaj, kjo do të thotë se ai është shumë i dashuruar me

Lexo më shumë
Në dashuri ka fjalë që qajnë dhe lotë që flasin

Në dashuri ka fjalë që qajnë dhe lotë që flasin 11

🕔15:45, 13.Oct 2018

Dritëro Agolli ka qenë ndër poetët dhe shkrimtarët e dashur të brezit të tij. Nga librat e Agollit kemi shkëputur disa shprehje për dashurinë dhe jo vetëm. Mund t’i shijoni gjatë kohës së lirë dhe t’i përdorni gjatë bisedave me

Lexo më shumë
Kriza e moshës së mesme

Kriza e moshës së mesme 1

🕔18:23, 12.Oct 2018

Meshkujt arrijnë kulmin e seksualitetit të tyre rreth moshës 17- 18 vjeç, në atë moshë seksi pushton mendjen e tyre në mënyrë konstante. Në fund të 20-tave dhe pasi kalojnë 30-tat, dëshira seksuale është më e qetë, por kjo nuk

Lexo më shumë
Kjo është “vitamina më seksi” në qarkullim

Kjo është “vitamina më seksi” në qarkullim 4

🕔14:23, 8.Oct 2018

Disa studime kanë lidhur vitaminën D, ose mungesën e saj me ndryshimet në “makinën tonë” seksuale. Një mungesë e vitaminës D mund të shkaktojë nivele të ulëta të estrogjenit tek gratë, gjë që rezulton në një energji seksuale të ulët.

Lexo më shumë
Fjalët që meshkujt duan të dëgjojnë nga femra që kanë përkrah

Fjalët që meshkujt duan të dëgjojnë nga femra që kanë përkrah 0

🕔21:00, 6.Oct 2018

Gratë janë të njohura për natyrën e tyre emocionale dhe të butë, e nga kjo nuk është çudi që ndjenjat e tyre të shkatërrohen si rezultat i përplasjes së ndjenjave. Kjo do të thotë që ato e përkthejnë marrëdhënien e

Lexo më shumë
Partnerë dimri, partnerë vere…

Partnerë dimri, partnerë vere… 0

🕔14:00, 5.Oct 2018

Keni menduar ndonjëherë pse djemtë e lindur në dimër janë më të çuditshëm se fëmijët e lindur në verë, dhe e anasjella, kur vjen puna në shtrat? Epo mos kërkoni më përgjigje sepse do t’jua japë astrologia Suzie Kerr Wright.

Lexo më shumë
Ndodh pas 6 muajsh…

Ndodh pas 6 muajsh… 2

🕔21:04, 2.Oct 2018

Gjashtë muajt e parë të lidhjes mund të cilësohen si periudhë kur çifti “mësohet” me jetën seksuale, tregon një studim i ri. Kjo është koha për të mësuar se çfarë i pëlqen partnerit dhe për të fituar qetësinë dhe sigurinë

Lexo më shumë
Sa ndikon përmasa?

Sa ndikon përmasa? 9

🕔03:25, 1.Oct 2018

Përmasa e organit seksual mashkullor është ndër temat më të diskutuara që lidhen me seksin. Megjithëse shumë studime dalin në përfundimin se përmasa nuk ndikon në mendimin që kanë femrat për performancën seksuale të partnerit, sërish janë të shumta rastet

Lexo më shumë