Back to homepage

Kendi i Kryeredaktorit

Ndonjëherë duhen rrahur gratë…

Ndonjëherë duhen rrahur gratë… 17

🕔10:40, 15.Oct 2017

I nderuar Kryeredaktor Ndonjëherë duhen rrahur gratë, dhe për këtë çdokush ka të drejtën të më quaj të çmendur për aq kohë sa i besohet bindjes se të vërtetat më të çuditshme duhet t’ja themi vetëm vetes. Nuk ka burrë

Lexo më shumë
E sikletshme, e lodhshme, sidomos për pensionistët… 

E sikletshme, e lodhshme, sidomos për pensionistët…  5

🕔17:58, 12.Oct 2017

I nderuar z.Kryeredaktor Mjeku i familjes për çdo sëmundje  të çon tek specialisi. Ky të jep rekomandim për të bërë analizat. Analizat do t’i çosh përsëri tek specialisti. Me rekomandimin e tij  të fotokopjuara do të përfundosh  sërish tek mjeku

Lexo më shumë
Nëse do të gjykosh një epokë, shihi artin që prodhon, sidomos muzikën

Nëse do të gjykosh një epokë, shihi artin që prodhon, sidomos muzikën 34

🕔10:37, 9.Oct 2017

I nderuar z.kryeredaktor Para disa kohësh Hysni Zela deklaroi në një intervistë në DITA se afro 90 përqind e këngëve të sotme, nuk do kalonin dot as komisionin e  dikurshëm të Pallatit të Pionerit. Kjo është plotësisht e vërtetë. Ai rrezikon të

Lexo më shumë
Përgjigje e detyruar nga një emision TV, të cilën gazetat nuk ma botojnë

Përgjigje e detyruar nga një emision TV, të cilën gazetat nuk ma botojnë 158

🕔15:16, 4.Oct 2017

Zoti kryeredaktor! Jam studjues dhe historian i kinematografise, autor i 23 librave te botuara per kinematografine shqiptare dhe boterore dhe disa nga perfaqesuesit kryesore te saj. Kam ndjekur debatet ne lidhje me filmin shqiptar. Kjo eshte nje pergjigje e detyruar nga

Lexo më shumë
Edhe trotuarët po na vrasin…

Edhe trotuarët po na vrasin… 1

🕔22:54, 1.Oct 2017

Përshëndetje z.Thano! Problemi që dua të trajtoj është i prekshëm nga të gjithë. Shpresoj se botimi do te ndihmojë sado pak në rregullimin e gjendjes. Që po vritemi me armët qe i kemi e s’po grumbullohen  edhe pse ka nje

Lexo më shumë
Ti je lopë

Ti je lopë 0

🕔15:31, 30.Sep 2017

Njeriu që ka pasur kontakt, bashkëpunim, bashkëjetese, keqkuptime me lopët, sa herë konstaton te tjetri mospajtimin, që ai duke u bazuar te inteligjenca e lopës, e shpjegon për vete si rebelim, kokëfortësi, mosbindje, instinkt. Atij në tru i shfaqen asociacione

Lexo më shumë
Gjuha letrare e sakatuar në shkresa zyrtare

Gjuha letrare e sakatuar në shkresa zyrtare 15

🕔16:51, 23.Sep 2017

  I nderuar zoti Adrian Për të dalë në përfundimin e titullit të shkrimit na është dashur që në dy vitet e fundit të studiojmë 500 shkresa zyrtare me përzgjedhje të rastësishme , të formuluara nga institucione , njësi vendore

Lexo më shumë
Duhet të ndalohet rënia e borive të makinave në zonat e banuara!

Duhet të ndalohet rënia e borive të makinave në zonat e banuara! 10

🕔10:53, 16.Sep 2017

Pershendetje z.Thano, Do doja te ngrija nje problem qe na shqeteson cdo dite, bashkejetojme me te, duke u demtuar seriozisht pa e kuptuar. Ka disa dite qe eshte hapur segmenti i unazes se re qe lidh rrethrotullimin tek Miell Tirana me

Lexo më shumë
A ka minoritet bullgar në Gollobordë

A ka minoritet bullgar në Gollobordë 19

🕔00:35, 11.Sep 2017

I nderuar z.Thano Fshati Trebisht (me katër lagje -fshatra më vete), më i madhi në krahinën e Gollobordës është boshatisur për shkak se banorët e këtij fshati janë pajisur me pasaporta bullgare për të udhëtuar drejt BE-së, meqenëse Bullgaria është

Lexo më shumë
Të bësh qasje mes Skenderbeut dhe E.Hoxhës është e pakta injorancë

Të bësh qasje mes Skenderbeut dhe E.Hoxhës është e pakta injorancë 30

🕔10:27, 7.Sep 2017

I nderuar z.Thano Jam nje lexues shume i regullt i gazetes suaj, qe ne numrin e saj te pare. Jo vetem qe kenaqem dhe marr nje informacion real dhe objektiv, mbi gjithshka qe ju shkruani ne te, por sidomos, mbushem me optimizem

Lexo më shumë