Back to homepage

Jeta ne cift

Narcisti që ti dashuron…

Narcisti që ti dashuron… 0

🕔11:39, 17.Apr 2019

Narcistët është paksa vështirë të vihen re, veçanërisht nëse po përjetoni një romancë me një person të tillë. Ju nuk kuptoni asgjë sepse sjellja e tij ndyshon në mënyrë konstante. Por, sipas një studimi të publikuar në “Journal of Personality”,

Lexo më shumë
Partneri ka në dorë “çelësin” e një jetë të mirë seksuale!

Partneri ka në dorë “çelësin” e një jetë të mirë seksuale! 0

🕔15:27, 16.Apr 2019

Është ideale të kesh një partner që të thotë komplimente të sinqerta. Por kur vjen puna tek jeta seksuale ekziston një kompliment i vetëm që mund të bëjë që çdo femër të ndihet e lirë, bashkëpunuese dhe të ketë vetëbesim

Lexo më shumë
Një fillim i ri në dhomën e gjumit…

Një fillim i ri në dhomën e gjumit… 1

🕔12:23, 16.Apr 2019

Pas lindjes së fëmijës, është e vështirë të gjeni veten të përfshirë në jetën seksuale – edhe për bashkëshortin mund të jetë po e njëjta gjë. Për të disiplinuar veten e për të bërë diçka të bukur edhe për partnerin,

Lexo më shumë
Lista me kërkesat: Çfarë do ai nga ti?

Lista me kërkesat: Çfarë do ai nga ti? 1

🕔14:09, 15.Apr 2019

Në një çift, dashuria është ajo që mban gjallë marrëdhënien. Por përveç dashurisë, ekzistojnë disa nevoja të tjera si vëmendje, respekt, dhe sinqeritet. Më poshtë mund të shihni një listë të kërkesave më të rëndësishme , që një mashkull ka

Lexo më shumë
Në mëngjes… apo në mbrëmje?

Në mëngjes… apo në mbrëmje? 1

🕔13:36, 15.Apr 2019

Sipas një studimi nga Journal of America Association, femrat janë të interesuara për aktivitetin seksual kryesisht në mbrëmje në orët 11:00 deri në 2:00 të mëngjesit, kurse meshkujt preferojnë agimin, midis orëve 06:00 deri në orën 09:00 në mëngjes. Praktikisht

Lexo më shumë
Flutura ne stomak, rrahje zemre…dimensioni kimik i dashurisë

Flutura ne stomak, rrahje zemre…dimensioni kimik i dashurisë 1

🕔11:20, 15.Apr 2019

Flutura ne stomak, rrahje zemre, marrje fryme… Dashuria eshtë vërtet nje stuhi kimike. Çfarë fshihet realisht pas këtyre ndjesive? TURBINË HORMONESH – Studime të shumta kanë treguar se, kur bie në dashuri, disa zona përgjegjëse për prodhimin e hormoneve të

Lexo më shumë
Zgjat më pak sesa minutat e një kënge!

Zgjat më pak sesa minutat e një kënge! 1

🕔14:38, 13.Apr 2019

Prindërit modernë po luftojnë shumë që ta mbajnë pasionin “gjallë”! Sipas prestigjozes The Sun marrëdhënia intime e prindërve të rinj po transformohet. Përmes studimit 71% e prindërve pranonin se zgjidhnin një marrëdhënie seksuale“shpejt e shpejt” që zgjaste nga 2 minuta

Lexo më shumë
Çfarë fshihet pas një puthjeje?

Çfarë fshihet pas një puthjeje? 0

🕔14:16, 13.Apr 2019

“Më puth dhe do të shohësh se sa e rëndësishme jam”, ka thënë një poete dikur. Puthja erotike (në krahasim me puthjen e respektit, miqësisë, mirësjelljes ose prindit-fëmijë) është e njohur në shumicën e kulturave në mbarë botën. Shumica dërrmuese

Lexo më shumë
Ëndrra që më shqetësojnë (Pyetje-Përgjigje me Dr.Harxhin)

Ëndrra që më shqetësojnë (Pyetje-Përgjigje me Dr.Harxhin) 0

🕔14:06, 13.Apr 2019

PYETJE: Doktor, vazhdimisht shikoj ëndrra të çuditshme. Ato fillojnë duke flirtuar me një zotëri të moshuar, pastaj ato evoluojnë shpejt drejt një pasioni seksual të nxehtë. Zotëria i moshuar nuk është gjithmonë po i njëjti person ( ai mund të

Lexo më shumë
Takimet seksuale… post ndarje

Takimet seksuale… post ndarje 0

🕔13:01, 13.Apr 2019

Frika më e madhe pas një ndarjeje është dëshira për tu kthyer sërish tek ai, emocionalisht apo fizikisht.  Kjo e fundit tundon më shumë dhe “mëkaton” më shumë. Gjithsesi, të shkosh në shtrat me ish-in, nuk është edhe aq e dëmshme

Lexo më shumë