Back to homepage

Jeta ne cift

Gjelat e tredhur, femrat me penise… Lidhja midis hormoneve seksuale dhe sjelljes

Gjelat e tredhur, femrat me penise… Lidhja midis hormoneve seksuale dhe sjelljes 4

🕔10:35, 14.Aug 2018

Dr.Adem Harxhi Vijon nga KËTU Gjelat e tredhur (kastruar), viti 1849,  Lidhja e parë midis hormoneve seksuale dhe sjelljes u tregua në Gjermani nga  Arnold Bertholdi.  Ai trodhi (kastroi) gjashtë gjela agresivë. Pas kësaj, ata nuk luftuan më me njëri-tjetrin.

Lexo më shumë
Gratë kanë më shumë tru nga burrat?

Gratë kanë më shumë tru nga burrat? 5

🕔11:10, 13.Aug 2018

Dr.Adem Harxhi   Në 1986 kërkuesit zbuluan një ndryshim midis trurit të femrave dhe trurit të meshkujve. Tufa nervore që lidh hemisferën e djathtë me të majtën (Corpus callosum), është më i trashë dhe më i pasur me lidhje nervore

Lexo më shumë
Skllav dhe Xhelat…

Skllav dhe Xhelat… 2

🕔00:04, 12.Aug 2018

  Nuk më pëlqen të punoj me pacientë të dashuruar. Ndoshta është edhe për shkak të zilisë-edhe unë e dëshiroj magjepsjen. Ndoshta ngaqë dashuria dhe psikoterapia janë në thelb të papajtueshme. Terapisti i mirë e lufton errësirën dhe kërkon ndriçimin,

Lexo më shumë
“Premtoj të gaboj”

“Premtoj të gaboj” 5

🕔12:12, 10.Aug 2018

  Ky qe premtimi i vetëm që i bëra, e gjithë filozofia ime në tri fjalë. Nuk besonte te mundësia e përsosmërisë, nuk bënte asgjë për ta arritur sepse, nëse nuk ekziston, pse duhet ta kërkosh? Dhe jetonte për gjithçka

Lexo më shumë
Në pritje të dallgës së shtatë…

Në pritje të dallgës së shtatë… 2

🕔10:45, 8.Aug 2018

  Jam ulur në ballkon në Playa de Alojera, në La Gomera, e kam hedhur vështrimin mbi gjirin shkëmbor me njollat e rërës dhe dallgët e kripura plot shkumë që vijnë nga thellësitë e ujërave të detit, por dhe pak

Lexo më shumë
Mora prej teje një letër…

Mora prej teje një letër… 2

🕔14:28, 7.Aug 2018

E dashura ime, mora prej teje një letër që më ka lumturuar. Në të thuhet çdo gjë që një njeri mund t’i thotë një tjetri e sidomos thuhen ato që vetëm ti mund të m’i thuash. Secili nga ne është

Lexo më shumë
Turquerie, korridoret e seksit sulltanor që magjepsën Perëndimin

Turquerie, korridoret e seksit sulltanor që magjepsën Perëndimin 11

🕔09:30, 7.Aug 2018

Opera komike e Mozart “Ikja prej Haremit” e ka mbajtur përherë ndezur kuriozitetin e perëndimorëve mbi haremet në ish-Perandorinë Turke. Daily Mail sjell nji pershkrim te detajuar të jetës në atë që quhej haremi i sulltanit. Gazeta shkruan se kur

Lexo më shumë
Nuk ndalet kjo lojë e përjetshme…

Nuk ndalet kjo lojë e përjetshme… 4

🕔16:26, 31.Jul 2018

Në atë pyll të largët shpërndritës Do doja të isha me ty Vetëm me ty… Me ty të ndjeja diellin, erën, dheun Pëshpërimat e gjetheve ti dëgjoja me ty Heshtjen dhe këngët…   Aty… Dua të zhvishem në dritën e

Lexo më shumë
Dua të vij tek ty…

Dua të vij tek ty… 6

🕔12:17, 29.Jul 2018

Dua të vij tek ty e dashur. Të vij… Dhe të mos kthehem më kurrë te Vetja   Nuk dua rrugë drejt teje Rrugët kanë kthesa dhe kujtime Kujtime që rronin në terr dhe tani vdesin në dritë   Dua

Lexo më shumë
Si të ruajmë intimitetin pas ardhjes në jetë të një fëmije?

Si të ruajmë intimitetin pas ardhjes në jetë të një fëmije? 0

🕔22:34, 28.Jul 2018

Ardhja në jetë e një fëmije është një nga momentet më të bukura për një çift. Por pavarësisht lumturisë për pjesëtarin më të ri të familjes, partnerët ankohen jo rrallë për mangësi  në jetën seksuale. Një mënyrë e re jetese,

Lexo më shumë